reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Candy moja starsza miała refluks i brała właśnie Debridat około 1 miesiąca , efekty było widać już po kilku dniach , chociaż po pół roku musiałyśmy to powtórzyć. Ale było znacznie lepiej . Trzymam kciuki za badania maluszka!

reklama
myślę, że jak dziecko nie gorączkuje po szczepieniu, a na zewnątrz nie leje, wieje i nie ma mrozu, to spokojnie można iść na spacer :)
Kamikaa- mysl pozytywnie!! :)

aaa! moja mama mnie dobija :/ że ja ich od dziecka izoluję!! bo nie pokazuje małej na skypie! no kurde, a jak mam niby to zrobić?? jak oni są w domu, to Ola spi, mam im śpiące dziecko pokazywać, czy specjalnie wybudzać??!! zdjęcia wysyłam meljem! ostanio mała nie spała, zadzwoniłam, to oni nie mogli gadać. nastepnego dnia dziecko spało, jak dzwoniłam, to gadali ze mną baaaardzo dziwnie.

Ostatnia edycja:
kurde ja dzis pierwsza podłamka. Dałam małemu 90ml butli odciagnietego bez cyca bo normalnie krew mi sie leje...
chyba mam zapalenie bo tmp 38.4 i dreszcze. dzis jade do gin.l pewnie da mi antybiotyk ale sprobuje jeszcze ta kapuche
:(
piersi normalnie palą a bepanthen to tam zadna rewelacja.

a moj maludek dzisiaj cos grymasny 1 raz. rano plakał i było mu za gorąco teraz spi juz 1,5h..
kurcze jak on płacze to mi sie tez wyc odrazu chce. wszystkim sie chyba za bardzo przejmuje
dzis tak pieknie ze nie weranduje tylko ide na 15 minut przed dom pochodzic

Po tym wczorajszym szczepieniu, to młoda jak zasnęła o 21, to po 5 musiałam ją obudzic, bo myslałam, Że mi piersi eksplodują. Aż się boję dzisiejszego dnia, pewnie przed północa nie zaśnie. Nam pediatra powiedziała, że jak będzie bezgorączkowo, to spacer po szczepieniu nawet wskazany. Zresztą, Daria jest zahartowana, bez względu na pogodę od 134 doby zycia przynajmniej godzinę na dworze.

Marciaa spróbuj prysznic 2-3 razy dziennie i na pzremian ciepła i letnia woda delikatnie masując w kierunku do brodawek. Kup równiez Maltan z mojego doświadczenia czasem działa bardziej skutecznie niż inne kremy. A kapusta naprawdę działa. zbij ją tłuczkiem i włóż do lodówki, po paru minutach możesz wyjąć i nałożyć na piersi( powinien być na liściach sok).

dziei dzis jestem nie do zycia tak mnie łupie w kosciach. mlody wyssie mleka troche i juz czuje ulge i czuje jak mi tmp spada potem znowu leci do gory i czuje sie jak trup. ale nie poddaje sie. z tym prysznicem tak zrobie i kapucha
maly 1 spacerek przespał elegancko bylo tak ciepło ze nie chciało mi sie wracac

reklama
Do góry