reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a jak długo kobieta ma darmową opiekę lekarską bez ubezpieczenia po porodzie??

i jak na przykład rękę złamie to ma darmowe leczenie?

Ostatnia edycja:
No a we wtorek przywiezli 16latke z rozwarciem w ogole z akcja porodowa w 31tc, powstrzymali jej wszytsko, bierze cordafen, byla podlaczona pod pompe przez 2 dni, a jak ja tylko odlaczyli to ta lata jak glupia po szpitalu, nie da jej sie wytlumaczyc, ze ma lezec dla dobra dziecka i w ogole, na oddziale PC pali w kibelku, normalnie masakra, i kazdemu mowi jak ona to bardzo chce urodzic, o nie chce juz byc w ciazy... Nie nawidze takiego nastawienia!! To po co płodzila, jak nie chce!!!!

No to 'ciekawa' dziewczyna.. ;/ heh.. Jak ja byłam w szpitalu to przywieźli kobiete w 6 miesiącu ciąży.. Totalnie pijaną ;/ z bólem podbrzusza. Na drugi dzień jak wytrzeźwiała to wypisała sie na własne rządanie.. ;/ Przyszedł po nią mąż.. -nawalony. ;/ Szkoda mi tego dziecka.. :( Pewno zaś babsztyl poszedł pić..

:-)Izulka, ja też na te moje twardnienia i skurcze mialam brac nospe i to kilka razy dziennie po 2/3 tabletki.
Niestety mi nospa nie pomagała, i przepisał mi jakis Isoptin i cordafen, i ustały
Ale dobrze że nospa na Ciebie działa oby jak najdłużej :-)

Ja wczoraj dostalam 2 takie MEGAAAAA skurcze że przy jednym sobie klęknełam... normalnie skurcz jak po okstytocynie ..

Ale pocieszam się że jeszcze 19 dni i będzie Laura z nami :-)

:-)Izulka, ja też na te moje twardnienia i skurcze mialam brac nospe i to kilka razy dziennie po 2/3 tabletki.
Niestety mi nospa nie pomagała, i przepisał mi jakis Isoptin i cordafen, i ustały
Ale dobrze że nospa na Ciebie działa oby jak najdłużej :-)

Ja wczoraj dostalam 2 takie MEGAAAAA skurcze że przy jednym sobie klęknełam... normalnie skurcz jak po okstytocynie ..

Ale pocieszam się że jeszcze 19 dni i będzie Laura z nami :-)

NO ja slyszalam ze po oksytocynie sa gorsze skurcze niz naturalne

reklama
Do góry