reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Eh tylko ja mam taki leniwy dzień? nic mi się nie chcę, tylko nie wiem czemu się dziwię sama sobie skoro to nie pierwszy raz Córeczka skacze jak szalona i wypina coś mi przez brzuszek, nie wiem co to może być, może pupcia Idę zaraz wstawie jakieś jedzonko w parowar, chyba zrobię roladki z kurczaka z ryżem i surówką z marchewki, jakoś stęskniłam się za dietetycznym jedzonkiem
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mój to mówi, że forum to mój nałóg ale co tam ja się nie przejmuję Fajny nałóg swoją drogą hihi
Ja miałam tak ze sikałam czesto i w duzych ilosciach i potem przeczytałam ze własnie tak sie dzieje jak sie ma za wysoki cukier. A tak to juz niczym innym sie nie objawia.ja ide do gina w poniedzialek i wtedy dostane pewno skierowanie na glukoze, a czy ta cukrzyca ciążowa jakos sie objawia ? bo ja ogolnie nie czuje sie inaczej niz do tej pory i nie chce miec zadnej cukrzycy nie wyobrazam sobie nie jesc slodyczy
zaraz musze wyruszyc z domu, musze jechac do urzedu, potem jeszcze do sklepu wstąpic dzisiaj bede robic ciasto, bo jutro moi rodzice przyjezdzają a na obiad mialam plan zrobic pierogi z jagodami zeby mi sie tylko nie odechcialo, ogolnie to lubie lepic pierogi najgorzej mi sie tylko zabrac za tą robotę, a zupke mam jeszcze od wtorku i wychodzi ze jak raz ugotuje zupe to jemy ją 3-4 dni
reklama