reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wróciliśmy od lekarza. Mały nie dal sobie zrobić KTG tak się wiercił i jutro czeka nas wizyta na IP na powtórne badanie.
Nieszczęsna szyjka ma ok 1,5 cm, rozwarcie, o ile można tak to nazwać, na opuszek, młody nie chce wyjść, także pewnie nie dla nas ta pełnia.
Już przestaje myśleć o tym, aby wyszedł, bo widzę, że te, które bardzo chcą, nie rodzą, a te które nie chcą, rach ciach i małe już są.
Dzisiaj, gdy spytałam gina o sex, powiedział, że jak najbardziej możemy sobie teraz folgować:tak:Dobrze, że mój to słyszał, bo teraz nie będzie mógł się wymigać:-D

Najadłam się nieprzyzwoicie, więc zaraz idę nie myśleć o rodzeniu ;-)

reklama
dziewczyny to jak to było z tym materacem? kokosem do góry??
ja jeszcze nie rozpakowałam materaca... w sumie się zastanawiałam czy w ogóle go odpakować...bo w sumie mam na niego falbane maskującą + prześcieradło...no nie wiem :eek:
lepiej otworz ten materacyk. A moze to tylko moj tak smierdzial? ale z godzine postal na balkonie i juz bylo ok.
No ja juz dziś po 3 ciepłym prysznicu. Brzuch mi sie boleśnie spina. Jednak nieregularnie. Czekam spokojnie. Zobaczymy czy pełnia mnie dopadnie.
ja stawiam, ze tak :-D:laugh2:
"majka" jeszcze brzucha nie ma a łóżeczko i posciel juz zalozone.. :rofl:
ta.. a wiadomo, w ktorym tygodniu jest ta "Majka" w ogole brzucha nie ma. I takie paski gumowate nosi..:confused2:
Btw ciekawe co z Kamiką dzisiaj jej nie bylo ,moze z tych nerwów urodziła??
Kamika chyba sie obrazila.:eek:
Teraz takie roztopy że nikt nie zauważy:laugh2: A pojadę autem jak mi wody odejdą w samochodzie to mężuś odda aucinę do prania tapicerki.
Ty Gosia też uważaj zeby ci woy w spożywczaku nie odeszły:tak:;-)
nie nakrecajcie sie, bo naprawde zaczniecie sie bac i obsesyjnie patrzec na gatki :-D:laugh2:
Dzisiaj, gdy spytałam gina o sex, powiedział, że jak najbardziej możemy sobie teraz folgować:tak:Dobrze, że mój to słyszał, bo teraz nie będzie mógł się wymigać:-D
folgowac? wlasnie chyba nie fologowac.
jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:

folgowac? wlasnie chyba nie fologowac.
jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:

folgowac to znaczy pozwolić.

A ja tam sobie zawsze folguje:-)całą ciąże uprawaimy seks.Zreszta nie wyobrazam sobie tego nie robić.Mam straszne miesnie tydzien sie nie kochamy a ja juz prawie jak dziewica:eek:

folgowac? wlasnie chyba nie fologowac. jak sie mowi "przyfolguj" tzn "przystopuj" tak? :-D czy mnie sie pomieszalo?:eek::laugh2:[/QUOTE pisze:
Folgować to wg mnie zielona kartka :tak:
Czyli jak najbardziej się sexować :)
A i mówił o oknach i firanach, także chyba w przyszłym tyg się zmobilizuję i pomyję u siebie, a że mam ich mało, to i u sąsiadów, a przy tym wcale nie będę myślała, że robię to, aby młody zechciał wyjść:tak:;-)

reklama
My nasz materacyk z tej folii otwarliśmy bo jakoś octem śmierdział i już jest OK. Dzisiaj znowu jakoś tak niewyraźnie sie czuje..blee brzuchol sie stawia i troche zaczyna to boleć, kręgosłup pobolewa i bóle @ ale wszystko nieregularne i strasznie nieprzyjemne. Nospa nie bardzi mi pomogła. A ja sama w domku bo M w pracy. Oby do rana ;-)
Igi dasz rade!!!:-) Powodzenia!!:-)

Do góry