reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Napewno dojedzie szczęsliwie,ale tak troszku martwie sieTeż myslałam o mississ
madzia84
To bardzo dlugo bedzie jechal,a sam czy bedzie mial towarzystwo?
Pojedzie z kumpela z pracy,ale ona nie ma prawa jazdy.
ionka
Fanka BB :)
hej laseczki :-)
zimno dzis u nas, ale nie az tak, jak w Pl ;-) byliśmy w kościele, ludzie od cholery i oczywiście nikt się nie ruszył ustapić mi miejsca
nawet jak płaszcz rozpięłam i brzuch wystawiłam, to tylko kilka spojrzeń i tyle
Brawo Neska, jestem zachwycona! :-) super akcja :-)
ojjj, znam to... kilka razy mieliśmy tu goście na pare dni i za każdym razem cholera mnie trzaskała i tylko mąż mnie upominał, żebym nie wybuchła
raz kolega męża mieszkał u nas przez 2 tygodnie i były to najgorsze 2 tygodnie w moim zyciu tyle, co sie nadenerwoałam, to moje
kochana, nie denerwuj sie, będzie dobrze ale wiem, jak sie czujesz, bo mam taką samą sytucję...
mąz gada przez telefon ze swoimi rodzicami i jak słucham, to mnie szlag trafia
zimno dzis u nas, ale nie az tak, jak w Pl ;-) byliśmy w kościele, ludzie od cholery i oczywiście nikt się nie ruszył ustapić mi miejsca
nawet jak płaszcz rozpięłam i brzuch wystawiłam, to tylko kilka spojrzeń i tyle
O drugiej w nocy tak się wkur.... że go jeszcze nie ma, że wstałam z łóżka, ubrałam się w moją super - eksta sukienkę ciążową ( 5 latemu było ciężo jeszcze o fajne ubrania ciążowe)zamówiłam taksówkę i jeździłam po barach, szukałam go. Wreszcie znalałam, wytargałam za wszary z baru i zaprowadziłam do domu.
Brawo Neska, jestem zachwycona! :-) super akcja :-)
ja sie odzwyczailam od gosci od odwiedzin i od lat mam taki swoj pozadek a jak tyle ludzi jest to zawsze ktos cos ale przecierz nie bede siedziec jak jakas czarownica i caly dzien marudzic a najchetniej to bym drzwi otworzyla i glosno WYPADDDDDDDDD
ojjj, znam to... kilka razy mieliśmy tu goście na pare dni i za każdym razem cholera mnie trzaskała i tylko mąż mnie upominał, żebym nie wybuchła
raz kolega męża mieszkał u nas przez 2 tygodnie i były to najgorsze 2 tygodnie w moim zyciu tyle, co sie nadenerwoałam, to moje
A ja sie tak martwie troche,Mam nadzieje ze mój M bezpiecznie wróci do domku,ma duzo km do pokonania i jedzie sam jako kierowca.:-(Oby było dobrze.
kochana, nie denerwuj sie, będzie dobrze ale wiem, jak sie czujesz, bo mam taką samą sytucję...
mąz gada przez telefon ze swoimi rodzicami i jak słucham, to mnie szlag trafia
madzia84
Damy rade,ja juz prawie mam całą czekolade zjadłą normalnie porzeć sie nie moge,a synus mi sie wypina z prawej strony:-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- tez o nich myslałam...cos mi sie kojarzy ze jedna pisala ze wyjezdza na weekend ale nie poamietam ktora....hej, a gdzie są koza i agniesiak?!?
no candy jeszcze
mam nadzieję, że pochłonięte przedświątecznymi porządkami i przygotowaniami
- ja tak samo o Niej mysle....wsumie nie dziwie sie ze juz do nas nie zaglada...nie chcialabym na jej miejscu czytac o naszych ciazach...Napewno dojedzie szczęsliwie,ale tak troszku martwie sieTeż myslałam o mississ
ja ide zaraz zapiekanki robic bo jakos nas tak naszło hehe
ale moj woreczek zolciowy sie chyba odzywa i jakos boje sie cokolwiek jesc....:-( jejjuuu nie zniose tego bólu znowu...normalnie jak poród...
na dodatek caly dzien mnie kregoslup boli na dole :-( troszke polezałam ale przy mlodym to nie bardzo sie dalo odpoczac...
Dobra Dziubusie ide robic co mam robic i sie polozyc bo brzuch sie napina kregoslup boli i wogole ....
Do jutra...jutro pewnie zas ruch
milego wieczorku i dobranoc :-)
- P.S wogole z desperacji i zmeczenia pozegnalam sie na Galerii brzuszkow hehe i jakos dziwnie mnie dziwilo ze 102 strony zaipisane hehematoł ze mnie
reklama
stysiapysia
Zaangażowana w BB
Dobry wieczór Kochane Marcóweczki!!!! jak mija Wam wieczór???
ja sama zostałam z Hanią , mężuś na nocke pojechał ...
Zimno za okne , a i w domku po nogach jakiś ziąb jest
Pozdrawiam!!!!
ja sama zostałam z Hanią , mężuś na nocke pojechał ...
Zimno za okne , a i w domku po nogach jakiś ziąb jest
Pozdrawiam!!!!