SylusiaSW
Kochająca:)
Hej!
Niom nie zaglądałam przez 2 dni ale miałam doła i jakoś tak nie bardzo!
Byłam na tym USG i gin mnie wkurzył...powiedział że wód płodowych jest bardzo mało ale powinnam wytzrmać( oczywiście zasiał niesamowity nie pokój a jak potem jeszcze trochę poczytałam) No boję się , bo potem słuchał serduszka i przez 5 minut nie było miarodajnego odczytu ..ale spojrzał na budowę i powiedział że jest ok. No ja tak nie mogę!!!
Mała jest niziutko i napiera na kości łonowe główką i waży 2.700...powiedział że jeszcze max 4 tygodnie ale może i wcześniej!
Ale jak ja mam byc spokojna......................................
Masz przerąbane...czy ludzie nie mają sumienia...przeciez nie muszą cię kochać ale szanować ciebie itwój spokój muszą
Ide zrobić rissoto z jabłuszkiem i cynamonem bo nic innego nie będę dziś pichcić!!!
Niom nie zaglądałam przez 2 dni ale miałam doła i jakoś tak nie bardzo!
Byłam na tym USG i gin mnie wkurzył...powiedział że wód płodowych jest bardzo mało ale powinnam wytzrmać( oczywiście zasiał niesamowity nie pokój a jak potem jeszcze trochę poczytałam) No boję się , bo potem słuchał serduszka i przez 5 minut nie było miarodajnego odczytu ..ale spojrzał na budowę i powiedział że jest ok. No ja tak nie mogę!!!
Mała jest niziutko i napiera na kości łonowe główką i waży 2.700...powiedział że jeszcze max 4 tygodnie ale może i wcześniej!
Ale jak ja mam byc spokojna......................................
Ja tez nie miałam przygody z czopem i pęcherz przebito mi po 7 godzinach porodu.Co do czopa, to mnie wcale nie wypadl. Wody też mi nie odeszły, dopiero jak się zaczęły parte, to położna przebiła pęcherz. Ale słyszałam, że czop może odchodzić 2 tygodnie przed porodem.
Dziecko chore a ten mi nawet auta nie zostawil zebym pojechala do jakiego kolwiek lekarza.... a bachory od kolegi co wyzywają mojego małego sebusia to wozil do szkoly jak kolegi nie bylo co normalnie autobus przyjezdza po dzieci.....no i sebek nie pospal....po****ny tesc nie dal mu spac....ciekawe co bedzie jak bedzie noworodek i na dodatek wiosna.......ja nawet nie mam dokad isc...
Masz przerąbane...czy ludzie nie mają sumienia...przeciez nie muszą cię kochać ale szanować ciebie itwój spokój muszą
Ide zrobić rissoto z jabłuszkiem i cynamonem bo nic innego nie będę dziś pichcić!!!