AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Witam was Kochane porannie i spadam dalej spać...Buziak wielki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- no wiesz z jednej strony sie ciesze ale z drugiej hmn....wiesz nie usmiecha mi sie sprzatanie 200 m domu gdzie nikt tego nie szanuje mam na mysli tescia i Milosza (brata K) ja sprzatam a oni łaża w butach...no teraz to napewno nie bede sprzatac...bo ja mam leżec ja zawsze i tak sprzatam tylko u siebie. A wyjechała na 3 tygodnie...całe szczescie bo ona wyjezdza nieraz na poltora miesiaca nieraz na dwa a teraz na 3 tyg wiec git....bo wiesz najbardziej mi chodzi ze jak pojde rodzic to ona by sie sebusiem zajela a tak jak maz bedzie musial to pewnie by go nie bylo przy mnie przy porodzie...bo nie ma tu na kogo liczyc...no chyba ze jakas ciotkaCzarnuszka ja bym się na twoim miejscu cieszyła,w końcu nie bedziesz musiała na nia patrzec,a na pomoc z jej strony i tak nie mogłaś liczyć...a na ile wyjechała???
31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314
Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315
Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.
Położna przychodzi po porodzie. Ja nie jestem zarejestrowana, bo zmieniłam przychodnię i w tej nowej nie mają położnej "na etacie". Dali mi telefon do jakiejś położnej, ale chyba zadzwonię dopiero po porodzie.Hej,
Mam pytanie, a właściwie dwa pytania: czy jesteście już zarejestrowane do położnej środowiskowej? i drugie: czy taka położna powinna odwiedzać ciężarówkę przed porodem?