reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ma twój maluszek kolkę przy tym mleku? bo czasami niestety tak się zdarza mimo że też jest na kolki
Nie, nie ma kolek, ale wydaje mi się, że ma problemy z kupką, a jak już zrobi, to jest bardzo rzadka. Chociaż nie wiem, czy to po tym, czy jeszcze efekt zeszłotygodniowego szczepienia. Bo mleko lekarka przepisała w dzień szczepienia.

Witam sie teraz,bo predzej miałam gosci zdazyłam tylko zdj synka wrzucic.Mały teraz spi normalnie grzeczny jest,w nocy budził mi sie co 3 lub 4 godz.Takze jestem wyspana.Szkoda ze taka pogoda do d..y,bo nigdzie nie mozna wyjsc na spacerek musze siedziec w domu.

hej co do glosnych kupek to moja czesto takie robi hlupppppppp i wtedy wiem ze trzeba przewijac tak od razu bo ma tez ciche ,ktorych nie wyczaje od razu i lezy nieraz chwile zanim zaczne czuc .

Co do eksperymentow na niemowlakach lepiej nie komentuje ale chore to moim zdaniem zabawka czy co :/

u nas cycek i butla rano i wieczorem a na koniec 4 miesiaca bedziemy robic ziemniaczka z marchewka na maselku i papke probowac ,bede sie starac robic malej sama papki bo mam czas i jestem w domu ale pewnie tez od czasu do czasu siegne po sloiczek

zamowilam ksiazke z przepisami dla malucha od 4 miesiaca obiadki,deserki :tak:czekam chyba przyjdzie przed koncem 4 miesiaca i bedziemy jesc :tak::-D

Moja kluseczka jest na razie na mleczku mamusi (czasem dostanie butle),ale babcia najchetniej juz kupowałaby wnusi kaszki:-)

reklama
dostalam z Humana bo zarejestrowalam sie na stronie paczke z roznymi kaszkami i deserami od 4 miesiaca do 12 wazne do 2012 takze zjemy

Do góry