reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ol wstaje około 6ej, ale nie ma tak dobrze, biore ja do nas i zaraz zasypia do 8 ;-)

laski, a jakim wy sposobem macie jeszcze urlopy?? pytam mamy-nauczycielki :-) mój macierzyński z polskiej szkoły skończył się 5 lipca. a był na takich samych zasadach podobno ;-)

dziś kolejne podejście do ważenia małej. w domu waży 6.69kg a u nich zawsze mniej. moja waga pokazuje idealnie, bo M. ją sprawdził w pracy. a te babki w CZ zawsze wymyślają, że Ol za mało waży. zobaczymy.

Ol zasypia, a ja lece pod prysznic.

oooo, zapomniałabym! jedna dziewczyna od M. z pracy zaproponowała, że da nam świetną maść na uczulenia u dzieci. no i okazało się, że to sterydowa. widać, co kraj, to obyczaj, bo ona powiedziała, że stosuje to u córki (ten sam wiek) na każde uczulenie za każdym razem.
to uczulenie dalej jest, ale juz jakby sie goiło. nic to, czekamy na fenistil i wapno. a jak nie pomoże, idziemy do lekarza.
chociaż czytałam, że takie pokrzywki schodza nawet do 3ch tygodni...

reklama
dziewczyny jestem załamana

moja przyjaciółka z czasów studiów ( rok temu razem kończyłyśmy studia) miała termin na 9 sierpnia, przestała czuć ruchy, poszła do szpitala mała udusiła się pępowiną.

laski, a jakim wy sposobem macie jeszcze urlopy?? pytam mamy-nauczycielki :-) mój macierzyński z polskiej szkoły skończył się 5 lipca. a był na takich samych zasadach podobno ;-)
Ja nie jestem nauczycielką, ale koleżanka nauczycielka mi mówiła, że ponieważ była na L4 w czasie przerwy wakacyjnej, to potem ten niewykorzystany urlop może sobie odebrać w czasie roku szkolnego.

U nas nicka za to koszmarna. Ząbki dają się we znaki...

Byłam dzisiaj zrobić badania - cytologię, morfologię i glukozę w końcu :)

yra tak mi przykro......życie jest niesprawiedliwe jak cholera. po świecie chodzą tak sk......... a umiera istota która niczemu nie jest winna....

ooo, to muszę sprawdzić ;-) chociaz w sumie pracuje 2 dni w tygodniu, więc nie powinno byc źle :-)

Yra, to okropne :-(

reklama
To przez niewykorzystany urlop wypoczynkowy - czyli po prostu wakacje ;)

dziewczyny jestem załamana

moja przyjaciółka z czasów studiów ( rok temu razem kończyłyśmy studia) miała termin na 9 sierpnia, przestała czuć ruchy, poszła do szpitala mała udusiła się pępowiną.
Jezus Maria:no::no: Ogromnie współczuję:no: To był mój największy strach, gdy byłam w ciąży:no:
Takie rzeczy nie powinny się dziać... Kiedyś kuzynka kolegi miała identyczną sytuację i musiała urodzić to martwe dziecko sn :no:

Do góry