k_aralajna
Fanka BB :)
a ja jestem ciekawa, kiedy dostane to cholerne łóżeczko
ja tez czekam i czekam
a teraz pieke karpatke bo ktoras pisala i mi sie wlaczylo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja jestem ciekawa, kiedy dostane to cholerne łóżeczko
Masz rację.Dlatego mnie cholera bierze jak słyszę teksty w stylu...ale ja go kocham...Bo każda z nas słyszała historie kobiet latami maltretowanych przez mężów...i najbardziej szokuje,że one nie uciekają na czas.Nie wierzę,że facet się zmieni na lepsze...Mojemu dawno zaznaczyłam,że raz mnie uderzy a ja mu oddam i to będzie koniec.Tak zrobiła moja mama z moim ojcem.Uderzył ją w brzuch gdy nosiła mnie pod sercem...jak się odwinęła i mu w pysk przywaliła to aż się zdziwił.
Ponawiam zapytanie co do nowych watkow.... Proponuje 1. Zdjeciowy dla maluszkow, i 2 taki gdzie mozna bedzie pisac rady, porady i opinie, zeby znowu z watku z zakupami dla mam nie zrobil sie nam watek o karmienu piersia.
Co wy na to?
no i k*** nie odpalił
właśnie dostałam wiadomość z ZUS-u że coś z moim ostatnim zwolnieniem jest nie tak, i muszę jechać to wyjaśnić, ale bez auta to lipa-bo troche daleko mam do ZUS-u
kurna ale jestem wkurzona
Izulka raczej sama sobie tego niezmierzysz to mierza takim specjalnym urzadzeniem.Mierza rozne tam przekatne,skosne ,ukosne itp
A ja mam ochote na budyn i zaraz sobie zrobie
Hejka po południowo!
Witam nową mamusię
Ja dalej się zmagam z magisterką Matko.. mam nadzieję, że te dwa rozdziały zdażę napisac do marca;-) Kurde, książek mam mało bo u mnie w bibliotece to .. szkoda gadacBędę musiała jechac do mojego rodzinnego miasta jeszcze po jakies knigi
Candy.. zgadzam się z dziewczynami..