Hej
Jakas dzisiaj jestem nijaka
bylam w pracy potem z M na zakupach i tak mi ciezko ,pelno fujjjj
Ale to chyba tylko dlatego ze na wieczor zachcialo nam sie ziemniakow z sosem i kiszonym ogorkiem i tak sie objadlam ze az boli .
Brzuszek mam jakis twardy ale czuje ze mala tam rozrabia nie tyle co zawsze bo pewnie z tego mojego przezarcia miejsca nie ma .
Wypilam miete ale dalej mi ciezko
Qurwa wlasnie ogladam wiadomosci i pokazuja plaszcze i kurtki z prawdziwym i sztucznym futrem i w chinach tych popier****bo juz inaczej nie mozna zwiezeta nie sa pod ochrona i potwory dzikie potwory na zywca morduja takie psy ktorych futro potem wykorzystuja !!!
Ze takich ludzi ziemia nosi bija zwiezeta po glowach i zdzieraja skore ............az mi sie goraco i slabo zrobilo a spojrzalam tylko przypadkiem echhhhh zmienie temat bo szkoda nerwow
Mam jakies straszne wzdecia moze od tego brzuszek twardnieje a wczoraj dostalam biegunki albo frytki albo kotlet mi zaszkodzil :/
RYBKA ja ostatnio w ksiazce wyczytalam ze nalezy gadac do brzuszka do dziecka zeby sobie tam jeszcze siedzialo ze przecierz mu tam dobrze i cieplo i ze musi jescze troszke urosnac i ze ma jeszcze czas z przyjsciem na swiat
Odprez sie zamkniej oczy poloz rece na brzuszku i mow do dziecka albo w myslach albo na glos co czujesz moze poslucha
)
Trzymam kciuki kochana dasz rade
My juz w czwartek na usg
)