reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agniesiak85 cieszę się że z maluszkiem wszystko o.k, odpoczywaj i leniu**** ile się da. Teraz przecież ci się należy!!!:tak: Wielki juz ten twój Tomuś ;-)

Często macie te wizyty u gina, ja w poprzedniej ciąży z racji że byłam na chorobwym to miałam wizyty co 3 tyg, a teraz kazał mi przyjechac za miesiąc. Boże przecież to cała wieczność :tak::-)

Rybka24 twoja dzidzia tez już duża :tak: Wyobrażam sobie z jaką dumą patrzyłyście na monitorek obserwując akrobacje waszych szkrabików :-)

Lila witaj!! Tym razem wszystko dobrze i szczęśliwie się skończy.;-)

Ja też nie przytyłam za bardzo, po spodniach czuję że tak bo cisną ale wagowo może 0,5 kg. W poprzedniej ciąży schudłam 3 kg przez wymioty, teraz z racji że nie odwiedzam kibelka powoli bedę tyła.. No ale cóż jakoś się to potem zrzuci ;-):-)

reklama
witam :)

nareszcie mam chwilke zeby usiasc i odpoczac .... obiadek dochodzi... posprzatane.... rachunki poplacone:-):-):-)

uffff.... jakos tak sie dzis marnie czuje .... a jak tam u Was??? musialam troche nadrobic czytania;-);-)

czesc dziewczynki ;-) :-D smiac mis ei zachcialo bo ktoras napisała ( chyba dronka ;-)) ze wedlug om jej wychodzi ze jest w 9 miesiacu a wedlug usg ze w 6 tygodniu hehe :-) ;-)

co do opryszczek niegdy nie mialam tonie wiem co i jak... ale smak zyganka juz poznalam wczoraj rano i przed chwila... sniadanko herbatka maly sexik i zaraz po zyganko:baffled: malo sie komponuje ze soba ale co poradzic :-D kurcze zaczelam wymiotowac od 11 tc czy to normalne :confused::confused::confused:
usg dopiero mam w poniedzialek...

ide zara krawata na slub mezusiowi kupic :-)

Czy mogę się dowiedziec z jakiego powodu śmiać ci sie zachciało?? To że mam 3 tyg róznicy, spłaszczony pęcherzyk ciązowy i lekarz mi wczoraj powiedział że ciaża nie rozwija sie poprawnie!! Że moja ciąza mogła się zatrzynmać i płód dalej się nie rozwija!! Gratuluje humorku:baffled:

Czy mogę się dowiedziec z jakiego powodu śmiać ci sie zachciało?? To że mam 3 tyg róznicy, spłaszczony pęcherzyk ciązowy i lekarz mi wczoraj powiedział że ciaża nie rozwija sie poprawnie!! Że moja ciąza mogła się zatrzynmać i płód dalej się nie rozwija!! Gratuluje humorku:baffled:

Kochana, nie denerwuj się. Na pewno wszystko bedzie dobrze, tylko sie nie stresować proszę :-)

A missiiss śmiała się tylko z tego, że w poprzednim poście wkradł Ci się błąd i napisałaś 9 miesiąc. A to faktycznie byłaby spora rozbieznosc, pomiedzy 9 miesiącem, a 6 tygodniem.

Nie mart się! Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze:tak:

Dronka spokojnie.To nie bylo zlosliwe.TY zamiast 9 tyg napisalas miesiecy i z tego missis bylo wesolo.Z roznicy 9 miesiecy i 6 tyg.

Wiecie wstyd powiedziec ale czesto zagladam na watek sierpniowy.Tam juz maluchy sie wykluwaja.Tak fajnie to poczytac,jak kazdym maluchem sie ciesza:-)
Za kilka miesiecy my tak bedziemy:-D:-D:-D:-DStrasznie dlugo to sie wydaje

dronka83 Myślę że nie potrzebnie sie zdenerwowałaś, rozumiem że martwisz się tym co powiedział ci twój lekarz. Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy! missiiss1301 napisała tak tylko dlatego że chyba się trochę pomyliłaś bo napisałaś że wedłyg om wychodzi 9 miesiąc a według usg 6 tydzień a chodziło ci chyba o 9 tydzień.
Także nie denerwuj się nikt tu z niczego się nie śmieje;-)
Zgadzam się! Chyba każdej z nas zależy na tym, aby dotrwać do końca 9 miesięcy i aby wszystkie nasze fasolki się dzielnie trzymały. Jakby nie patrzeć, to każda zła wiadomość powoduje i u nas niepokój, wahania nastroju. Oby na forum pojawiały się tylko radosne posty:happy2:

reklama
Lili witaj z nami! Teraz nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze! Wiele z nas tutaj poroniło poprzednią ciąże(np pusty pęcherzyk) a teraz się wspieramy i jest dobrze!! Wiec z Tobą też tak będzie!!

Dronka, ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że jednak wszystko dobrze się rozwija. Mam nadzieję, ze do końca będziesz z nami.

Do góry