ja od czasu do czasu wypiję kilka łyków piwa, czasem szklankę i małemu nic nie jestmi tez mufinki wychodza a wszystko inne to jedna wielka d...;/ ahh
ja marze o normalnym piwku a nie Lech free ;/ grrrrrr w rocznice slubu napilismy sie winka a ja w nocy odciagałam i karmiłam bebikiem. ale było faaaaaaaaajnie hehe ))
reklama
ionka
Fanka BB :)
o matko, ale se trzasnęłam martini, z gwinta, zgroza ale wszystko przez M.
jadam sobie czereśnie i wpychałam je do gęby nie patrząc, zjadłam sporo i oddałam resztę dla M.
a on za chwilkę do mnie, czy sprawdzałam przed jedzeniem no nie sprawdzałam a on mi: fajne robaczki w nich mieszkają
jak teraz piszę, to mi niedobrze a ten potwór sie nabija, że dziś nie piątek
musiałam przepłukać organizm, bo czułam, jak mi te robale w żołądku sie ruszają
myślicie, że to możliwe??? chyba zginęły??? o matko ide rzygać.
witaj Madzia i witaj Bartuś!! wracaj do zdrowia!!
a moja jest ode mnie uzależniona, nawet jak M. jest, to ta mała wredotka sprawdza, gdzie jestem ;-)
jadam sobie czereśnie i wpychałam je do gęby nie patrząc, zjadłam sporo i oddałam resztę dla M.
a on za chwilkę do mnie, czy sprawdzałam przed jedzeniem no nie sprawdzałam a on mi: fajne robaczki w nich mieszkają
Witam sie dziewczymki.Jak miło jest w domku.My po rehabilitacji,dało popalic ile płaczu nawet bezdechy były,ale były takie dni jak mu sie cwiczenia podobały i podrywał panią rehabilitantke.Ale przed koncem malenstwo moje złapał rotawirus i do dzis był pod kroplówką,mama nadzieje ze sobie pójdzie ten okropny wirus.Był juz szczepiony i został za darmo zaszczepiony na pneumokoki,ale o dziwo nic mu nie było.Jeszcze napewno te kupki bedą,ale mam nadzieje ze juz mniej.Teraz sobie ładnie po kąpieli i mleczku lula.Buziaczki:-)
witaj Madzia i witaj Bartuś!! wracaj do zdrowia!!
A Redan grzeczniutki cale poludnie z ciocia spedzil...a teraz slodko spi...oby jak najdluzej...
a moja jest ode mnie uzależniona, nawet jak M. jest, to ta mała wredotka sprawdza, gdzie jestem ;-)
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
wiesz co...u nas na ogródku jest czereśnia i w sumie jemy je i nie zastanawiam się co jest w środku hehe mój M powiedział ostatnio że troche białka nie zaszkodzi Zgineły na pewno )o matko, ale se trzasnęłam martini, z gwinta, zgroza ale wszystko przez M.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tam zjadłam też pzed chwilą...wole nie wiedzieć co było w środu...wazne, ze smaczne
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka na pewno Cie wkrecal Nie wydaje mi sie, zeby byly robale, bo one sa wypryskane na dziesiata strone.
Madzia witamy :-) A czy rehabilitacja pomogla? Duzo zdrowka dla Bartusia!!
Ja od czasu do czasu lampke porto wypije ;-)
U nas dzien super :-) A usypianie? Jeszcze bardziej super :-) Siedzialam w salonie, a moj Dzidzius sam slicznie usnal! Czyli metoda zaczyna przynosic efekty. A kilka dni temu mialam juz kryzys...
No i doszlismy dzis z M do wniosku, ze musimy zaczac dawac dziecku wiecej jedzonka, bo zaczyna sie o nie domagac. Wiec ze 150 przechodzimy na 180ml.
Spadam spac, bo cos mi sie oczka kleja.
Spokojnej i przespanej nocki zycze ;-)
Madzia witamy :-) A czy rehabilitacja pomogla? Duzo zdrowka dla Bartusia!!
Ja od czasu do czasu lampke porto wypije ;-)
U nas dzien super :-) A usypianie? Jeszcze bardziej super :-) Siedzialam w salonie, a moj Dzidzius sam slicznie usnal! Czyli metoda zaczyna przynosic efekty. A kilka dni temu mialam juz kryzys...
No i doszlismy dzis z M do wniosku, ze musimy zaczac dawac dziecku wiecej jedzonka, bo zaczyna sie o nie domagac. Wiec ze 150 przechodzimy na 180ml.
Spadam spac, bo cos mi sie oczka kleja.
Spokojnej i przespanej nocki zycze ;-)
Czesc ja dalej mam problem z internetem ale podczytuje was przez komorke,
Pomocy od 2,5 tygodnia nie karmie cycem a tu dzis budze sie zlana i jestem w szoku co mam robic naciskam na piers a tam woda leci nic mnie nie boli ale nie wiem czy odciagac czy tak to zostawic. Napiszcie co mam robic bo kapletnie nie wiem i zaczynam stresa lapac.
Pomocy od 2,5 tygodnia nie karmie cycem a tu dzis budze sie zlana i jestem w szoku co mam robic naciskam na piers a tam woda leci nic mnie nie boli ale nie wiem czy odciagac czy tak to zostawic. Napiszcie co mam robic bo kapletnie nie wiem i zaczynam stresa lapac.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Niestety nie wiem jak ci pomóc, ja również nie karmie od 2 tygodni, i z piersi gdy nie mam stanika wypływają krople wody, nie wiem czy to nie jest związane u mnie z tym, że piję teraz więcej wody.
Nocka tragiczna pobudka co 2,5 k przy tym mała marudziła.
Miłej niedzieli życzę.
Nocka tragiczna pobudka co 2,5 k przy tym mała marudziła.
Miłej niedzieli życzę.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Jak odciagać przestałam to mleko samo mi zanikło (prawie) ale musiałam tak raz dziennie wieczorkiem pod prysznicem troszke podusić cycki bo wiadomo odrazu wszystko nie zanikło...ja tez od 2 tyg karmie MM i do dzis mi sie zdarzy zauwazyc ze leci mi troszke woda..ale to dosłownie kropelki
Ccaroline może Natalce już ząbki wychodzą??
Niki 8,5 h bez jedzonka przespal zuch chłopak ) za to na sniadanko wytrąbił 170 i jeszcze chciał ale boje sie mu wiecej dawać zeby nie zaczał wymiotować z przejedzeia
Ccaroline może Natalce już ząbki wychodzą??
Niki 8,5 h bez jedzonka przespal zuch chłopak ) za to na sniadanko wytrąbił 170 i jeszcze chciał ale boje sie mu wiecej dawać zeby nie zaczał wymiotować z przejedzeia
Ostatnia edycja:
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam.Ja miałam dzien,wczoraj mój mały śmieszek przed 18 wytrąbił 130ml mleka pózniej wcale nie chciał pić przed 23 zrobił wodnistą kupe dosłownie sama woda i całą noc mi nic nie pił spał zemną do 8 rana wypił 150ml,teraz drzemkuje w łózeczku,nieiwem moze był przepełniony tą kroplówką,brzuszek go bolał bo podkurczał nóżki do brzuszka.Mam nadzieje ze ten wirus pójdzie sobie.Jutro mój m jedzie po wypis i tam są tabletki dla małego do wykupienia.Same zmartwienia są.