reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiecie ze ja tez mam problemy z tymi pozadkami swiatecznymi?Jak mieszkalam w Polsce to normalnie byly generalne pozadki swiateczne,a tu to po prostu brak czasu.Latam od szkoly do szkoly w miedzy czasie na kilka h do pracy,i nawet chwili nie mam zeby skupic sie na pozadkach,oczywiscie cotygodniowe tak,ale takie prawdziwe raczej nierealne.I tak od 5 lat.Pozytywna sprawa ze 3miesiace temu sie wprowadzalam wiec jakos nie jest tragicznie,ale tych swiat sie nie czuje.I wiecie czego mi brak? Zapachu wypranych wykrochmalonych firanek.Po tym awsze czulam swieta.Niestety tu wszedzie mam zaluzje.

reklama
witajcie

my nadal 2w1:tak::tak::tak:

nocka po relanium spokojna ale brzuch twardy:-(

zobaczymy co dziś gin powie:eek:

co do świąt to ja ich w tym roku nie czuje ani zakupów ani porządków ani wypieków nic nic nic nie robie :no:

ale odbijemy sobie w przyszłym roku:-D:-D:-D

wspieram was w porządkach zakupach i całej świątecznej reszcie:happy:

Witajcie marcóweczki:-)
Kilka dni się nie odzywałam, bo weny brak.
Koncepcji na życie też -zero. Niby nic mnie nie boli, a taka jestem rozleniwiona.Leżałabym i jadła:wściekła/y:

Dżunior w brzuchu mam wrażenie to przykręca to popuszcza kurek z tlenem. Czasem to nawet przy obraniu marchewki ciężko jest mi ustać.

Porządki świateczne w lesie, na szczęście nie muszę gotować na święta.
Wigilia u teściów, zrobię tylko jakieś śledzie, pierwszy dzień świąt u rodziców, drugi do szwagra w góry. Także w tym roku na sępa:-D:-D:-D :-D

Buziaczki wielkie brzuchatka!!Mua:-)

Witam sie i ja
Dzisiaj nocka przespana..nareszccieee.....po malu sie przywyczajam do nowego lozeczka :)czywiscie siku dwa razy:crazy:
Mam teraz tak ladnie w domku:-Dciesza mnie bardzo nowe mebelki!!!!
I najchetnej juz bym wszystkie ubranka dla dzidzi prała prasowała i wogole wszystko bym juz szykowala hehe.....tylko niewiem czy potem jak poleza 3 miesiace w szufladach (nowej komody:-D:-D:-D) czy nie beda pozniej nie świerze:confused2:
Dzis na obiadek robie kopytka :-p
Ja tez chyba dzisiaj sie zabiore za okna....duzo nie mam wiec szybko sie wyrobie.
No i pewnie lada dzien moje prawko bedzie juz do odebrania bo juz 2 tygodnie prawie....:shocked2:
Dzisiaj pojde na spacer pierwszy raz od tygodnia chyba hehe , no nie liczac zakupkow....mamy tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle sniegu ze mlody pewnie sie ucieszy :)) bo tamtego roku nie pamieta bo byl malenka dzidzia... :)

Juz nie moge sie doczekac ubierania choinki:rofl2:

Moniazuber - kochana swietna bizuteria.....uwielbiam taka...tylko nie nosze...bo na wsi....:rofl2:hehe ale jak tylko pojde do pracy to kupie ile wlezie hehe taka bizuteria jest najpiekniejsza...kolory i wogole.....masz ogromny talent!!!!:szok:;-):-)

Hej :)
Jakas dzisiaj jestem nijaka :(bylam w pracy potem z M na zakupach i tak mi ciezko ,pelno fujjjj
Ale to chyba tylko dlatego ze na wieczor zachcialo nam sie ziemniakow z sosem i kiszonym ogorkiem i tak sie objadlam ze az boli .

Brzuszek mam jakis twardy ale czuje ze mala tam rozrabia nie tyle co zawsze bo pewnie z tego mojego przezarcia miejsca nie ma .
Wypilam miete ale dalej mi ciezko

Qurwa wlasnie ogladam wiadomosci i pokazuja plaszcze i kurtki z prawdziwym i sztucznym futrem i w chinach tych popier****bo juz inaczej nie mozna zwiezeta nie sa pod ochrona i potwory dzikie potwory na zywca morduja takie psy ktorych futro potem wykorzystuja !!!

