k_aralajna
Fanka BB :)
aaaa i zapomnialam dodac ze w koncu dostalam lozeczko!!!! :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
k_aralajna a ile czekałaś na łóżeczko?
i gdzie zamawiałaś?
No i mi w końcu przyszło w poniedziałek łóżeczko :-):-):-) Niesamowita radość teraz czekamy tylko na Kubusia:-):-):-)aaaa i zapomnialam dodac ze w koncu dostalam lozeczko!!!! :-):-):-)
wybacz mi prosze ale się naśmiałam... chociaż wiem że dla Ciebie to musiało być straszne.u mnie nie ma ich w rossmanie. Ale mam taki duży sklep dziedzięcy KAJA i tam są.... może w tych dzieciaczkowych sklepach poszuklajcie. Są fajne te kosmetyki bo na naturalnych składnikach. Aaaai kupujcie "Baby" a nie "Kinder" bo ja tak Olka urzadziłam szamponem i wyłysiał wyglądał jak ten wokalista z "the prodigy" - łysy na środku a po bokach mu włosy do góry sterczały