a u nas dzisiaj dzień ok. Mały je i śpi. niestety coś mu się poprzestawiało z nocą w nocy budzi się i stęka. Miałam sprzątać ale odpoczywam, przede wszystkim od weków. Może jeszcze zamarynuje pomidorki koktajlowe. Ale dziś nic dzień leniuchowania. M.pojechał do dentysty i do fryzjera do Kalisza a ja sama z czwórka dzieci. Chrześniak M. się przygrachlał już od rana więc Wiktor ma się z kim bawić. Na top secret napisze jak mnie znowu matka M. wkurzyła.
reklama
ionka
Fanka BB :)
ionka moja Ola je nutramigen chociaż nie ma stwierdzonej alergii :-( ale w drugim miesiącu życia miała straszne biegunki w ziązku z zakażeniem układu moczowego, potem ta operacja, lekarze nie chcieli obciążać jej jelitek zwykłym mlekiem i dlataego kazali zostać na nutramigenie :-( co chodze do lekarzy to pytam czy nie mogłabym przejś na inne mleko ale wolą żeby jadła to świństwo bleee, na inne produkty reaguje dobrze
Dziewczynki mamy ząbka hurra :-) dolna jedyneczka sie przebiła, widać że druga też się przebija, nie sa jeszcze za duże ale jak postukam łyżeczką to tak fajnie słychać , no i dzisiaj moja dzidzia na brzuszek pierwszy raz si przewróciła tylko potem była afera bo zrobiła to na śnie i się obudziła i nie wiedziała jak na plecki wrócić
Życze miłego dzionka
no ale skoro je juz stałe posiłki, to pewnie ten nutramigen niepotrzebny :-)
gratuluję ząbka!
asia- 100 lat dla Szymka!
polka- ależ Ty masz sił kobieto! jeszcze weki do tego :-)
Dzien dobry!
U nas dzis pogoda fajna, rano padalo ale potem wyszlo sloneczko!
Bylysmy z Ola u babci. Babacia mieszka w odroznieniu od wiekszosci babc w miescie Wiec my zamiast na wies jezdzimy do miasta Ja zdazylam odswiezyc fryzure i zrobic zakupy!! Troszke sie zrelaksowalam Teraz jestesmy juz w swoim domku, Ola lapie nogi w swoim lozeczku a ja leze kolo niej w swoim
Czy ktoras z Was uzywa moze pampersow z tesco tylko nie tych gaga tylko poprostu tesco?? Dzis kupilam je pierwszy raz i sa strasznie podobne do prawdziwych pampersow tylko ciut grubsze. Ciekawe jak sie sprawdza?!
Olenka gratuluje zabka i pierwszego przewrotu!!!
Basia buziaki, rosnij zdrowo!!!
Szymus wszystkiego najjjj!!!
U nas dzis pogoda fajna, rano padalo ale potem wyszlo sloneczko!
Bylysmy z Ola u babci. Babacia mieszka w odroznieniu od wiekszosci babc w miescie Wiec my zamiast na wies jezdzimy do miasta Ja zdazylam odswiezyc fryzure i zrobic zakupy!! Troszke sie zrelaksowalam Teraz jestesmy juz w swoim domku, Ola lapie nogi w swoim lozeczku a ja leze kolo niej w swoim
Czy ktoras z Was uzywa moze pampersow z tesco tylko nie tych gaga tylko poprostu tesco?? Dzis kupilam je pierwszy raz i sa strasznie podobne do prawdziwych pampersow tylko ciut grubsze. Ciekawe jak sie sprawdza?!
Olenka gratuluje zabka i pierwszego przewrotu!!!
Basia buziaki, rosnij zdrowo!!!
Szymus wszystkiego najjjj!!!
M
myszowata
Gość
asia przesyłam rocznicową buźkę dla Szymka:*
ionka zobaczysz pewnie na dniach ząbek będzie
moni27 gratki ząbka i obrotu!
ionka zobaczysz pewnie na dniach ząbek będzie
moni27 gratki ząbka i obrotu!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mi sie tak troszkie smutno zrobiło.Wiki do domku jechała teraz tak pusto jest nikt nie gada,Bartus spi,a jak sie zbudzi to bedzie kąpiel.
Asia 100 lat dla Szymka duzo zdróweczka
Moni gratuluje zebolka i obrotu
ionka to pewnie tez zebolek
Asia 100 lat dla Szymka duzo zdróweczka
Moni gratuluje zebolka i obrotu
ionka to pewnie tez zebolek
hej laski.
koniec remontu :-)
teraz zostalo troche porzadkow i rozkladanie ciuchow.
i w zwiazku z tym mam pytanie, czy za uzywane spodnie ciazowe 50-55 zł to duzo?
mam towar sluchajcie chyba z jakichs sklepow, bo kilka bluzek trafilo sie takich samych i to nie raz. mam np 4 koszule tej samej firmy rozniace sie rozmiarem i kolorem, kilka takich samych plaszczykow, kilka takich samych bluzek. No watpie zeby to bylo od prywatnych osob.
No, towar mam super, kilka ciuchow z metkami, ale wszystkie bez ZADNYCH oznak uzywania.
No i w zwiazku z tym mam pytanie, czy kupilybyscie niby w lumpeksie sweterki za ok 30 zł, koszule (zajebiste) po 25, spodnie po okolo 50. bluzki 16-25?
kurcze, bo jestem na etapie wyceniania i mysle intensywnie. Dodam , ze kupilam towar po 31 zł / kg. Takze nie jest to tanio.
dodam , ze ciuchy sa tylko markowe:
Motherhood, Gap maternity, Liz Lange, Duo Maternity, Mimi itp.
U mnie jest ciuch z rzeczami dla dzieci i ciążowymi i tam są spodnie za ok. 30zł ale są ściuchane, a w zwykłym ciuchu za ciążówki jak nowe płaciłam do 15zł
dziewczyny mam pytanie mam nadzieję że któraś wie
jeśli dostanę wypowiedzenie umowy o pracę z 2 tygodniowym okresem i w tym czasie pójdę na zwolnienie lekarskie to czy to będzie tak że do końca okresu wypowiedzenia będzie płacił mi pracodawca a potem dalej zus? czy zwolnienia lekarskie bede wysylac do zusu czy jak?
później będzie płacił zus i do zusu zwolnienie trzeba będzie wysyłać, czyli tak jak piszesz
Y
yra245
Gość
mirosia a ty się znasz mniej więcej na sprawach kadrowych ? bo mam pytanie
M
myszowata
Gość
A Franulek już wykąpany, najedzony i lula, niestety znów w naszym łóżku, chyba nigdy nie nauczę go spać samemu, wiem, że jakoś dałabym radę pewnie, ale boje się tych histerii, które urządzałby w łóżeczku
reklama
M
myszowata
Gość
heronek trzymam kciuki by Redanek przespał Ci dziś ładnie nockę