reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziękuje Wam kobitki kochane.

Też się nie spodziewałam że w tym misiącu ciąży może coś się porobić.Ehhh ...

Gosia,bonus i gratisteż oglądałam ten program i też nie mogę wejść na tę stonę.

Neska-dużo dużo zdrowia i relaksuuuuuuu życzę, wszystko będzie dobrze bo musi być:-)wiem przez co przechodziłaś bo ja też krwawiłam (i to wielokrotnie)i na prawdę nie ma różnicy który etap ciąży, zawsze strach i ból jest taki sam, przecież tu chodzi o nasze dziecko i nie ważne ile ono ma czy 7 tygodni, czy 22,kochamy je tak samo mocno....dobrze że z maluchem w porządku, całuję w brzusio:-)

Dziękuje Wam kobitki kochane.

Też się nie spodziewałam że w tym misiącu ciąży może coś się porobić.Ehhh ...

Nie ma za co!

Ja też się obawiam, że może coś się stać, ten szósty miesiąc taki niepewny jest, bo raz mnie tu zaboli, raz tu ukłuje, i też nie wiem co się dzieję.. Krew do tej pory żadna mi nie leciała, ale za to jakaś brązowa maź z pochwy.. Nawet po drabinie wejść nie mogę, bo od razu zacznie mnie kłuć coś.. Ale mam nadzieję, że nic poważnego się nie stanie :zawstydzona/y:;-)

no mi stronka tez nie dziala... jeszcze sie wkurzylam bo cholera musze do pracy zakatarzona i chora jechac :( musza dzisiaj juz wyslac moje zwolnienie po ktore ide po 12... ehh... nie mam sily a musze sie tam taszczyc...:-(

Witam:)
neska dobrze że już nie krwawisz, teraz trochę odpoczniesz i będzie wszystko okej:)
Co do pocenia, ja raczej nie zauważyłam żebym jakoś więcej się pociła, wręcz odwrotnie. Skórę mam bardzo przesuszoną, piję dużo wody, a skóra i tak sucha.
Ja wczoraj też coś źle się czułam, jakieś przeziebienie mnie brało, bo mnie wszystkie mięśnie bolały, głowa i uszy. Ale cały wieczór piłam herbatkę z miode, cytryną na przemian z sokiem malinowym, a do uszu wsadziłąm taki specjalny mam kwiatke na bolące uszy:) I zawsze mi pomaga. No i mój mężuś wytarł mnie na noc maścią kamforową i dziś już czuję się dobrze:)

No mi na razie dokucza tylko katar, ale u mnie to normalne, bo jako dziecko nie miałam wyleczonych zatok, i o każdej porze roku mam katar:zawstydzona/y:
Mnie dzisiaj też się nie chcę ruszać z domu, ale wizyty u lekarza sobie nie odmówię.. A poza tym zwolnienie muszę wziąć..:sorry2:

Dzień dobry kochane!!!

Witam Was dziewczynki!
Wczorajszy wieczór miałam potworny, zaczełam krwawić i pojechałam do szpitala. Okazało się że mam twardy brzuch i że mam skurcze i przez to te krwawienia.
Dziewczyny jak ja się bałam że coś się stanie z maleństwem....:sad::sad:
Dostałam Nospę i duphaston, mam leżeć dwa dni:sad::sad::sad:Masakra mówię wam:no:

neska11 musisz teraz o siebie jeszcze bardziej dbać, dużo odpoczywaj i leż w łóżeczku, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja myślałam, że też pojadę wczoraj do szpitala bo wieczorem strasznie bolały mnie plecy, myślałam że to nerki bo ból był straszny, ale na szczęście mój mąż (początkujący lekarz) zbadał mnie i powiedział że to od kręgosłupa. Jak przestały mnie boleć plecy to zaczął twardnieć brzuch:-(, na szczęście przeszło.

Gratuluje synka

evellcia gratulacje córci

Hej Dziewczynki!
Co robicie dzis na obiadek?? kompletnie nie mam weny dzisiaj :confused:
Mam ten sam problem:-(

Witam sie. Ja dzisiaj spałam do 9.28,ale o 6 pobudka,bo musiałam wziąsc luteine dopochwowa ostatnią jutro biore i mam nadzieje ze wszystko ok bedzie.Co do wyników,ja tez mam lekka anemie i musze brac raz dziennie Tardyferon Fol.U mnie dzisiaj zimno,ja tez lubie snieg,ale u nas jeszcze go niema.Buziaczki dla wszystkich brzucholków.

reklama
Do góry