reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka,
MABORKA GRAAAATULACJE!!!!:-DAle suuper!

Ja wczoraj byłam z mężem na kolacji urodzinowej i tak się najadłam, ze żołądek mnie do dzisiaj boli....umieram:baffled:

Mi z tego kalkulatora wyszło 1 dziecko.....a niby już drugie w drodze....:baffled:

reklama
Hello :-)

Na usg były dwa serduszka!!!
Ale numer :-D. Gratulacje! :tak:

Zastanawiam się jak to będzie jak mi brzuszek urośnie bo juz teraz mnie nieźle napiernicza kręgosłup..:baffled:

Kup sobie pas ciążowy Anita, podobno przynosi ulgę :tak:

Właśnie jak to jest z tą cytologią?? Jak to lekarz pobiera jakiś wycinek do badania?? Bo ja nigdy nie mialam... Tzn na pierwszej wizycie wkładał mi wziernik taki i było to troche nieprzyjemne i leciutko zabolało ale nie wiem czy juz miałam tą cytologię czy nie:baffled:
Pobiera wymaz z kanału szyjki macicy. To jest głęboko, dlatego potrzebny jest wziernik i nie jest to miłe.

Z tym wątkiem z linkami dobry pomysł :tak:

Co do tego mojego TSH to sie mocno dziwie, bo robilam badania przed ciaza i wyszlo w normie... Echhh zobaczymy z a 2 tyg.
Podobno w ciąży zdarzają się odchylenia. Ale nie wiem czy na tak wczesnym etapie...

Wczoraj dzwoniłam do mojego gina, mowiłam mu o tych moich bólach brzucha. Mówił że jeśli sa takie jak na miesiączkę to wszystko o.k! Kazał mi brać dwa razy dziennie NOSPĘ a jakby nie pomagało to mam przyjechać. W sumie planowaną wizytę mam w niedzielę mam nadzieję że nie będę musiała jechać wcześniej.

Witam marcóweczki:tak::-D
My już wstaliśmy:tak: Jeszcze herbatkę dopijam. Zjadłam dwie kanapki z pomidorkiem i coś mi się odbija.. mam nadzieję, że nie wyląduję w kibelku:baffled: Jeszcze nie miałam okazji witac się z kibelkiem w taki sposób i mam nadzieję, że nie będe już miała takiej okazji:-) Ja usg mam 12sierpnia a wizytę 25 sierpnia:tak:Ciekawe jak urosła ta nasza Fasoleczka:-D

Co do kalkulatora :no::-p Podobno spłodzimy 0 dzieci. Jedno mam już a drugie w drodze. O czym więc mówimy, no pewnie ale pośmiać się można. Ja mam coś bardziej wiarygodnego, narazie na wszystkich co sprawdzałam się zgadza.

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Ważne jest żeby wziąść pod uwagę skończone lata i miesiąc poczęcia. Mi wychodzi drugi chłopak ;-)

No dokładnie niecierpliwosc sie ujawnia w takich momentach... chcialo by sie juz tyyyyle wiedziec a tu taka mala kruszynka :)
bylam pierwszy raz wczoraj u lekarza i widzialam pechezyk tylko :) wizyte kolejna mam za 3 tyg :) i juz tupie nozkami z podniecenia :)

Kod:
No dokładnie niecierpliwosc sie ujawnia w takich momentach... chcialo by sie juz tyyyyle wiedziec a tu taka mala kruszynka :)
bylam pierwszy raz wczoraj u lekarza i widzialam pechezyk tylko :) wizyte kolejna mam za 3 tyg :) i juz tupie nozkami z podniecenia :)

Ja tez odliczałam dni do kolejnej wizyty, uwielbiam patrzeć na bobaska i słychać bicie serducha.

Co do kalkulatora :no::-p Podobno spłodzimy 0 dzieci. Jedno mam już a drugie w drodze. O czym więc mówimy, no pewnie ale pośmiać się można. Ja mam coś bardziej wiarygodnego, narazie na wszystkich co sprawdzałam się zgadza.

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Ważne jest żeby wziąść pod uwagę skończone lata i miesiąc poczęcia. Mi wychodzi drugi chłopak ;-)
A mi wychodzi córcia:-D Ale jakby patrzec na wiek rocznikowo (24) to wychodzi synuś..:-D
A w tamtym moim kalkulatorze co wkleilam to wychodzi mi, że spłodzimy dwójke dzieciaczków, haha:-D

reklama
Do góry