reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie przesadzajmy, dzieci w pewnym wieku muszą wiedzieć, ze nie to nie. wiadomo jakie potrafią być kilkulatki, czasem niestety trzeba krzyknąć :)

Edit: Madzia, nasze dzieci ważą podobnie, moja wczoraj 6300 ;)

reklama
dobry wieczór wszystkim! Wykończona jestem już tym rozpakowywaniem. Ale myślę że w sobotę już ogarnę wszystko. Dobrze że dzieci grzeczne:) no i czwarte dostałam gratis dziś i dałam radę :) ale w bloku by tak nie było, tu podwórko i ogród jest i dzieciaki bawią się cały dzień na świeżym powietrzu. Franio śpi w wózku cały dzień prawie z przerwami na jedzenie. Kupy dziś nie zrobił, pierwszy raz od urodzenia. Czarnuszka dasz radę znam te chwilę kiedy ma się dość wszystkiego:( przy mojej trójce często wysiadam.

hejo. my juz nie spimy. budził sie co 1,5h i głodny. ja pierdziele. jestem wykonczona. teraz jest na macie i sie bawi. jak tylko franco sie drzemnie ja tez ide kimac. tak fajnie zasypiał sam a wczoraj jakis kryzys. ryk i koniec. jestem zmeczona. chyba zrobie sobie kawke. miłego dnia

no masz Ci babo placek...ech to w czym kąpać???:confused::confused::confused:

my kąpiemy w płynie ziajka na bazie parafimy, o połowę tańszy od oliatum, większa butelka i składniki podobne, uczulenia brak :)

ja to juz nie nie wiem.. poprostu zglupialam .

plyn? od urodzenia uzywamy tego samego i bylo ok.

dzieki za pomysly, to co pisalam to sa takie luzne pomysly narazie.

Dziewczyny i dzieki mojemu kochanemu pracodawcy, ktory w poprzednim miesiacu wyslal mi kase na inne konto, nie mialam ciaglosci na koncie i nie dostalam kredytu od reki. Musze zalatwic zaswidczenie. Pieprzona firma.. grr..

eh to faktycznie lipa przykro mi

My też już nie śpimy pobudka co 2 h, znowu się nie wyspałam wrrr.

Ach te nasze bąble :p

Miłego dnia życzę!

u nas caroline na szczęście małemu już się odmieniło z wstawaniem nocnym ( odpukać) jak zasypia o 21-22 budzi się 7-8 eh wysypiam się w końcu spowrotem

Dzien Doberek!
U nas nocka lepiej niz wczoraj, tylko 3 razy wstawal....Za to wczorajszy dzien wolalabym zapomniec....Biedny, ta ranka go swedzi i ma juz takie czerwone pasy na brzuchu od drapania. Jeszcze do tego pogryzlam sie z M, ech....

Milego Dnia zyczymy!

Nie mam pojęcia, ile obecnie waży Kuba, ostatnio 8 czerwca ważył 7400.

Wydaje mi się jednak, że spokojnie można było zadać to pytanie w temacie o rozwoju dzieci...

reklama
Do góry