reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

najwidoczniej miałaś młodszą ciążę skoro aż 2tyg...ja mam nadzieję że nie będa mi kazali przyjść 2tyg po terminie :baffled::baffled:

ja tez slyszalam o tym ze do 2 tyg kaza czekac jesli porod sie opoznia:tak: niestety:baffled:

ale powinno sie monitorowac dzidziusia, robic ktg, sprawdzac przeplywy i starzenie sie lozyska, w razie gdyby cos bylo nie tak od razu interweniowac

reklama
Dziekuje wszystkim teraz to jest mi potrzebne.Niewiem jak to bedzie,oby sie poprawiło.Był juz chrzczony w szpitalu,mam nadzieje ze to pomoże.Jestem na ostatkach sił.Beczec mi sie chce,łzy same lecą,szkoda mi mojego skarbka:-:)-:)-:)-(
Madziu kochana!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z Toba calym sercem!!!!! Biedany bartuś!!!! da rade napewno!!!! trzymam za Niego kciuki!! jeżeli był zdrowy odrazu po porodzie to trzeba być dobrej mysli!! i ja takiej jestem!! zobaczysz niedlugo bedziesz go tuliła w ramionach calego i zdrowego

A jak u mnie się nic nie ruszy do 14 marca to będą mi wywoływać...
niestety trzeba się jeszcze trochę pomęczyć...

madzia84 jestem z Tobą :( i trzymam kciuki, będzie dobrze wszystko z Bartusiem, zobaczysz!

pozdrawiam Was wszystkie
- ojejjj!!! az do 14 marca masz czekac to roche dlugo!! musiscie sie duuuuuuuuuuuzo kochac zeby ruszyło.

No i tak stan jego na szczescie sie nie pogorszył,zrobili jemu badania,te bezdechy moga byc ze zmian płuc lub cos w główce moze byc.Robia mu posiew dostał antybiotyk.Jest nadal podłączony do respiratora i do kroplówki.Jutro mamy przyjechac na oiom 12tej.Chyba musze wziąsc zapas chusteczek bo jak go zobacze to sie rozpłacze:-(

No i tak stan jego na szczescie sie nie pogorszył,zrobili jemu badania,te bezdechy moga byc ze zmian płuc lub cos w główce moze byc.Robia mu posiew dostał antybiotyk.Jest nadal podłączony do respiratora i do kroplówki.Jutro mamy przyjechac na oiom 12tej.Chyba musze wziąsc zapas chusteczek bo jak go zobacze to sie rozpłacze:-(

Madzia, jestem całym sercem z Wami, przeżywacie najgorsze z najgorszych w tym momencie:-(, wierze głeboko, że Bartuś wyzdrowieje szybciutko i wróci do domku!

Kingusia ja się zastanawiałam co u Ciebie, dwa tygodnie na wywołanie:szok:debile, urodzisz jeszcze w tym tygodniu, gwarantuje:-)ja zero symptomów porodu, byłam dzis u lekarza, jutro termin, a w piątek o 8 rano do szpitala na wywoływanie.

Madziu- będę się dzis modlic za twojego synka. Bardzo ci współczuję, to ogromny cios dla matki patrzec jak jej dzieicaczek choruje a ona nic nie może zrobić...Tylke marcówek tzryma kciuki za twojego Bartusia, że musi byc dobrze. Zobaczysz
! Bądź dobrej myśli, wiem ze to trudne ale spróbuj-dla Bartusia. Przytulam cie mocno.

Trzymaj się dzielnie i bądźcie silni:tak::tak::tak:będzie dobrze, na szczęście nie jest gorzej, więc będzie na pewno jeszcze lepiej:tak::tak::tak::tak:

madzia84 - najwazniejsze ze stan sie nie pogarsza - zobaczysz ze bedzie sie poprawial z kazdym dniem :-) Mocno trzymam kciuki za Was i jestem dobrej mysli - dobrze, ze jest pod dobra opieka:tak: :-)

No i dziewczyny wziely sobei do serca dzisiejsza date jako ciekawa na porod - 3 dzieci na 3 marca :-D
Choc wieczor jeszcze dlugi... moze bedzie wiecej :-) Z jednej strony zazdroszcze, ale z drugiej...:szok:

reklama
madzia84 to zapalenie płuc od paciorkowca jest ?
tak mi jest bardzo żal Bartusia , żeby szybko wyzdrowiał tego wam życze , trzymam kciuki !!

kingusia mi też gin powiedziała że do 2 tyg. po terminie się czeka

Do góry