reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja dopiero zasiadłam , po sniadanku , czyli hamburgerze z colą :-p

Ja też bym chciala zwierzaczka ale z psem raczej nie wypali bo takiemu psu jak ja chce trzeba zbyt wiele czasu poświęcać itd zresztą pitbull to durza odpowiedzialność, a kotka nie moge mieć , niestety rodzice nie pozwalają. Powiedzieli żadnego zwierzaka , że dziecko będę miała i bede miała sie czym zająć. No cuż jak się kiedys od nich wyprowadze to wtedy czekam mnie ta przyjemność:sorry2: a narazie mogę pomarzyć....

reklama
hej
A mnie dzis malz rano podniosl cisnienie, ciezko mu sie ruszyc i wyjsc do furtki po paczke dla mnie, do komputera sie przykleil , mi latwiej w 8 miesiacu ciazy.... faceci to debile, generalnie ( i prosze mi tu nie bronic zadnego idealnego meza !:sorry2:)

z tymi chustami to nie przesadzajcie, przeciez nikt nie bedzie nosil dziecka przez 12 godzin dziennie
swoja droga to mozna sobie mowic ze sie nie bedzie dziecka nosic na rekach i przyzwyczajac ale jak takie malenstwo bedzie plakac nie wiedziec czemu itd to kazda bedzie nosic i tyle :-)

ja mam dosc zimy, z domu wyjsc nie moge bo u nas to naprawde jest tego sniegu od groma, z Bartkiem nie dam rady nigdzie isc, na dodatek madra glowa nie kupialm sobie opon zimowych do samochodu.... wrrrr
oby do wiosny :-):-):-):-)

Dziewczynki trzymam kciuki za USG :tak::-)
Ja mam w domu 9 miesieczna bokserke i tez mam obawy co to bedzie jak sie mala urodzi, bo to czysty wulkan energui, do tego mały gówniarz jeszcze i wiecznie chce sie bawic...madra jest nie powiem, duzo rzeczy rozumie, chodzila na szkolenie.
W domu tez mialam bokserke, jak mialam 10 lat, urodzila sie moja siostra, i nasza Saba NIGDY nawet na nia nie zawarczala, a musze zaznaczyc ze moja siora dala jej popalic( ciagnela ja godzinami za sutki, az jednego naderwala.) Wszedzie mowia ze bokserki to najlepsze psy dla dzieci( fakt kochaja dzieci:tak:) takze mysle ze bedzie ok!

ja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie :-D
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669

prześliczny:tak::tak::tak::tak:

U znajomych urodziła się córeczka w listopadzie. Niestety tak ją nauczyli, że cały czas trzeba ją nosić na rękach - prawie 24h i nic więcej mama nie może robić, a jak ją zostawi u dziadków, to oni też muszą, bo inaczej płacz. Ja też nosić będę na rękach, ale będę starała się uważać, żeby nie przesadzić:tak::tak:

reklama
Do góry