reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale śliczna:-):tak::tak::tak:

Ja też nie chcę jeszcze rodzić, ale boję się porodu jak cholera:baffled:
I w przeciwieństwie do mareli mam okropną cerę:no: Ostatnie 2-3 tygodnie tak mi się przetłuszcza, że non stop się świecę i zrobiło mi się mnóstwo pryszczy:angry::angry::angry:
Zastanawiam się, czy mogę posmarować się moim kremem sprzed ciąży "Siarkowa moc", bo już mycie samym mydłem siarkowym nie pomaga...

ja tez mam straszna cere od kilku tygodni i wogole czuje sie okropnie wielka

reklama
no ja też zauważyłam, że mi się cera na samą końcówkę zepsuła, zawsze miałam w ciąży ładną w miarę a teraz eh posypało się. '

a co do oleju to z tego co czytałam ma też on inne zastosowanie niby kosmetyczne :)

Wiolonczela, mag007 była na wizycie, ale nie miała usg z tego co pamiętam i nie wie czy mały się obrócił, dziwne nie?
Ja czekam na obiad jeszcze z 10 min, głodna jestem. Trochę sobie dzisiaj sprzątamy tzn jakies niepotrzebne rzeczy wywalamy z szafy i nawet jedna półka się zwolniła.
A jeżeli chodzi o cerę, to u mnie ok nawet bardzo ok, na poczatku bywało kiepsko.

hej kochane, nie miałam wczoraj neta, więc wpadam dopiero teraz:-D

M sprząta całe mieszkanie, a ja odpoczywam, bo strasznie puchną mi łapy i stopy (rano normalnie nie mogę zgiąć palców i bolą mnie)
zdarza mi się też wysokie ciśnienie
we wtorek mam wizytę, ale jak dalej będę puchnąc to raczej podjedziemy na IP:-(

a tak w ogóle, to wczoraj zapomniałam wam napisać, że się strachu najadłam w nocy
po małym bzykanku w nocy dopadły mnie takie skurcze, że myslałam, że urodzę:laugh2:

masakra, ból brzucha i krzyża połączony ze strasznymi mdłościami

ale to był fałszywy alarm:-D

moniSkaBe- fajnie, że już jesteście:-D
sylviontko, mcgosia
- no trzymam kciuki za wasze rozpakowywanie się, dalej dziołchy!!!!:-D:-D
tabasia - teraz nie chcesz rodzić, a potem będziesz w siódmym niebie, jhak zobaczysz małego:-D
ccaroline - dobrze, że już ci przeszło :-)

dziewczyny wiecie może czy dzidzius mag 007 sie obrócił

niestety wciąz nie wiem, we wtorek mam usg:-D

Witam sie kochane ;)

Ja już w domku z malutką :) Gratulacje dla rozpakowanych mamusiek ;)

Ccaroline, dodaje foteczke, jakbyś mogła to wrzuc ją na liste rozpakowanych cieżarówek ;)
to pierwsze godziny życia malutkiej :)

Zaraz zabieeram sie za pisanie opowieści, o ile mała mi na to pozwoli ;]

Buziam!

witamy,witamy

prześliczna córeńka:-D

Dziewczyny napisałam do aneczki, wiadomość od niej na odpowiednim wątku .
Biedna:szok: , może jednak zacznę się bać tego porodu :szok::szok::szok:.
Mam nadzieję że jednak dalej pójdzie już szybciej i łatwiej. :tak:

reklama
właśnie wróciłam od gin poszłam prywatnie za 30zł :)
i zapisała mi globulki na drożdże , ale to nie wszystko haa okazało się że mam 0,5cm rozwarcia huraaaa:-D:-D:-D i tylko czekać na skurcze oby przyszły :))

Do góry