reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nikodem dorwał laptopa skubany i walił w klawiature ale mu sie podobało :)
dzieciaki wiedza za co chwycic :))
spi juz wypił 130 a dzis ogl;nie od rana 570ml mleczka pewnie w nocy dotankuje...
co ja z nim mam :)

padam na twarz ...

reklama
tylko nie tych gaga tylko poprostu tesco?? Dzis kupilam je pierwszy raz i sa strasznie podobne do prawdziwych pampersow tylko ciut grubsze. Ciekawe jak sie sprawdza?!
ja uzywalam. Tyl pieluszki sie mechaci, a tak to ja bylam zadowolona.
U mnie jest ciuch z rzeczami dla dzieci i ciążowymi i tam są spodnie za ok. 30zł ale są ściuchane, a w zwykłym ciuchu za ciążówki jak nowe płaciłam do 15zł
co to znaczy "ściuchane"?
ach ja taka dziwna, że lubię swoje :) no a powera dostaje jak mnie teściowa wkurzy i weki idą jak trza :) he he ale całkiem poważnie to szkoda żeby warzywa się zmarnowały jak ich tyle w tym roku w ogrodzie. No Franko śpi ale nie wiem czemu nie chce kaszki, pije tylko mojego mleka ponad litr na dobę plus obiadek lub zupka i deser. Dziś wariacji dostawał z pieskiem naszym wreszcie zwraca na niego uwagę :) i siadanie mój idzie rewelacyjnie przy tym :) kurde jak mnie brzuch od paru dni boli jakbym okres miała nie wiem czemu :( asiabuziaki dla Szymka :*

mnie dzisiaj boli caly dzien jajnik, jade na ibuprom maks i nospie. Tylko ta druga nie dziala.

u nas jednak chyba nie ząbki, tylko brzuszek :-( ledwo kupę zrobiła, a namęczyła się przy tym okropnie. nie wiem, dlaczego tak jest, naprawdę ograniczam ryż do minimum, staram się nie łączyć z marchewką, wczoraj piła sok jabłkowy cały dzień i dziś też... szukałam słoikowych śliwek suszonych, bo teraz nie będę jej gotować przy przeprowadzce, ale nie było, więc kupiłam kaszke Nestle ze śliwkami. dam na śniadanko.

bardzo mało dziś zjadła... mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej.

blu gratuluje pogryzienia ;-)

byliśmy w tym nowym domku, spoko nareperowali te rzeczy, o które prosiliśmy, ale jednak dobrze się nam wydawało, że domek duuużo mniejszy od naszego apartamentu... no ale pomieścimy się :-) i najważniejsze, że ogrzewanie dobre, to był głowny powód, żeby nie marznąć z niemowlakiem tutaj.
chociaz szkoda, że się przeprowadzamy stąd... ach sentymenty ;-)

Witajcie,
Moni biznes super, a ceny przyzwoite. Z resztą zobaczysz po ruchu, tylko nie zrażaj się na poczatku, bo każde poczatki są trudne. A propozycję sklepu internetowego popieram w 100%. Już jestem Twoją klientką, a kosztami przesyłki sie nie martw, bo każdy płaci.
Blu gratulujemy 2 ząbka.
Ionka moja Lilka też miała problemy z brzuszkiem dzisiaj i tak starsznie płakała przy robieniu kupki, że musiałam jej "pomagać".
Moje dzieci śpią. Dzisiaj robiłam mały rekonesans po sklepach i oczywiście miałam cos kupić sobie, a skonczyło sie na 3 pajacach w tesco dla Lili, spódniczce i czapce dla Poli;) Może po weekendzie bedzie trochę czasu. Pewnie odezwe sie w niedzielę, gdyz jutro mam gości, a mój m w niedzielę wyjeżdża na 3 dni do Warszawy, więc czeka mnie chrzest bojowy z dziewczynkami.
Miłej nocki i do poczytania!

dzień dobry Kochane, no i mamy już weekend:-) Ja już od 6 na nogach bo tak moje dziecko zechciało się obudzić:dry:zwykle śpi do 6.30 albo i nawet do 7, ale co tam dziś sobota nie ma co marnować czasu na sen:-pTak, więc oboje jesteśmy już po śniadanku, Mały próbuje drzemkować z tatą. Dziś zarządziłam generalne porządki, więc czeka mnie sporo pracy, do tego muszę pójść po pieluszki do sklepu, a pada......
Miłego dnia Wam żeczę:-)

Dobry dzien my wstalismy o 7:) pofikał na macie i zjadł caalusienka miseczke kaszki :)
teraz probuje chwytac stopki ale cos nie idzie bo bebzol za duzy po sniadaniu :)
czy wasz maloudy tez podciagaja sobie spodnie pod same kolana?:pP
coś mnie gardło drapie buuuu wczoraj pospacerowałam w tym wietrze bez kurtki i mam...ah..
mykam do kuchni moze Ł. namowie na zrobienie mi sniadania :p

reklama
Ja tez sie witam.
My wstalismy po 8 wyspałam sie wkoncu,Bartus całą noc spał tylko zbudził sie na smoka.Ja nie lubie za bardzo weekendów bo sama jestem i sa nudy.Pogoda w miare to moze uda mi sie zrobic małe zakupy i zaliczyc spacerek oby pogoda dopisała po południu.Synek lezy na łóżku i zaczepia miska a ja popijam kawke.A propo nogawek Bartus tez sobie podciąg i to fajnie wygląda.

Słonecznego dnia Wam życze:)

Do góry