reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Pytam bo ostatnio strasznie mi nogi puchną a w zasadzie kostki ale to pewnie od ciężaru bo mam 20 kg. do przodu:cool2:

woda zatrzymuje sie w organizmie co skutkuje opuchnieciami kończyn. chociz jak mnie poinformowano, zykla woda niegazowana nie stwarza takich problemow. problem istnieje przy sokach, napojach itd..ale woda niegazowana jest ok:)

reklama
ale to rónie dobrze może ci się woda zatrzymywać w organizmie:tak::tak::tak:
a z tym trzeba uważać bo może dojść do zatrucia ciążowego lub wielowodzia tym bardziej że twoja waga jest spora:tak::tak::tak:

cześć dziewczynki,
nie witałam się jeszcze dzisiaj,więc teraz się WITAM,eh masło maślane mi wyszło:sorry2:
dzisiaj kruszynka moja jakoś mało aktywna, ale to pewnie dlatego że cały czas na chodzie jestem, mam taka nadzieje:tak:zobaczymy z nocy..idę się zaraz pod prysznic, i do wyrka bo plery napierniczają:baffled:

jutro mam glukozę..ble...
mam nadzieję, ze się nie porzygam

ostatnio strasznie mnie ciągnie na słodkie i pic mi się chce - ale u nas w rodzinie każdy pije jak smok wawelski :cool2:

jutro mam glukozę..ble...
mam nadzieję, ze się nie porzygam

ostatnio strasznie mnie ciągnie na słodkie i pic mi się chce - ale u nas w rodzinie każdy pije jak smok wawelski :cool2:

Ja miałam tylko raz glukoze, bo wyniki były dobre i nie było potrzeby jej powtarzać...polecam odrobinę soku z cytryny to rozrobionej glukozy smakuje lepiej:-)

a ja już z tą ch...ną cukrzycą 12tygodni się bujam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zobaczymy co jutro diabetolog powie na moje cukry po fenoterolu:baffled::baffled::baffled:
trochę boję się że dostanę tą pompę ale może jakoś będzie no nie:-D:-D:-D

reklama
o cytrynie w glukozie wiem, ale do mojej przychodni mam 10 km i mam cichą nadzieję, że nie zarzygam sobie auta po jej wypiciu:-D:-D:-D

muszę sobie tez zrobić jakąś kanapkę, bo od razu mama pobierze mi krew na morfologię, więc lepiej, żebym tam nie padła:-)

no a potem jeszcze ekg i wizyta u mojej doktor, żeby mi wypełniła w karcie:cool2:

a po Nowym Roku przed wizyta u gina muszę jeszcze załatwić okulistę i dentystę, nie mam pojęcia, jak się wyrobię:dry:

jestem na siebie zła, bo zawsze wszystko robie na ostatnią chwilę, a potem latam jak kot z pęchcerzem, zeby zdążyć na czas:sorry2::dry:

Do góry