ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
To proszę o propozycje jakie dane powinny na niej się znaleźć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie dziewczyny
jestem już w domku.
Szymon piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...
Ale niespodzianka Gratuluję synka, ja mam nadzieję, że mojej niuni nie wyrosną jajkamaborka Oooo... Jak super. Gratulacje wielkie!!! Jak fajnie że Maleństwo już jest z Tobą tylko pozazdrościć.
Przede mną jeszcze 7tc w sobote byliśmy na USG z Mężem no i okazało sie że córeczce wyrosły jajeczka i że będzie chłopczyk :-) Ale zaskoczenie :-) Waży już 2400 i lekarz powiedzial ze do porodu podrośnie jeszcze do jakichs 3800g no i oczywiscie ułożenie główkowe i wogole chwalil mnie Pan doktor do Bartka że tak ładnie Żona w ciąży wygląda i ze taka zdrowa i że znosi to wszystko dzielnie az mi skrzydełka urosły :-]
Ja czuje ze godzina zero sie zbliża duzymi krokami.... Bo juz mi jais taki dziwny sluz wycieka z pochwy i wogole strasznie mnie boli macica uda miednica.... Kurcze jak ja bym chciala zeby to bylo już.
Myśle że tydzień ciązy, waga, wzrost, imię, no i data i godzina, i czy SN czy CC. Hm coś jeszcze?:-)To proszę o propozycje jakie dane powinny na niej się znaleźć
Myśle że tydzień ciązy, waga, wzrost, imię, no i data i godzina, i czy SN czy CC. Hm coś jeszcze?:-)