owlrene
Fanka BB :)
Witam sie ponownie.Dzieci odtransportowane do szkol,ja zajadam sniadanko i popijam kawka.
Zaraz chyba mala drzemka a za godzinke po corke.
Maborka ogromne gratulacje i pamietaj ze musisz teraz podwojnie byc silna.Za siebie i synka,bo to ty jestes mu teraz najbardziej potrzebna.Wiec nie zadno pranie i srzatanie tylko wypoczywaj,zebys juz jak najszybciej mogla sie z malym spotkac.
Skarbie gdy przeczytalam szczerze to az sie poryczalam.Sorki.
Ze strachu ze to sie juz zaczelo.
No widze ze szybko dzialacie.Powodzenia i poogladajcie dokladnie mieszkanko,zeby potem nie zdziwily was koszty remontu,moze zdolacie jeszcze cos zbic z ceny,co potem przyda sie na remont.I nie szczyp sie bo moj gdy ja targowalam mnie uspokajal zebym nie robila obciachu,a potem okazalo sie ze te 2 stowki na metrze co zbilam potem przydaly sie na szpachlowania i inne poprawki.
Zaraz chyba mala drzemka a za godzinke po corke.
Witajcie Dziewczyny
Jestem już w domku.
Szymon Piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...
Maborka ogromne gratulacje i pamietaj ze musisz teraz podwojnie byc silna.Za siebie i synka,bo to ty jestes mu teraz najbardziej potrzebna.Wiec nie zadno pranie i srzatanie tylko wypoczywaj,zebys juz jak najszybciej mogla sie z malym spotkac.
Skarbie gdy przeczytalam szczerze to az sie poryczalam.Sorki.
Ze strachu ze to sie juz zaczelo.
Maborka - ogromniaste gratulacje :-):-):-).
Ale jak przeczytałam to co napisałaś to nie uwierzyłam , jeju dziewczyny to już się zaczęło? No i pierwszy raz mam stracha, aż mnie ciary przeszły, jestem w szokuuuu.
Czarnuszka - trzymam kciuki .
Ja dziś od 3 nie spałam . Durna 3 h na łóżku leżałam - i na lewy i na prawy i tak co chwila na siłę chciałam usnąc. O 6 w końcu wstałam ale o 8 znowu spać i do 11. Ale zdążyłąm już posprawdzać formalności tego mieszkanka , dowiedziałam się o różne opłaty co i jak. Wygląda że wszystko jest ok. Tylko jeszcze hipoteka została , ale raczej spoko.
No i dziśo 18 jak gość nie zmienił zdania podpiszemy wstępną umowę.
No widze ze szybko dzialacie.Powodzenia i poogladajcie dokladnie mieszkanko,zeby potem nie zdziwily was koszty remontu,moze zdolacie jeszcze cos zbic z ceny,co potem przyda sie na remont.I nie szczyp sie bo moj gdy ja targowalam mnie uspokajal zebym nie robila obciachu,a potem okazalo sie ze te 2 stowki na metrze co zbilam potem przydaly sie na szpachlowania i inne poprawki.