reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

80...to tyle co nic:eek: ja przed ciążą ważyłam 70 z hakiem a też mam 20 na plusie:szok:to jest dopiero masakra....ja już nie chodzę ja się toczę:-D alle się nie martwię,wiem że po porodzie się za siebie wezmę i będzie git:tak: dobra ja lęce jeszcze troszkę poleżeć,może mi zapał do roboty nie odejdzie:eek: do pózniej...

reklama
Ania ale Ty pewnie wysoka jestes :-p a ja mam 160cm wzrostu i wyglądam jak kulka... a jak założę kurtkę to mało kto poznaje żem w ciąży - raczej mają mnie za grubasa :-D:-D:-D

mcgosia - ja też nie lubię pączków :tak:, no ale czekolada to co innego :-D

Dziewczyny widzę dzis z rana powstawały , ja zaraz lece na zakupy i do banku. Nie wiem czy się dotoczę bo do centrum ok 1,5 kilometra a ja juz prawie nigdzie pieszo nie wychodzę. :no:. Ale może na dobre mi to wyjdzie , bo chyba wszystko w środku mi się juz zrosło.

Hej dziewczyny,
witam sie i ja. Wstałam mężowi kanapki zrobić i idę jeszcze poleżeć.
Mcgosia, a ta gazetka nie jest do dzisiaj? Bo mnie proszek jelp interesuje i może bym się dzisiaj wybrała, a na pierwszej stronce jest , że obowiązuje od 3 do 9 lutego. Jak się dobudzę, to jadę na uczelnię, a potem wbijam nos w naukę egzminy weekendowe, ale będę zaglądać. Miłego dzionka.

Ja też witam i o zdrowie Wasze pytam;)

Ale jestem dzisiaj rozbita. Normalnie ryczeć mi się chce... Poczytałam Was trochę i przynajmniej milej mi się zrobiło. Z rana dostałam smsa od kuriera ze wpadnie z materacykiem dla dzidzi:) Naprawdę lubię takie szybkie zakupki.
Idę się wypucować, bo zaraz do mnie babcia przyjedzie z pierogami - może mi się humor poprawi jak ktoś mnie odwiedzi.... Kochane są te babcie:)
Miłego dzionka!

reklama
Hej dziewczyny,
witam sie i ja. Wstałam mężowi kanapki zrobić i idę jeszcze poleżeć.
Mcgosia, a ta gazetka nie jest do dzisiaj? Bo mnie proszek jelp interesuje i może bym się dzisiaj wybrała, a na pierwszej stronce jest , że obowiązuje od 3 do 9 lutego. Jak się dobudzę, to jadę na uczelnię, a potem wbijam nos w naukę egzminy weekendowe, ale będę zaglądać. Miłego dzionka.

faktycznie do dzisiaj..:szok: nie wiem czemu usłyszałam w tv że od jutra :laugh2:

Do góry