reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam brzuszki porannie :)

Ja dziś nocka rewelacyjnie :) tylko raz na siusiu ;] a rano śniadanko do łóżeczka przygotowane przez mężusia ;) hi h.

Juustyna, będzie dobrze.. Uważaj na siebie.

reklama
hej...
ja dziś też tylko raz na siusiu :szok:
ale wyspana to nie jestem - albo ta pogoda tak działa :-)
nie wiem za co dziś się wziąć...jestem troche osłabiona przez te krwotoki z nosa...jutro coś muszę na to kupić....ach i jutro jeszcze morfologia krwi i mocz....w czwartek gin.

A mój nińo coraz bardziej szaleje...zwłaszcza po 5 rano :-D ale te kopniaki to coraz boleśniejsze są...chyba mu tam ciasno:-)

no - ciasno sie robi Maluszkom coraz bardziej to i nic dziwnego sie sie wierca :tak: ale jeszcze kilka tygodni i beda mogly sie rozprostowac :-D

Ja w miare wyspana (pobudka o 8:30) i jzu po sniadaniu :tak:

Odpoczywajcie dziewczyny - w koncu to niedziela :tak: Milego dnia zycze!!!

Witam się i ja :-)
Ja dzisiaj wstawałam dwa razy- to jak na mnie dużo, bo zwykle wstaję raz. Już po spacerze z psami i po śniadanku. Dzisiaj planuje trochę posprzątać i może napisać coś do magisterki. Wiecie co ostatnio mam takie fazy, że na przykład potrafie wymyć fugi w kuchni bo mnie denerwują, że brudne :szok: Dziwna jakaś jestem...
Miłego dnia brzuchatki :-)

Hejka!
Nie było mnie dwa dni i nie dam rady Was nadgonic:no::-) Normalnie piszecie tyle, że szok;-) Wczoraj M miał egzamin na uczelni i wpisy do indeksu. Pojechaliśmy z moją mamą i odwieźliśmy go na uczelnie a same buszowałyśmy po sklepach:)
Tak się nachodziłam, że jak wróciliśmy do domku to miałam straszne zakwasy w kroku:szok:Chodzic nie moglam:no: A dziś w nocy bolał mnie brzuszek i miałm rozwolnienie:zawstydzona/y::wściekła/y::-( Normalnie woda mi z pupy leciała:sorry2:(sorki za taki obrazowy tekst:sorry2:) Teraz już mnie nie boli brzusio i czuję się lepiej. Ale w nocy.. makabra jakaś.. no i się nie wyspałam przez to:wściekła/y:

Witam się i ja :-)
Ja dzisiaj wstawałam dwa razy- to jak na mnie dużo, bo zwykle wstaję raz. Już po spacerze z psami i po śniadanku. Dzisiaj planuje trochę posprzątać i może napisać coś do magisterki. Wiecie co ostatnio mam takie fazy, że na przykład potrafie wymyć fugi w kuchni bo mnie denerwują, że brudne :szok: Dziwna jakaś jestem...
Miłego dnia brzuchatki :-)

hehehe ramari to ja zapraszam Cię do mnie...bo ja nie mam cierpliwości do fug :-D

a tak poważnie to mnie na remont ciągnie ...po tym jak zrobiliśmy pokój dla Mikołajka, odmalowany, nowe mebelki - jest taki przytulny że cały czas tam siedzimy, a nawet tam śpimy...:-D dziś miałam plany jechać z moim J do OBI wybrać kolor farby do salonu, żeby odświezyć mieszkanie przed porodem bo później to nie będzie jak....ale chyba z moich planów nici bo J jeszcze spi a później to mu się nie będzie chciało :dry: może jutro po badaniach sama się wybiorę...chcemy też jeszcze naklejkę na ścianę bo jakoś pusto w salonie :tak:
coś w ten deseń: nr 8, 15, 21, 22 - nie moge się zdecydować :-D
NAKLEJKA NAKLEJKI NA SCIANE XXXL SZERIDAN (874410183) - Aukcje internetowe Allegro

hehehe ramari to ja zapraszam Cię do mnie...bo ja nie mam cierpliwości do fug :-D

a tak poważnie to mnie na remont ciągnie ...po tym jak zrobiliśmy pokój dla Mikołajka, odmalowany, nowe mebelki - jest taki przytulny że cały czas tam siedzimy, a nawet tam śpimy...:-D dziś miałam plany jechać z moim J do OBI wybrać kolor farby do salonu, żeby odświezyć mieszkanie przed porodem bo później to nie będzie jak....ale chyba z moich planów nici bo J jeszcze spi a później to mu się nie będzie chciało :dry: może jutro po badaniach sama się wybiorę...chcemy też jeszcze naklejkę na ścianę bo jakoś pusto w salonie :tak:
coś w ten deseń: nr 8, 15, 21, 22 - nie moge się zdecydować :-D
NAKLEJKA NAKLEJKI NA SCIANE XXXL SZERIDAN (874410183) - Aukcje internetowe Allegro

Moje fugi myję na raty bo plecki bolą, więc moich mi wystarczy :-D:-D:-D
Co do naklejki to z wymienionych przez Ciebie przemawiają do mnie 21 i 22.

Hej dziewczynki jak w nocy tylko raz wstawałam :tak: co jak na mnie to wyjątkowo udana nocka. Za to wstałam z bólem gardzioła :zawstydzona/y: chyba wczoraj za dużo zimnego wypiłam jak wyszliśmy ze znajomymi hmmmmm, mam nadzieje że mi szybko przejdzie bo tak dzielnie się trzymałam do tej pory :tak:
Teraz troszke poleżakuje jeszcze a potem tradycyjnie do rodziców na obiadek :-)
Życze miłego dzionka :tak:

reklama
Dzień dobry niedzielnie:-)
Właśnie słyszałam, że często kobiety pod koniec ciąży mają manię sprzątania. Ja też wczoraj cały domek tak wypucowałam, że się błyszczy:tak: , a jak się zabrałam za prasowanie to musiałam czekać aż pranie wyschnie, bo tak się rozpędziłam, że mi brakło- w takim tempie już niedługo będę gatki mojego M prasować i składać w kostkę:szok:
Moim skromnym zdaniem wzór 21 jest fajny:tak:

Do góry