reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Udanego wyjazdu katrinka7!

Ja się śmieję, że przez zmianę nazwiska po ślubie upodobniłam się do mojego P. Zawsze byłam energiczna i wszystko miałam zrobione na czas, a po ślubie mi się odmieniło :baffled: Przestało mi się spieszyć. Teraz przy dziecku, rzecz jasna, trzeba wykorzystać każdy moment, żeby coś zrobić, więc jest trochę inaczej.

reklama
Hej Dziewczyny,
Ufff w końcu Was nadrobiłam.
Wczoraj cały dzień nas pakowałam, bo znów na tydzień z Młodym wylądowaliśmy u moich rodziców, no a 12 września nareszcie chrzciny i będziemy to mieli za sobą ufff.
Marciaa super, że czujecie się lepiej
ajentka też myślałam o basenie dla Franko
fiołkowa gratulacje

misia witaj na forum:)

Ja właśnie siedzę w samochodzie i czekam na M i chyba jeszcze sobie poczekam, oczywiście od rana była śliczna pogoda już myślałam, że z Franko zrobimy sobie długi spacer to rozlało się teraz na maksa buuuu:(
No nic miłego dnia Wam życzę dziewczyny!
Ja chyba idę kawę gdzieś kupić bo zaraz padnę;)

a ja nas pakuje bo dzis wyjezdzamy, musze nas spakowac do godz 14, potem zrobic jakis obiadek, mezus wraca z pracy 15.30 to tylko zjemy obiadek malego sie nakarmi dopcha reszte rzeczy do samochodu i plan jest taki ze najpozniej o 17 wyjezdzamy, musze sie spiac bo moj m to wiecznie nie wyrobiony i musze go poganiac, a przez niego to i ja sie taka wiecznie nie wyrobiona robie, a tak tego nie lubie potem sie spiesze i denerwuje i krzycze i niepotrzebne klotnie z tego powstają

jakbym czytala o nas :)

misia- witaj wśród marcówek ;) :tak:
polusia- ja taż kiedyś chodziłam do faceta i byłam bardziej zadowolona niż obecnie ;), zazwyczaj faceci są fryzjerami z powołania i potrafią dobrze obsłużyć nas kobitki :-D;) A teraz mam długie włosy i nie wiem co robić , ciągle rozpuszczone albo koński ogon-ale szkoda mi ścinać , no i stoję w kropce , nie chce mieć za żadne skarby krótkich ani cieniowanych a coś muszę wykombinować bo do pracy i na chrzciny pasuję trochę poprawić image;)

My zaliczyliśmy spacerek , teraz mały drzemkuje a ja mam chwilę na BB , gorzej bo obiad daleko w polu ;) a M niedługo wraca ale mam totalnego lenia ;). U nas pięknie świeci słoneczko ale zimno i wietrznie.
Moje dziecko ostatnio musi spac prawie po czoło przykryte kocem a ja wiecznie zagladam , kiedys spal normalnie a teraz koc po czoło bo inaczej sie wierci:baffled:, do tego budzil sie juz 1 raz albo i wcale w nocy a ostatnio 3 -4 razy, kurde nie wiem co się dzieje .
A z naszym remontem finito- oczywiscie dla robotników- jutro robią ostatni dzień a potem wkracza moj M na kladzenie panel oraz malowanie. Szkoda że to wszystko takie drogie bo musimy remont kuchni odlozyc na nastepny rok :baffled:

marela oj fakt remont pochłania kupę kasy :(
a wracając do fryzury to ja to mogę dopiero poszaleć :) ja już mam tak krótkie że nic z nimi nie zrobię, nawet do ślubu miałam krótkie i nie miałam welonu bo to nie pasuje :)

u nas też słoneczko świeci ale co z tego jak zimno ja w listopadzie i do tego wietrznie, spacerek był ale krótki bo Polę ubrać w większą ilość rzeczy to graniczy z cudem:) więc ubrałam i posiedziałyśmy troszkę w ogrodzie. może popołudniu jak ja pojedę do fryzjera to M pójdzie z dziewczynkami na spacerek.

a widzę że mój M nie różni się od innych :) ja z dziewczynkami gotowe czekamy na niego a on w bokserkach lata po domu bo nie ma tego czy tamtego, i spięcie zaraz gotowe, a mnie wiele wtedy nie potrzeba bo ile można czekać :)

Milka spała wstała pred 9 :) Fajnie:) U nas tak wygląda,że wyszykuje dzieci i wsystko do wyjścia, a T bierze tylko kluczyki od auta i gotowy.Zabiera pociechy i bagaże i czekają na mnie w aucie:)
a ja kurcze nie byłam panna młoda wogóle:)Włosy tez zawsze rozpuszcone albo w kitę, podobny problem jak Myszowata:)Moze grzywke sobie zrobię, dawno nie miałam...

reklama
Do góry