reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ja na małego też nie krzyczę, za to na starszego tak . Potrafi gość wyprowadzić z równowagi .
U mnie dokładnie to samo
dobry wieczór wszystkim! Wykończona jestem już tym rozpakowywaniem. Ale myślę że w sobotę już ogarnę wszystko. Dobrze że dzieci grzeczne no i czwarte dostałam gratis dziś i dałam radę ale w bloku by tak nie było, tu podwórko i ogród jest i dzieciaki bawią się cały dzień na świeżym powietrzu. Franio śpi w wózku cały dzień prawie z przerwami na jedzenie. Kupy dziś nie zrobił, pierwszy raz od urodzenia. Czarnuszka dasz radę znam te chwilę kiedy ma się dość wszystkiego przy mojej trójce często wysiadam.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
hejo. my juz nie spimy. budził sie co 1,5h i głodny. ja pierdziele. jestem wykonczona. teraz jest na macie i sie bawi. jak tylko franco sie drzemnie ja tez ide kimac. tak fajnie zasypiał sam a wczoraj jakis kryzys. ryk i koniec. jestem zmeczona. chyba zrobie sobie kawke. miłego dnia
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
My też już nie śpimy pobudka co 2 h, znowu się nie wyspałam wrrr.
Ach te nasze bąble
Miłego dnia życzę!
Ach te nasze bąble
Miłego dnia życzę!
Y
yra245
Gość
no masz Ci babo placek...ech to w czym kąpać???
my kąpiemy w płynie ziajka na bazie parafimy, o połowę tańszy od oliatum, większa butelka i składniki podobne, uczulenia brak
ja to juz nie nie wiem.. poprostu zglupialam .
plyn? od urodzenia uzywamy tego samego i bylo ok.
dzieki za pomysly, to co pisalam to sa takie luzne pomysly narazie.
Dziewczyny i dzieki mojemu kochanemu pracodawcy, ktory w poprzednim miesiacu wyslal mi kase na inne konto, nie mialam ciaglosci na koncie i nie dostalam kredytu od reki. Musze zalatwic zaswidczenie. Pieprzona firma.. grr..
eh to faktycznie lipa przykro mi
My też już nie śpimy pobudka co 2 h, znowu się nie wyspałam wrrr.
Ach te nasze bąble
Miłego dnia życzę!
u nas caroline na szczęście małemu już się odmieniło z wstawaniem nocnym ( odpukać) jak zasypia o 21-22 budzi się 7-8 eh wysypiam się w końcu spowrotem
Dzien Doberek!
U nas nocka lepiej niz wczoraj, tylko 3 razy wstawal....Za to wczorajszy dzien wolalabym zapomniec....Biedny, ta ranka go swedzi i ma juz takie czerwone pasy na brzuchu od drapania. Jeszcze do tego pogryzlam sie z M, ech....
Milego Dnia zyczymy!
U nas nocka lepiej niz wczoraj, tylko 3 razy wstawal....Za to wczorajszy dzien wolalabym zapomniec....Biedny, ta ranka go swedzi i ma juz takie czerwone pasy na brzuchu od drapania. Jeszcze do tego pogryzlam sie z M, ech....
Milego Dnia zyczymy!
Rodzice Oliviera
Zaciekawiona BB
kochane mamy i tatusiowie ,,intersuje mnie jak duze i ciezkie sa wasze maluchy z 3.2010 ?
moj jest 8 marca... nosi ciuszki na 74 a wazy 7kg
moj jest 8 marca... nosi ciuszki na 74 a wazy 7kg
reklama