reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale i bardzo dużo cukru, nie chodzi mi w sensie karmienia ale kalorii niestety ja też uwielbiam ale trzeba ograniczać niestety, myślałam, że też sama woda, a poczytałam dokładniej niestety :(

reklama
My mamy 2, ale zmienie wkrotce na 3, tak jak zalecaja :happy:
No i tym niekapkiem zaintrygowalas mnie Ionka :tak: jakiej firmy?

Wiecie co? Wkurzaja mnie te butle aventu, no schodzi ta podzialka jak nic! :wściekła/y:
A sa na pewno oryginalne! Nie wiem jaka jest przyczyna, myje je normalnie, sterylizator tez mam z aventu, wiec o co chodzi? :crazy:

ja to mysle ze na spacerowke to jeszcze zdecydowanie za wczesnie, one same w sobie sa od 6 miesiaca zycia , no chyba ze takie spacerowki calkiem na plasko rozkladane, moja lezy zadowolona w gondoli wiec nie zmieniamy
to tak jak ze wszystkim, zaraz sie znajdzie jakas mama ktora stwierdzi ze podnosi juz dziecku oparcie w spacerowce i ze dziecko jest zadowolone i zyje i nic mu nie jest
tyle ze wady kregoslupa tez nie biora sie tez z nikad ;-)
zreszta same widzicie jak dziecko wyglada jak jest podniesione
my do zamiany czekamy napewno gdzies do 5 miesiaca minimum, no chyba ze bedzie sie miescic nadal w gondoli chociaz to watpliwe bo ona juz w ubrankach 74 chodzi
Moja Magda dluga na maksa, no ale w sumie w kogo ma byc mala jak ja mam 176 a moj malz 185 i niskiego w naszych rodzinach nie znajdzie :-)

Dziewczyny Jestem załamana . Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, żę nie ma dla mnie pracy. Jestem nauczycielem i zabrakło dla mnie godzin. Nie wiem teraz jak sobie dać radę. Mamy kredyt z wesela do spłacenia, mój zarabia1600 i za co my mamy żyć? Ah, aż wyć mi się chce:-(

Anula28 Witaj, a skąd dokładnie jesteś?

Ostatnia edycja:
oh myszencja współczuję ci i rozumiem co czujesz, ja sama niewiem jak to dalej będzie u mnie z pracą, dlatego już zaczynam kombinować aby otworzyć coś swojego, a jeśli nie to to będę kombinować inaczej, może szukaj już czegoś innego, a pozatym chcę ci podpowiedzieć, że jeśli złożysz wniosek do pracy o zmniejszenie liczby godzin nie mogą cię zwolnić, chyba że jeśli jest się nauczycielem jest to inaczej niewiem dokładnie

Co do bioderek my byliśmy dwa razy kolejna wizyta za 3 miesiące, z Dawidkiem byliśmy chyba z 6 razy. Przy Natalce ten sam lekarz powiedział, że ok nie trzeba pieluchować, natomiast Dawida pieluchowaliśmy.

reklama
Do góry