reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

króliczatko, kamikaa witajcie :-)

izulqa dziewczyny dobrze pisza :tak: nie stresuj sie bo nie masz czym. Nikt Ci córeczki nie odbierze i mówiąc brzydko może Ci naskoczyć :-D Prawda jest taka że gdybyś chciała to Ty mozesz bilogicznemu ojcu narobic problemów w postaci alimentów.

Dzisiaj po raz pierwszy wietrzyłam Hankoka. jak ja wsadziłam do fotelika to momentalnie usneła :-D I dalej spi... chyba jej sie podoba w takiej skorupce :-D

reklama
ojej dziewczyny jak mnie masakrycznie boli w podbrzuszu. Nawet boli na okres takich kiedys nie mialam.
Czyzby ta macica sie az tak mocno obkurczala? myslalam, ze jej najwieksze kurczenie mam juz za soba.
teraz laze zgieta w pol i czekam az przestanie :eek:

o kurczę faktycznie szkoda małego bartusia :(

eh ja dziś sobie folguję, milka kokosowa , orzeszki , eh a dups rośnie :)

no ale niedługo już nic nie będę mogła jeść.

a my właśnie wróciliśmy ze spaceru 1,5h chodziliśmy, brzuch bolał a teraz siedząc nic zero wszystko ucicha

Dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna chce ogarnąć autko przed przyjściem Maleństwa :-)

Tylko, ze szczerze mówiąc to troszkę się boję tej 'gimnastyki' ... :-) może poczekam na 40 tydzień tak jak k_aralajna :-D:-D:-D wtedy to już nawet wskazana jest pomoc w zakończeniu heheh

Ja dzisiaj chyba wagary sobie zrobię - nie jadę na lekcje - w zamian zrobię obiadek z deserem i może skoczę do anestezjologa na konsultacje w spr ZOO. Wieczorkiem mam wizytę u mojej pani Gin - sprawdzimy czy Antek szczelnie zabarykadowany :-)

no ja sie zmachalam ze hej! ale autko czyste jeszcze tylko na myjnie podjechac ale to nie wiem bo ponoc znowu snieg ma spasc, wiec by sie nie oplacalo...:wściekła/y:

badanie na paciorkowca zrobili mi w szpitalu, przy przyjeciu, ale nie wiem jaki byl wynik bo nie dopytalam, dopytam w czwartek,
i miednice tez wtedy mi zmierzyli

ja dzis na obiad smazony camembert, ziemniaczki, sos tatarski i surowka:-):-):-)
jeszcze jutro sobie podjem bo potem to juz szpitalna dieta jak mniemam,
a powiem wam ze wczoraj 2 danie obrzydliwe, nie moglam tknac!!:no:

tabasia powodzenia!!!!! :-):-):-)

Kochane, a kiedy będe mogla pic herbatke z kopru? Bo pisze że dziecku podaje sie po pierwszym miesiacu zycia.. W takim wypadku ja też bede mogla to pic dopiero jak mała skonczy miesiac?
Ty możesz już pić! Tylko nie można przesadzić z ilością bo skutek może być odwrotny!

ojej dziewczyny jak mnie masakrycznie boli w podbrzuszu. Nawet boli na okres takich kiedys nie mialam.
Czyzby ta macica sie az tak mocno obkurczala? myslalam, ze jej najwieksze kurczenie mam juz za soba.
teraz laze zgieta w pol i czekam az przestanie :eek:
A czy to nie ma związku z tymi zmienionymi odchodami... może kiepsko się Monia oczyszczasz?!:sorry2:

Madzia wspolczuje Ci kochana, strasznie mu si sie maluszek nacierpiec. Badz silna, bo Bartus Cie teraz bardzo potrzebuje. Duzo zdrowka dla synka.

My tez wczoraj auto sprzatalismy i zainstalowalismy siedzonko, zeby sie upewnic ze jest odpowiedni poziom itd. Juz w sumie mam wszystko gotowe, i teraz tylko malej mi brakuje.

reklama
Karalajna ja na jedzenie narzekac nie moge. bYlo naprawde dobre. Spodziewalam sie czegos gorszego po szpitalu :-)
nawet wczoraj zrobilam sobie taka zupke jak jadlam w szpitalu. :-)

dobra, uciekam robic obiadek mezowi :-)

Do góry