reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam was dziewczyny:)
Ja dopiero przedwczoraj wróciłam ze szpitala. Na tyłku nadal nie mogę usiąsć. Mała jest w miarę grzeczna.
caroline u mnie godzina porodu to 17.28, a nie 5.28, ale pewnie jedziesz teraz na porodówke więc jak coś to innym razem poprawisz. Powodzenia
Poród trwał 16 i pół godziny
Trzymam kciuki za nierozpakowane

16 i pół godziny ja pikole :) ja 3,5 a myślałam, że to wieczność :)

reklama
Witam :) Od czasu do czasu mnie tu wpusci wiec cos skrobne :)U nas ok malutka jest kochana i rosnie z kazdym dniem,juz mi sie wydaje takaaaaaa duza a przecierz niedawno byla taka malenka ,ten czas za szybko leci korzystam z karzdej minuty i kazdej godziny ale i tak za szybko rosnie moja kluseczka :) odkad ja musze dokarmiac butla i "sterydami " :-D jest taka okragla .Nie nadrobie dlatego nie wiem co u kogo ale mam nadzieje ze wszystko dobrze .nie rozpakowanym zycze szybkiego i bezbolesnego porodu :)mnie tez bardzoooooooo bolalo i sie wycierpialam dlatgo jesli bedzie kolejne dzieko to tylko CC PLANOWANA :) Pozdrawiam wszyskie .opowiesc opisze tylko musze dorwac M kompa :)

witam!!
caroline powodzonka!!!!

agus zdrowka!!!

my ciezka nocka pierwsza w domu pawelek budzil sie co godzine ja jestem bardzo zmeczona...
ale teraz spi juz ponad 1h wiec troszke odsapne...

tez chce opisac opowiesc z porodowki ale ciezko moze byc, moze dzis sie uda

moj porod trwal 1,5 h tzn tyle czasu spedzilam na porodowce:szok: ale skurcze mialam 3 dni z czego ten ostatni to juz byly nie do wytrzymania, boooze nie wiem jak udalo mi sie to przezyc
powiem wam tylko ze w calym szpitalu mnie slyszeli i zapamietali mnie na dobre;-)

nno nic sprobuje to opisac skoro pawel spi:tak::tak::tak:

Hej!

Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!

Pozdrawiam!

KArolinka trzymam kciuki!!! No i tez sie wybieram wlasnie do spzitala, tylko skoncze herbatke:tak: :tak:u mnie nie wiem co bedzie..moze mnie odesla do domu , chociaz mam nadzieje ze nieeeee, wiec trzymajcie kciuki i za mnie prosze:tak:
Dziewczynki pora i na was, czekamy na dołączenie do rozpakowanych i niewyspanych mamuś:-D:-D:-D! Trzymam kciuki!!!

Ja dziś mam dół:baffled: Siedze i ryczę:baffled: zaczelam 39 tydzien i wielkie nic:baffled:
trzymam kciuki za dzis rodzace! powodzenia dziewczyny i Agus wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Mi 25 lutego tez stuknelo 28.

witam dziewczynki.. nie bylo mnie tu hoho... ale jakos nie mialam zbytnio czasu na komputer:p dzis jakos zebralam sily i wkoncu was odwiedzilam. widze ze juz mamy duuuzo marcoweczek :) wkoncu juz 19... a dopiero bylo odliczanie byle by juz był 1 hehe:) ale zleciało strasznie:)
u nas malutka rosnie szybciutko no i wsumie jest grzeczna poza wstawaniem w nocy co 1,5 godziny.. troche mnie to masakruje ale dam rade.:) pozdrowionka dla wszystkich rozpakowanych i jeszcze wieksze dla oczekujacych:)

Aguś najlepsze zyczonka :****

reklama
Witajcie kochane,
Agus najlepsze życzenia urodzinowe, łatwego i krótkiego porodu i zdrowiutkiej Natalki. A te Twoje dzisiejsze bóle brzucha może oznaczają, że córeczka zrobi mamusi prezent?
Ccaroline i Adelina trzymam kciuki. Ccaroline to dzisiaj będzie tuliła malutką, a ciekawa jestem jak Adelina.
Kamikaa , ty biedna jestes z tym dostępem do forum, wpuści cię jak mu się podoba. Opisz nam swoją opowieść z porodówki,bo jestem ciekawa i pewnie nie tylko ja.
A ciekawe jak tam Mysz i Patinka? Patinka, to już długo w szpitalu bidulka jest.
A ja dzisiaj też słabo spałam, najpierw do 3 nie mogłam usnąć, a potem co chwilę budzenie do kibelka, no ale do 10 poleżałam, to trochę oderspałam.
Zjadłam śniadanie i kawkę robię zaraz.

Do góry