reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

co do obraczek to js lubie tradycyjne zlote 4 mm badz 5 mm i jeden maly brylancik po targach mam 100zl mniej do yesa:D

madzia i Agatka witajcie spowrotem!!!!!

A Niko ma na posladkach liszajki 3 i na nozkach czasem od czego ........

]ionka mi tez sie nie chce isc ale co zrobic..Niko spi juz 2,5 h przebudzil sie tylko na chwile...wstanie rozbudzi sie obiad i bedzie ciemno

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecko w takim razie też głodne bo jak się przebudzi to wytrabi 150ml wody :( ale jak on zjada 3butle obiad i podwieczorek to jeszcze ma butle w nocy dostać?
Może faktycznie niedożywiony :( kurde a dziś strajk na wszystko po za butla :(

Hej:)Moje dziecię wstało dziś godzinę szybciej bo o 6.N&h cos w tym jest bo Milenka odkąd duzo nie pije ,więcej mi zjada i noce całe przesypia bez pobudek!Marciaa fajnie że po Twojej mysli i egzaminu nie będzie:) Co na targach ?Naoglądałas sie sukienek?masz jakąś w głowie?Karalajna tez miałabym problem z wyborem obraczek ,zasadniczo lubię prostotę:)
Mamuski fajnie ze wróciłyscie do marcóweczek:)
Zdrówka chorowitkom!
Polka ,żeby Milenke podtuczyc jak sie przebudzała dawałam w nocy nawet mleko i w ciagu dnia zamiast innego picia.Dodatkowo ze trzy razy kaszka szła.Teraz wazy równo 10kg:)

Ostatnia edycja:
Witam kobietki!
Dziekuje za troske. Moje dziecie czuje sie lepiej ale goraczka nadal jest. Mniejsza ale jest. Ja tez czekam na wysypke bo obstawiam 3-dniowke.
Co do nocnego karmienia to moze cos w tym jest, ze Ola malo zjada w dzien i nadrabia w nocy. Ale niestety nie jestem w stanie dac jej wiecej. Ona po kilku lyzkach ma dosc, albo sie poprostu nudzi jedzieniem. Bylaby chyba przeszczesliwa jakbym jej tylko butle dawala. Je 6 posilkow dziennie w tym jedno karmienie nocne. Moze kiedys z tego wyrosnie:p Pozostaje nam tylko nadzieja hihi.

Ionka ale Twoja Olcia to zdolna kobitka! Gratki!
OeIrene zdróweczka dla babci. Oby na podejrzeniach sie tylko skonczylo! Zdróweczka dla Maksia!
Neska buziaki dla Blazejka od Olci!
Czarna zdrowka dla synka!
Polka dla Twojego synka rowniez zdrowka!
Dla wszystkich chorych starszych i mlodszych ZDROWIA!!!! Niech ta zima juz idzie od nas wraz z tymi chorobskami!!!

Ja też chętnie wybiorę się na "Karola" z tym, że nie wiem kiedy, nie wiem jak i nie wiem też gdzie, u nas jakiś czas temu kino zlikwidowali...najbliżej mam do Promenady w Wawie - może się uda...

Co do obrączek to mamy z w. kruk - są tak proste, że co niektórzy mówili nawet, że wyglądają jak " z rurki cięte", no ale nam się własnie takie podobały...

Moje dziecie drzemkuje jeszcze fajnie sie smieje przez sen,ale pewnie niedługo sie zbudzi,bo spi juz godzinke.Ja zjadłam obiadek i chyba kawki sie napije.Mój tez ostatnio budzi sie w nocy na mleko a w dzien duzo zje.

a ja kupowałam obrączki u niewielkiego jubilera krakowskiego co robi z dziada pradziada i jestem bardzo zadowolona, mam skromne ale eleganckie :)

moje dziecko w dzień niewiele zjada a śpi całą nockę, chyba że ta ilość jedzenia jej starcza.wiecie była u mnie sąsiadka i plotkowałyśmy ze sobą 3 godziny ale fajnie było :)

a za chwilę jadę do weterynarza z moją psiną, muszę zaszczepić i ta cieczka co dostała to mnie niepokoi.

reklama
Frotka bedzie sukienka typu princess ...chociaz w głowie mam jeszcze z pior doł :-)
na targach nie było ciekawych sukienek...za to był facet mlat w sukni slubnej :szok::-D:-D taki zarcik ze strony wystawcy:tak:

auta był piekne, stoiska z dekoracjami ik pełno fotografow

rozczarowaly mnie suknie i wybor kiepski w orkiestrach....ale na 80% bedzie jednak dj

Niko jzadl kaszke rano sloik maly owocow jeden jogurcik duzy sloik truskwek z jogurtem i obiad mamooooo

Do góry