reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wszystkiego najlepszego dla Oli. Buziaki. Moja mała miała zatwardzenie po kaszce ryżowej właśnie jak jej za 1 razem dałam. Biedna jak się męczyła,ale położna mi doradziła żeby dać espumisan i pomogło. :)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Oli. Buziaki. Moja mała miała zatwardzenie po kaszce ryżowej właśnie jak jej za 1 razem dałam. Biedna jak się męczyła,ale położna mi doradziła żeby dać espumisan i pomogło. :)

Mój sie nie meczy jak dla niego to nawet nie musi kupki robic,jest wesoły i nic mu nie boli.Tylko jak juz robi to widze ze sie meczy przy wyciskaniu jej,a tak to ok.

Czesc mamusie!!
Ja dopiero teraz mam chwile, dzis caly dzien goscie:( chyba sie zmowili! Dopiero gotuje ziemniaczki na obiad, masakra jakas:)

Wszystkiego naj dla Aleksandry!!!!
Witam Agulke61 i Kornelke!!Sliczne imie!! I moja olenka tez od 2 dni pokazuje jezyczek:)

Hello :)

Witam nowe koleżanki.

My dzisiaj byliśmy na ostatnim USG bioderek i na szczęście wszystko ok. Poza tym miałam wizytę pielęgniarki środowiskowej. Kobieta pracuje u nas w przychodni, oczywiście nas zna i nawet sama młodego ważyła ostatnio i sama stwierdziła że bez sensu te wizyty ;) No ale w większych przychodniach pewnie jest trochę inaczej.

Agulka moja nie wywala języka ale jak wyszedł jej ząbek zaczeala zasyysc warge do środka i jeżdzic jezykiem po "zmienionym" dziąśle:-D
Adaś też wciąga dolną wargę :)

SOCZEWKI B&L PURE VISION 1szt DZIEŃ/NOC KROPL (1190520615) - Aukcje internetowe Allegro

one niby są miesięczne a ja noszę 3-4 miesiące . raz na miesiąc ściągam albo i rzadziej i mam święty spokój, ani zmywanie makijażu ani nic nie przeszkadza. super sprawa
A ja też miałam te soczewki i nie wytrzymam w nich dłużej niż kilkanaście godzin. Z resztą w żadnych innych też. Strasznie mnie drażnią po jakimś czasie noszenia.

no ja się obiadłam tej pasty jajecznej co za mną od rana łaziła, z okiem chyba lepiej po herbacie, rumianku i kroplach vizine (odpukać!):tak:Młody śpi, wtrąbił 240ml kaszki bananowej przed snem:-)

no ja się obiadłam tej pasty jajecznej co za mną od rana łaziła, z okiem chyba lepiej po herbacie, rumianku i kroplach vizine (odpukać!):tak:Młody śpi, wtrąbił 240ml kaszki bananowej przed snem:-)
Tyle Ci wcina? Moja je 150 tzn z kaszka ze 180. Dziś jej dałam mleczka wiecej bo 180 wody a jadla 150 i zjadla wszystko. Moja też juz spi od 20 a jadla o 18.30 i pewnie bedzie spala do 6. Je nie za dużo a taki pulpet z niej :D

myszowata cieszę się że z okiem już lepiej:)

moja Pola też już śpi, zjadła 210 mleka z łyżeczką kaszki bananowej, zresztą u nas banan na topie :)
przyjechała do mnie popołudniu koleżanka ze swoimi synkami jeden ma 14 miesięcy a drugi 6 lat. i ten mały waży 15 kg, a moja 6 latka waży 21 kg. kurka jak go zobaczyłam to taki pulpecik mały.
a mój grzdylek mały dziś taki grzeczny: zrobiłam pomidorki do słoików, upiekłam ciasto, posprzatałam domek i zrobiłam pranie.

reklama
Oleńka - wszystkiego naj naj naj ....

Jeju szukam jakiegos stroju na chrzest dla małego i nic mi sie nie podoba:baffled: a ja to niewiem ale chyba w koszulce pojde bo w cyckach to nic we mnie nie wchodzi przez to karmienie :wściekła/y:

Chrzestnych mamy juz załatwionych :-D

Ostatnia edycja:
Do góry