Ze takich ludzi ziemia nosi bija zwiezeta po glowach i zdzieraja skore ............az mi sie goraco i slabo zrobilo a spojrzalam tylko przypadkiem echhhhh zmienie temat bo szkoda nerwow

Mam jakies straszne wzdecia moze od tego brzuszek twardnieje a wczoraj dostalam biegunki albo frytki albo kotlet mi zaszkodzil :/

RYBKA ja ostatnio w ksiazce wyczytalam ze nalezy gadac do brzuszka do dziecka zeby sobie tam jeszcze siedzialo ze przecierz mu tam dobrze i cieplo i ze musi jescze troszke urosnac i ze ma jeszcze czas z przyjsciem na swiat :)
Odprez sie zamkniej oczy poloz rece na brzuszku i mow do dziecka albo w myslach albo na glos co czujesz moze poslucha :))
Trzymam kciuki kochana dasz rade :)

My juz w czwartek na usg :))
- ja mam kurtke z futrem z Jenota hehe ale to tylko dolatego ze pracowałam w sklepie gdzie sa kurtki z prawdziwymi futrami i sa baaaaardzo drogie no i ja ja kupilam za grosze "dla szpanu" hehe ale malo tego fotra tylko na kapturze

witajcie

my nadal 2w1:tak::tak::tak:

nocka po relanium spokojna ale brzuch twardy:-(

zobaczymy co dziś gin powie:eek:

co do świąt to ja ich w tym roku nie czuje ani zakupów ani porządków ani wypieków nic nic nic nie robie :no:

ale odbijemy sobie w przyszłym roku:-D:-D:-D

wspieram was w porządkach zakupach i całej świątecznej reszcie:happy:
- Kochana Ty to sie masz....ciagle z strachu i niecierpliwosci zyc....oby tylko do lutego..bedzie dobrze Mycha....

Witam dziewczynki:-)
Nocka jakaś ciężka była, nie mogłam usnąć, a jak już się udało to jakieś głupie sny mnie męczyły:szok:
Zabieram się za śniadanko - troszkę zgłodniałam przez noc
Dziś w planach łazienka do wypucowania:-)
Miłego dzionka życzę, do potem:-)

Hej :)
Stalam zjadlam i ide pod prysznic i do pracy :( zimnoooooooo i mi sie nie chce
Mala juz od rana buszuje achhhh pewnie po porodzie bede tesknic za tymi ruchami sa takie czadowe :))

Milego dzionka

Dzieńdoberek:-)

Ja się wyspałam wkońcu:-) tylko raz do kibelka wstawałam ale to juz nad samym rankiem:tak: Spaliśmy dzisiaj oddzielnie z Ł, bo coś się trochę podziębił, wiec wolałam nie ryzykować. Nafaszerowałam go lekami na noc i zostawiłam go samego, żeby się wypocił w nocy. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i mnie nie zarazi.

Za oknem biało, myślami bym wyszła na spacer i przy okazji do lumpka, ale fizycznie to siedzę jeszcze w koszuli nocnej i nie chce mi się ubrać. Ale chyba wkońcu wyjdę pooddychac świeżym powietrzem i się zachartować troszkę.

Na obiad u mnie dzisiaj to samo co ostatnio, bo jeszcze nie zjedliśmy kotletów i buraczków, także gotowanie na dzisiaj mam z głowy. Jutro chyba zrobię warzywa na patelnię z makaronem rurki.

rybka cieszę się, ze się troszkę u ciebie uspokoiło i jest ciut lepiej:tak:

mioniazuber już wcześniej oglądałam tą biżuterię, ale nie zczaiłam, że ty ją robisz:-p jest piękna:tak::tak:

póki co u nas spokojnie:tak::tak::tak:

kamikaa jak brzuś boli albo są skurcze to nie wolno dotykać brzucha:no::no::no: :no:bo to nasila skurcze a ja mam nadczynność macicy:-(

a z maluchem gadam dużo i Natalka i mój M też nawet wspólnie mu bajki czytamy lub opowiadamy co oglądamy

ale wierzcie mi że czasami siłek brak i gdyby nie to że natalka daje nam tyle radości chyba bym zfiksowała na maksa

ale damy rade:tak::tak::tak::tak:

Hej zimowo!!!

a zapomniałam się pochwalić, że M dzisiaj przyniósł dwie mega paki ciuszków dla niuni, dostał od jakieś doktorowej córki:-)aaa super bo w ogóle nbie zniszczone, więc chyba narazie ubranek nie będę już dokupować bo mam full:-D

Ale fajnie, to wyprawka prawie gotowa. Dokupisz coś extra już po narodzinach - sama przyjemność takie zakupy;-);-)

A jesli chodzi o skóre to też dopadł mnie ten problem. U mnie nie tylko dekold jest obsypany ale jeszcze piersi :-( Twarz jest taka dziwna...nie mam jakiegoś trądziku ale taka jest fuuj:-( Myśle że najlepiej wziadc pelling i bedzie ok.:tak:

ooo...widzę, że nie tylko ja mam z tym problem - co prawda tylko na twarzy a dokładnie wokół nosa i na brodzie - fuj, i to gdzieś od 2 miesięcy i nic nie pomaga.A podobno w ciąży cera pięknieje i jaśnieje:laugh2::laugh2::laugh2:

myszencja82 też myślę,że nie masz się nad czym zastanawiać - dzidzia ważniejsza niż jakieś oceny!!!

Monia biżuteria prześliczna, zazdroszczę talentu:tak::tak:

reklama
witam:)
monia biżuteria przecudna, uwielbiam takie długie, kolorowe kolczyki
a ja czekam na pieniądze z Zusu i jeszcze ich nie ma, a ja chciałam już na zkupki ruszyć

Do góry