reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czarnuszka88 :-D on nie jest taki to bardziej ja :-D nie zebym go bronila bo ma swoje odpaly ale ta mala zlosnica to po mnie ;-D

reklama
Aniu Ty to wstawaj i na zakupy biegiem. To juz 40 tydzien :-D
zaraz bedziesz miala Kruszynke przy sobie :-)
Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.

FIOLKOWA ;FRANIA ja moge myc okna i po schodach skakac i sutki calymi dniami masowac i orgazmy przezywac i wszystkie inne cuda :-D a moja mysza itak nie chce wyjsc .Jakis uparciuch z niej nie wiem w kogo sie wdala :-D ja tu przysiady fikam a ona nogami i rekami sie zapycha :-D
Ale się uśmiałam. Będzie z niej uparta dziewucha!! Pewnie obrała termin i nie zamierza wyjść wcześniej niż to sobie ustaliła:-D

karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?
w57vskjold61nkge.png

Witajcie!
Ja dziś później, ale nie dlatego, że zaspałam, tylko dlatego, że musiałam zrobić porządek w komputerze...nowy program antywirusowy zajął tyle miejsca, że komp ledwo zipiał...zostało mu tylko 806MB wolnego miejsca na dysku...więc uruchomienie czegokolwiek trwało 10 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nieco rzeczy powyrzucałam (choć powinnam więcej) i na razie jakoś chodzi:tak:

A wczoraj znowu wieczorem wymioty....czyżby powoli przygotowanie do porodu?

Ależ pogoda za oknem...tylko spacerować...wiosnę też jakby już czuć w powietrzu, przynajmniej przez uchylone okno;-);-);-);-)

a mnie znowu leń ogarnia....:confused2::confused2::confused2: nawet nadrabiać zaległości mi się nie chce...ale chyba żadna się nie rozpakowała, co?

Ostatnia edycja:
Jeju wiesz jak ja się źle już czuję?? Mam już skurcze bolesne ale bardzo nieregularne. Poprzedni poród mialam wywoływany od zera. A teraz czekam na naturalny rozwój akcji. I jestem zaskoczona. Poszłabym na spacer ale napadało sniegu u nas dużo i ślisko. A o zakupach marzę ale nie czuję się już dobrze. Jakieś zawroty głowy. Powoli zmierzam ku finiszowi.
no to meza pod pache i razem na spacerek.

dzieki moniskabe

tylko ciekawe czy akuat razem nie wyladujemy na porodowce he he he ;-)
poki co u mnie sie nie zapowiada :-D
myslalam, ze jak wczoraj sie troszke przeforsowalam ze sprzataniem (kosci myslalam, ze mi sie rozsypia:-D) polazilam po schodach na 4 pietro, potem wieczorem maly seksik i nic :-D
Pawłowi juz sie nie podoba teraz wyjsc. Nie chce zrobic tatusiowi prezentu na urodziny :-)
karalajna O widze,ze moniskabe 1byla, a moj tez Ci doszedl?
w57vskjold61nkge.png
Frania pisalam Ci na "lista marcowek" ze nie musisz tego suwaczka caly czas dodawac.
ale napisze jeszcze raz. wejdz w ustawienia, edytuj sygnature i ten link wklej do okienka. Zapisz i juz :-)
bedzie sie automatycznie dodawal z kazdym Twoim postem :-)

reklama
Do góry