reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry :)

kochane nocka przespana bez pobudki do 7 rano, potem kaszka a teraz łobuzowanie po domku :)
dziś plan: marchewkowca muszę upiec, poprasować, popatrzeć co ta jeszcze brakuje z zakupów, podłogi umyć, wyprać, i może upiekę sernik, suszki, trzeba namoczyć na kompocik :) grzybki też. zobaczymy jak to będzie z moich małym łobuzem :)

ajentka wreszcie :) długo Cię coś nie było

Tabasia jeżeli niewielkie plamienie to może to nic groźnego nie być, trzymam kciuki &&&&

myszowata jak znajdę mój zeszyt z przepisami to podrzucę kilka fajnych pomysłów :)

acha zapomniałam jeszcze prezenty muszę zapakować

lecę na śniadanie, miłego dzionka

reklama
Dzień dobry :-)
Dziękuję za gratulacje, jesteście kochane :*
Ostatnio trochę drżałam o maleństwo i ta wizyta mnie bardzo uspokioła. Co do płci to wiadomo fajnie byłoby gdyby była dziewucha, ale nie jest to tym razem dla mnie tak istotne. Za pierwszym razem wszyscy zrobili mi wode z mózgu, żeby była dziewczynka, bo chłopak w rodzine już jest. Gdy się okazało, że jest chłopak to było rozczarowanie. Nie, ze się nie cieszyłam, ale lekki smutek był. Tym razem wogóle się nie nastawiałam, bo wiem, że chłopaki też są super i wiadomość o dyndającym czymś przyjęłam bardzo spokojnie. Widocznie tak ma być. Wiadomo, ze nie jest to wiadomość pewna, ale ja i tak się cieszę bo zdrowie mojego maleństwa jest najważniwejsze!!!
polusiu gratulacje dla Ani! Jakbyś znalazła chwilkę to prześlij mi proszę te wymiary spodni i płaszczyka.
mirosia trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre!
myszowata powodzenia na kontroli. No i super, ze idziesz do kosmetyczki. Może i ja podjade na henne bo moje brwi są do bani. Na sylwestra to najlepiej proste dania: może sałatka z serem, szynką, ananasem, majonezem i czosnkiem, jakieś kanapeczki, koreczki, trochę zapychaczy typu paluszki, chipsy.
Tabasia z plamieniami to trzeba do lekarza, mam nadzieje, że fasolka ma się dobrze, lekarz przepisze leki i bedzie ok.
Wszystkim gotującym, sprzątającym życzę wytrwalości i spokojnych dzieci dziś!

witajcie
moj lobuz zrobil dzis pobudke o 5.30 i tym sposobem od godziny juz tylko placze ale spac to nie, co to to nie
mam nadzieje ze zaraz zasnie bo zaczyna mnie juz bolec glowa

ja ide dzis jeszcze kupic album na zdjecia, na prezent dla babci i sobie jakis tez kupie, popakuje moze prezenty, no i polukruje te pierniczki, ale to plany, zobaczymy cos z nich mi wyjdzie

a tez musze zrobic zakupy sloiczkowe bo duzo z tych ktore mam zawiera w sobie mleko, i chyba ze 2 mi zostaly ktore moge dawac, dzis na obiad sama ugotuje chlopczykowi indyczek, ziemniak i marchewa z groszkiem, pysznosci ha ha

milego dzionka!!

Witajcie!!!

dronka wspolczuje z dwojka dzieci....ale stalo sie juz, nie denerwuj sie tak....zdrowka M zycze!!!

mirosia spoznione buziaki dla Olka!!!i bedzie dobrze!

ajentka w koncu sie pojawilas!! ;-)

Dzisiaj jade na ostatnie zakupy, raczej sama, nie chce ciagnac Mlodego po sklepach, niech zostana z M w domku...

Milego Dzionka!

Hej:)Nocka bez pobudki:)Zaraz idziemy dospać.Milenka zobaczyła ranpo choinke i wielkie oczy zrobiła.Odrazu rączkę wyciagnęła i składajac paluszdki mówiła da:)Teraz zajeła sie zabawkami i nie zagląda nawet na drzewko.Postawiłam na małej szafce z garderoby, żeby była wyzej i na dole tylko sztuczne jabłuszka wiszą:)Dzisiaj piekę mięsa, wieczorem ciasto.Zmykam bo dzień krótki,a jeszcze bieżące porzadki .Na 16 jasełka w przedszkolu a póżniej chce jeszcze kilka drobiazgów dokupić.
Ramari super,ze fasolinka zdrowiutko rosnie.Płeć jeszcze sie moze okazać inna:)
myszowata powstawiam w kulinarnym przebojowe przekaski na sylwestra ale po swietach chyba że znajde czas zeby znależć wśród ulubionych.

Ostatnia edycja:
kurka pawel spal 30 minut, dalam mu sinlac bo na zupe jeszcze za wczesnie i idziemy na spacer,zeby tylko nie padalo...

ja chyba wolalabym chlopca drugiego ale dziewczynke tez przyjmniemy;-)

reklama
Ramari, u nas też była presja na dziewczynkę już przy pierwszej ciąży, bo m siostra ma dwóch chłopaków. I co? Wała :p Teściowa ma czterech wnuków i na wnuczkę raczej nie ma szans :D
Dobre :-D Dobrze, że napisałaś, że raczej nie ma szans bo może jednak? :-D Ja przy pierwszej ciąży trochę przeżywałam, że jest chłopiec a nie dziewczynka. Teraz wogóle. To chyba kwestia dojrzałości.

Do góry