reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam kochane niedzielnie!!
Mała z P na sankach więc zaglądam- pięknie dziś na dworze ale ja za sankami latać nie będę bo jeszcze orła zaliczę a u mnie z równowagą i koncentracją to ostatnio bardzo kiepsko:-D!
Mamusia wczoraj utłukła kotleciki schabowe więc tylko sałatka z fetą do zrobienia i obiadek z głowy!

Juz pisze...jestem Jagoda z krakowa..mam 24 lata i bede poraz peirwszy mama termin porodu mam na 25.03.2010...bede miec corke...jak nic sie nie zmieni bedzie ona miala na imie Berenika...(Bercia)
Witamy nową marcówkę!@

hej mamuśki

my nadal 2w1 ale ja już mam dość

nie ktoś mnie już potnie i tyle jest mi ciężko i źle:-(

ale damy rade wyjścia nie ma :tak::tak::tak:
mały od piątku daje tak czadu że czasami tak mi się brzuch napina po jego ruszaniu że hej
pojawiają sie też skurczyki ciekawe co będzie po odstawieniu fenka no-spy i magnezu:confused:
muszę was trochę podczytać bo przez parę dni nie zaglądałam

miłej niedzielki
Rybko i tak jesteś dzielna i super sobie radzisz! A jak twoja starsza pociecha z tym wszystkim sobie poradziła?

Wiatm kochane niedzielnie!!

Rybko i tak jesteś dzielna i super sobie radzisz! A jak twoja starsza pociecha z tym wszystkim sobie poradziła?

mała super sobie radzi

codziennie jest niania lub moja mama jak M wychodzi do pracy do czasu aż wróci często mamy gości którzy się małą też zajmą jak M jedzie po zakupy lub coś załatwić
dużo mała rozumie akceptuje to że ja leżę:tak:

ale już pyta coraz częściej kiedy Mateusz wyjdzie:confused: bo wtedy pojedzie ze mną na cały dzień do Family Parku (taki wielki plac zabaw):tak::tak::tak:

ale mi szkoda że taki fajny okres w jej rozwoju ja spędzam w łóżku:baffled: ale czuje że mama jest przy niej:tak::tak::tak:
mam nadzieję

Świetnie że rozumie i się nie buntuję. Maja Laurka ma prawie 4 lata i czasem trudno jej wytłumaczyć że nie moge wziąć jej na ręce czy pociągnąć na sankach! Ale siostry też nie może się doczekać i pyta kiedy wyjdzie z brzuszka....oby się tylko nie rozczarowała że Sandrusia to nie mała lalka:tak:
Trzymaj się 2 w 1 Rybko, już tylko troszkę. Ja już odcinam centymetr:-) bo to tylko 4 tygodnie!

A ja musze pochwalić mojego męża bo dzisiaj obiadek robi..kaczke hihi i nwet sobie fajnie radzi :-):-):-) a ja odpoczywam..JAK PIĘKNIE!!!!:-D:-D

No ja sie też witam w piękna niedziele.Słoneczko świeci ale jest -9,ja i tak siedze w domku.Nocka fajowa jestem wyspana,chociaż wieczorkiem mnie kuło to spojenie nie idzie sie przewracac na boki.Dzisiaj mamy gosci a juterko mam juz wizytke juz sie nie moge doczekac jak mojego skarbka podglądne,akurat teraz ma czkawke:-)Witam nową marcówke:-)Dobrej niedzieli Wam marcóweczki życzę:tak:

I ja się witam:-)

Siedze sobie i nudy, i zaglądam do was tak mi zawsze milej czas leci:tak:

Czy macie też taki straszny problem z ubieraniem , tzn. nie macie się w co ubrać, wszystko za małe nawet gacie sprzed ciąży. Ja codziennie to samo , dziś mój sweter tylko pół brzucha zasłania i dosłownie zimno tak ubranym. Kurcze nie mam pomysłu wszystko za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie niedzielnie!
U mnie nocka można powiedzieć ok, trochę mnie gnaty bolą, ale już się do tego przywykłam. Byłam na spacerze z psem prawie godzinę, pogoda piękna, słonko świeci. A teraz mam zamiar leniuchować i czekać na męża, bo od wczoraj na wyjeździe.
Marti tą prowizję, to nie wszystkie banki pobierają. Myśmy nie płacili, a z kolei dzieczyna, która kupowała ode mnie mieszkanie płaciła. Zawsze możecie w innym banku pytać, chyba że już podjęliście decyzję co do banku.To wcale nie taka mała kwota, bo kilka tysięcy wychodzi tej prowizji. Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie formalności kredytowych, u nas to trwało ok 3 miesięcy, a nerwów zjadło :szok:!
Rybka wytrzymaj jeszcze chwilkę , i tak jesteś bardzo dzielna. Może to dzisiaj masz takie chwilowe załamanie.
Gagoda witamy na forum!
A ja wczoraj się tak słabo czułam, tzn. wszystko mnie bolało i nie miałam siły, a szczególnie jak brnęłam w śniegu po kolana do sklepu, w dodatku pod górkę. Ale dzis jest ok, jest słońce i leszy humor.
A chwilę temu dzwoniła teściowa, że u mojego meża kuzyna urodziła się dzisiaj córeczka, 3500 i 54cm.
Miłej niedzieli brzuszki.

reklama
Ja tak mam sweterki za krótkie,gatki za małe,ale juz dokupiłam wieksze,normalnie nie moge sie doczekac jak zaczne normalnie sie ubierac,ale niech sobie posiedzi w ciepłym brzuszku.

Do góry