Agulka61
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Oli. Buziaki. Moja mała miała zatwardzenie po kaszce ryżowej właśnie jak jej za 1 razem dałam. Biedna jak się męczyła,ale położna mi doradziła żeby dać espumisan i pomogło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego dla Oli. Buziaki. Moja mała miała zatwardzenie po kaszce ryżowej właśnie jak jej za 1 razem dałam. Biedna jak się męczyła,ale położna mi doradziła żeby dać espumisan i pomogło.
Adaś też wciąga dolną wargęAgulka moja nie wywala języka ale jak wyszedł jej ząbek zaczeala zasyysc warge do środka i jeżdzic jezykiem po "zmienionym" dziąśle
A ja też miałam te soczewki i nie wytrzymam w nich dłużej niż kilkanaście godzin. Z resztą w żadnych innych też. Strasznie mnie drażnią po jakimś czasie noszenia.SOCZEWKI B&L PURE VISION 1szt DZIEŃ/NOC KROPL (1190520615) - Aukcje internetowe Allegro
one niby są miesięczne a ja noszę 3-4 miesiące . raz na miesiąc ściągam albo i rzadziej i mam święty spokój, ani zmywanie makijażu ani nic nie przeszkadza. super sprawa
Tyle Ci wcina? Moja je 150 tzn z kaszka ze 180. Dziś jej dałam mleczka wiecej bo 180 wody a jadla 150 i zjadla wszystko. Moja też juz spi od 20 a jadla o 18.30 i pewnie bedzie spala do 6. Je nie za dużo a taki pulpet z niejno ja się obiadłam tej pasty jajecznej co za mną od rana łaziła, z okiem chyba lepiej po herbacie, rumianku i kroplach vizine (odpukać!)Młody śpi, wtrąbił 240ml kaszki bananowej przed snem:-)