reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny u mnie jeszcze 5 tygodni. Brzuch mi się jednak spina niemiłosiernie i pobolewa. No spa nie pomaga :-( Czy jest szansa że donoszę ciążę? Nie chcę urodzić wcześniej. Czy któraś z was ma takie doświadczenia?
Spokojnie mi też się napina....jeśli jest to stałe i więcej niż 10 razy pod rząd a nospa nie działa to lepiej skontaktować się z ginem...może robić się rozowarcie. Ale nie panikuj ja tez miewam skurcze i nie jest to napinanie brzuszka ale do niczego na szczęście nie prowadzą!

reklama
mysza niezły Twój mały:)
nadia ja to przy kazdym podtarciu mam pełno wydzieliny, żóltej, białej rzadko przeźroczystej, oprócz tego moje ciemne figi w ciagu dnia się robia białe, a że nie lubię chodzić we wkładkach, musze zmieniać w ciągu dnia figi

mag349 - ja przy Filipku miąłam takie ciśnienie i gin dała mi tabletki. POwiedziała ze jak po nich nie przejdzie to mnie rozwiązują.
gaba - to drugie ciśnienie za wysokie zdecydowanie. Koniecznie zadzwoń do gin, szczególnie że piszesz że puchniesz, masz świędzenie. Nie wolno nic bagatelizowac. Tak mało nam już zostało :confused:

nadia ja to przy kazdym podtarciu mam pełno wydzieliny, żóltej, białej rzadko przeźroczystej, oprócz tego moje ciemne figi w ciagu dnia się robia białe, a że nie lubię chodzić we wkładkach, musze zmieniać w ciągu dnia figi

Chcąc nie chcąc noszę wkładki, bo to samo dosłownie się leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, najwięcej po nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mam tak samo z ta wydzielina... Kilka razy juz gina pytalam i ponoc wsio ok, wiec to po prostu kolejny "urok" ciazy :sorry2:

cześc Dziewczyny jestem tu nowa mam nadzieje ze mnie nie przegonicie :-)
jak przeglądam to forum to jestem w szoku, bo strasznie fajna atmosfera tu panuje az milo poczytac co tu piszecie :)

mam nadzieje ze pozwolicie mi się tęż tu troche poudzielac :)

cześc Dziewczyny jestem tu nowa mam nadzieje ze mnie nie przegonicie :-)
jak przeglądam to forum to jestem w szoku, bo strasznie fajna atmosfera tu panuje az milo poczytac co tu piszecie :)

mam nadzieje ze pozwolicie mi się tęż tu troche poudzielac :)

Witam:-);-)
Pewnie,że możesz się poudzielać:tak:
Dziewczyny tutaj są naprawdę super zawsze coś doradzą mądrego jak mam jakieś wątpliwości:-D

reklama
kurcze.. zaraz zaczne sobie wymyslac rozne dziwne rzeczy do roboty..
nudze sie poprostu. A poki dzidzia pozwala, tzn nie uciska na nic, to bym chetnie cos porobila.
prasowania juz nie mam.. kurcze..
a znajac mnie to wejde na allegro i bede sie gapic jak sroka w gnat...:dry:
albo zaczne przekladac w szafkach.. ehh..

Do góry