ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Myślę, że tak będzie dobrze Tylko teraz czekamy na informację i zgodę od maborki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To proszę o propozycje jakie dane powinny na niej się znaleźć
maborka Oooo... Jak super. Gratulacje wielkie!!! Jak fajnie że Maleństwo już jest z Tobą tylko pozazdrościć.
Przede mną jeszcze 7tc w sobote byliśmy na USG z Mężem no i okazało sie że córeczce wyrosły jajeczka i że będzie chłopczyk :-) Ale zaskoczenie :-) Waży już 2400 i lekarz powiedzial ze do porodu podrośnie jeszcze do jakichs 3800g no i oczywiscie ułożenie główkowe i wogole chwalil mnie Pan doktor do Bartka że tak ładnie Żona w ciąży wygląda i ze taka zdrowa i że znosi to wszystko dzielnie az mi skrzydełka urosły :-]
Ja czuje ze godzina zero sie zbliża duzymi krokami.... Bo juz mi jais taki dziwny sluz wycieka z pochwy i wogole strasznie mnie boli macica uda miednica.... Kurcze jak ja bym chciala zeby to bylo już.
No do moczu to myśle że jesli jest tylko lekko poniżej to niczym sie nie martw!! Spokojnie!! My dzisiaj jedziemy do Viki i do BabyMaxx i zobaczymy jak to wszystko wygladaJa własnie wrócilam , odebrałam wyniki z moczu, ciezar własciwy mam ponizej normy co to moze oznaczac??
Patinka tak szczerze mowiac to wczesniej nie orientowalam sie za bardzo w cenach, mysle ze nie są wygórowane, a wczoraj jak bylam w realu to taka sama wanienka ktroa kupilismy w zabrzu, w realu byla 10 zl drozsza..takze mysle ze ceny sa ok.
Nqpewno kupimy tak reszte rzeczy no i wózio.gdyby interesowalo Cie cos konkretnego to pisz, podam cene
Ciekawe jak tam Czarnuszka..
no też byłiśmy w szoku :-) Na szczęście nie kupowalam dużo różowych ubranek tylko raczej takie neutralne bo jednak cos mi podpowiadalo w środku żeby sie ograniczać do różowych.
maborka Oooo... Jak super. Gratulacje wielkie!!! Jak fajnie że Maleństwo już jest z Tobą tylko pozazdrościć.
Przede mną jeszcze 7tc w sobote byliśmy na USG z Mężem no i okazało sie że córeczce wyrosły jajeczka i że będzie chłopczyk :-) Ale zaskoczenie :-) Waży już 2400 i lekarz powiedzial ze do porodu podrośnie jeszcze do jakichs 3800g no i oczywiscie ułożenie główkowe i wogole chwalil mnie Pan doktor do Bartka że tak ładnie Żona w ciąży wygląda i ze taka zdrowa i że znosi to wszystko dzielnie az mi skrzydełka urosły :-]
Ja czuje ze godzina zero sie zbliża duzymi krokami.... Bo juz mi jais taki dziwny sluz wycieka z pochwy i wogole strasznie mnie boli macica uda miednica.... Kurcze jak ja bym chciala zeby to bylo już.
O rany... mam nadzieje ze u nas nie bedzie takiej niespodzianki..;-)maborka Oooo... Jak super. Gratulacje wielkie!!! Jak fajnie że Maleństwo już jest z Tobą tylko pozazdrościć.
No do moczu to myśle że jesli jest tylko lekko poniżej to niczym sie nie martw!! Spokojnie!! My dzisiaj jedziemy do Viki i do BabyMaxx i zobaczymy jak to wszystko wyglada
Też myśle o Czarnuszce...oby było OK.
Ja się z wami narazie żegnam. Odezwe sie wieczorkiem po zakupach aaa!! Łożeczko jedziemy upolować!! A właśnie powiedz mi Aguś kupowaliście tam łóżeczko z całym kompeletm pościeli itd? Ile was to wyszlo? Sorki że nie na tym wątku co powinnam ;-)
Myśle że tydzień ciązy, waga, wzrost, imię, no i data i godzina, i czy SN czy CC. Hm coś jeszcze?:-)