marela
Podwójna marcóweczka ;)
nie żadnej kontroli więcej nie kazał:-(. Kurcze im więcej czytam tym bardziej panikuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie żadnej kontroli więcej nie kazał:-(. Kurcze im więcej czytam tym bardziej panikuję.
Mcgosia- oczywiście że dziecko może być zameldowane tylko przy ojcu . U mnie też tak będzie bo niedługo kupimy mieszkanie , no i dzidzia urodzi się też niedługo. M zameldowany jest u siebie 100 km od naszego miejsca zam., a u moich rodziców tylko tymczasowo, ale to dlatego że zameldowywaliśmy go jeszcze długo przed ślubem. Więc on na stałe zamelduję się w naszym nowym domku z dzidzią a ja na razie zostanę u rodziców, za dużo kasy by poszło na zmianę wszystkich dokumentów na nas dwoje no i z pewnych względów chce tego moja mama.Ale to tylko 1 km dalej i tylko w dowodzie
Tylko najgorsze co z maluchem robić - bo raczej do marca to M się tam nie zamelduję , a samego dziecka w nowym mieszkaniu też nie zamelduję , bedę ich dwóch przemeldowywać najwyżej .
A najprawdopodobniej kiedyś i tak tu wrocimy.
no ja też wierze , że będzie dobrze . Czy mam zaufanie - chyba tak w sumie tylko usg u niego robię ale z tego co wiem to jest jednym z lepszych w robieniu usg u nas. Często słyszałam o nim dobre opinie. Pociesza mnie ten fakt że jest ten robak - tyko jest taka jeszcze opcja że może być nie do końca rozwinięty:-(. Zostało tylko czekanie .
hej kochane gratulacje wielkie dla gosi i jej przeslicznych coreczek
niestety dzisiaj przeczytalam jak leczyli mojego Antosia i co mu bylo ... nie mam sily nic wiecej napisac...:-(