reklama
izulka wiesz chciałabym a z drugiej jeszcze mam 3 dni do skończenia tego antybiotyku, uuu jakie odgłosy mi z brzucha dochodzą bulgotki , burczenie i ból
no kurka jak boli nie wiem czy tak żołądek na poród napieprza ://
K
króliczątko
Gość
Może weź ciepły prysznic.hmmmm jeszcze jestem zasnelam wiec chyba te skurcze to jeszcze nie porodowe. Czekam na konkrety bo narazie nie uważam ich za jakies extra mocne hehe A tego śluzu to było ciuteczka z małymi smużkami krwi wiec moze to tez jeszcze potrwa zanim sie nie rozkreci na całego. Jak na razie bez paniki
Witam Was,
Nie doczytałąm wszystkiego co pisałyście, ale nie mam siły....noc mialam koszmarną....wstawałam chyba z 10 razy na siusiu...Ignas pol nocy kasłał....i w dodatku rano bolał mnie brzuch jak na okres no i oczywiście poszłam do łazienki zrobic siusiu a tam pełno śluzu z taką jasną krwią....teraz niby mi przeszło, ale się zdenerwowałam troche....
A w zasadzie to sie dopiero obudziłam i zamierzam dzisiaj lezec plackiem, zeby przypadkiem w tą pełnie nie urodzić;-) Wspomnę jeszcze, ze dzisiaj calą noc księżyc(praiw w pełni) świecił mi prosto w twarz!!!
Candy, ja Augmentinu wogole nie moge brac...bo wlasnie od razu mi żołądek wysiada...ból straszny, poza tym wymioty i biegunka. Moj maz ma to samo po tym leku...a jak chcą przepisac Augmentin mojemu dziecku, to zawsze mówię, ze dziekuję.....to jest bardzo silny antybiotyk i bardzo skuteczny o szerokim spektrum działania...tylko ze sporo osób na niego tak reaguje....a szczególnie jak ty bierzesz 3 tabletki na dobe!!
Czemu nikt się nie rozpakowuje??
Nie doczytałąm wszystkiego co pisałyście, ale nie mam siły....noc mialam koszmarną....wstawałam chyba z 10 razy na siusiu...Ignas pol nocy kasłał....i w dodatku rano bolał mnie brzuch jak na okres no i oczywiście poszłam do łazienki zrobic siusiu a tam pełno śluzu z taką jasną krwią....teraz niby mi przeszło, ale się zdenerwowałam troche....
A w zasadzie to sie dopiero obudziłam i zamierzam dzisiaj lezec plackiem, zeby przypadkiem w tą pełnie nie urodzić;-) Wspomnę jeszcze, ze dzisiaj calą noc księżyc(praiw w pełni) świecił mi prosto w twarz!!!
witam
jej nie wiem co mi jest może się zaczyna a może to przez ten głupi antybotyk Augumentin, normalnie tak się okropnie czuję ,
żołądek mnie tak napieprza, mdłości mam i biegunke i nie wiem czy to skurcze już czy tak źle po tym antybiotyku :-(, no ale wczoraj brałam im było dobrze
wiolonczela42 no ja biorę na paciorkowca Augumentin co 8 h tabl. w sumie aż 3 na dobę
Candy, ja Augmentinu wogole nie moge brac...bo wlasnie od razu mi żołądek wysiada...ból straszny, poza tym wymioty i biegunka. Moj maz ma to samo po tym leku...a jak chcą przepisac Augmentin mojemu dziecku, to zawsze mówię, ze dziekuję.....to jest bardzo silny antybiotyk i bardzo skuteczny o szerokim spektrum działania...tylko ze sporo osób na niego tak reaguje....a szczególnie jak ty bierzesz 3 tabletki na dobe!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
izulka wiesz chciałabym a z drugiej jeszcze mam 3 dni do skończenia tego antybiotyku, uuu jakie odgłosy mi z brzucha dochodzą bulgotki , burczenie i ból
No ja też nie wiem.. Każdy inaczej przechodzi.. Może u Ciebie to tak wygląda.. Ja jak miałam biegunke i wymiotowałam jak byłam w szpitalu to mnie też bolało..
Może weź ciepły prysznic.
ja już dziś o 6 rano w wannie siedziałam troche mi przeszło wiec zobaczymy. Narazie jakiś regularnych skurczy brak, tylko ten ból podbrzusza i napinanie się to cały czas czuje
xXxIzuLQaxXx
Witam Was,
Pan Czop? He he ;D No ja mogę sie rozpakowac dziś, ale ta moja mała nie chce no.. hehe
K
króliczątko
Gość
Ja miałam taką poprzednią noc. Myślałam ze to już. Skurcze mnie wymęczyły były nawet co 20 - 15 min aż w końcu zasnęłam. I teraz cisza.ja już dziś o 6 rano w wannie siedziałam troche mi przeszło wiec zobaczymy. Narazie jakiś regularnych skurczy brak, tylko ten ból podbrzusza i napinanie się to cały czas czuje
reklama
xXxIzuLQaxXx
Kurcze kochane, my to się chyba nigdy nie rozpakujemy ;D