reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
tylko ja w tamtym momencie nie robilam siku. Nie wstawalam z kibelka. Wiec nie wiem, juz glupia jestem.Moniska ja często mam tak ,ze jak w stanę z kibelka to i tak coś mi cieknie.I jest to mocz,ehh taki urok ciąży.A co do tej wydzieliny.Ja tez dzisiaj takie cos mialam taki wlasnie plodny sluz jakby,ale zdarzylo mi sie to po seksie.W sumie wszystko ok nic sie nie dzieje bylo tego malo.Podobno czop moze nawet miesiac odchodzic wiec luzik.
...a ja mam dzisiaj urodziny i ....czuję się staro:-(,no to już 27 mi stuknęło
Wszystkiego Naj Naj :*
Agniesiak85
Dlatego ja się cieszę, że chodziłam do szkoły rodzenia I nawet jak skurczybyk łapie to samoistnie oddycham tak jak trzeba Po prostu mój organizm juz sie przyzwyczaił, że jak zaboli, skurcz to tak oddycha bo mu wygodniej;-)Tak ale trzeba nauczyć sie oddychania i parcia. Dlatego najlepiej z położna przed porodem się spotkać i wszystko obgadac.
Suuuper!!! Zazdroszczę ja jeszczę sie z pisaniem pracy męczę:-)Cześć Dziewczyny!!!
Muszę się pochwalić - właśnie wróciłam z obrony - zdałam i jestem Panią mgr:-) !!!
Szczęście mnie rozpiera!!!
Teraz to już Oli może się rodzić. No może jeszcze niech do poniedziałku poczeka, bo nie mam wszystkich badań potrzebnych do porodu.
Dziś nie mogłam spać pół nocy i jakieś skurczybyki mnie dopadły pierwszy raz- pewnie z nerwów...
Nie było mnie ostatnio dlatego zaraz Was idę nadrobić.
PS. Szkoda, że nie mogę się upić ze szczęścia....
Hehehe, dobreA z tym oddychaniem to też różnie. Sama chodziłam do szkoły rodzenia i niby wiem co i jak. Ale ostatnio koleżanka, która również "poznała tajniki oddychania przeponowego" :-) opowiadała mi jak to było podczas jej porodu. W całym tym stresie o tym zapomniała a przy silnych skurczach to wogóle nie mogła oddychać.
Sto lat!!!!!!Dzięki dziewczyny:-), dobrze, że nie jestem sama z tymi latami;-), bo męża mam o 10 miesięcy młodszego, niby ten sam rocznik, ale i tak mówi, że już się mu żonka starzeje ;-)
kingusia1991
Piszecie o skurczach... a ja nie wiem jeszcze co to skurcz
jedynie boli mnie jak na @ często brzuszek... i takie dziwne bąbelki u dołu się robią wiecie? jakby mała tam nurkowała czy cóś hahah...
a o puchnięciu nie wspomnę swoim...
jedynie boli mnie jak na @ często brzuszek... i takie dziwne bąbelki u dołu się robią wiecie? jakby mała tam nurkowała czy cóś hahah...
a o puchnięciu nie wspomnę swoim...
Agniesiak85
Dziewczynki Iza prosiła bym Was zapytała czy któras z Was miała tak, że czuła jakby dzidziuś drżał..Izie się to zdarzyło dzis 3 razy i trwało chwilkę. Mówi, że czkawka to nie była i sie zastanawia co to moze byc..??
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Biedna Iza z tymi skurczami :-(
A z tym drżeniem to nie wiem, czasem mam tak jakby dziecko się otrzepało (tak jak pies się otrzepuje z wody ;-)).
A z tym drżeniem to nie wiem, czasem mam tak jakby dziecko się otrzepało (tak jak pies się otrzepuje z wody ;-)).
Y
yra245
Gość
ja też tak mam czasami wrażenie jakby było mu zimno hehe więc niech iza będzie spokojna
co do znieczulenia ja nawet niewiem jak to jest w moim szpitalu, dziś miałam mieć spotkanie z moją położną ale przełożyła na wtorek między 15 a 16 już na 100%. więc się dopytam itp. bo widzę że na żywca iść to wielka odwaga
co do znieczulenia ja nawet niewiem jak to jest w moim szpitalu, dziś miałam mieć spotkanie z moją położną ale przełożyła na wtorek między 15 a 16 już na 100%. więc się dopytam itp. bo widzę że na żywca iść to wielka odwaga
Y
yra245
Gość
Biedna Iza z tymi skurczami :-(
eh widzę, że blueberry będziesz miała dwójkę dzieci z marca fajnie hehe imprezy za jednym zamachem
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Noooeh widzę, że blueberry będziesz miała dwójkę dzieci z marca fajnie hehe imprezy za jednym zamachem
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Mój Franuś też czasem sie tak wlasnie otrzepie jakby piesek hehe ale rzadko.
dorotka_m wszystkiego przenajlepszego z okazji urodzinek!!!!!!:-)
kingusia ja tez czasami tzn teraz coraz częściej czuje jakby ulatujące bąbelki w dole macicy. Oczywiście później schiza i czekam...POLECI WODA CZY NIE? ale uczucie śmieszne..jakby mały mnie tam paluszkami gmerał hihi
ale sie drzemnełam. Ale bola mnie stawy w dłoniach i kolanka i stopy...no i jakos mi sie troszke tzn moje dłonie spuchły. Ale badanka mam dobre.
dorotka_m wszystkiego przenajlepszego z okazji urodzinek!!!!!!:-)
kingusia ja tez czasami tzn teraz coraz częściej czuje jakby ulatujące bąbelki w dole macicy. Oczywiście później schiza i czekam...POLECI WODA CZY NIE? ale uczucie śmieszne..jakby mały mnie tam paluszkami gmerał hihi
ale sie drzemnełam. Ale bola mnie stawy w dłoniach i kolanka i stopy...no i jakos mi sie troszke tzn moje dłonie spuchły. Ale badanka mam dobre.