reklama
Dzięki stokrotne Mag.
Zawsze tyle ciepła odnajdywałam w twoich słowach.
Potrzeba mi otuchy.
Z tym dbaniem o siebie, to chyba mi nie idzie.
Wyszłam ze szpitala na własne żądanie, z braku miejsc na położnictwie do pokoju wstawili mi dwie świeżo upieczone mamusie ze zdrowymi, pulchnymi dziećmi, karmiące piersią...a ja do laktatora odciągam...One patrzą się w te maleńkie oczka i gruchają do nich, a ja... To była moja granica, z tym moja głowa nie była w stanie sobie poradzić. Już dość, już dość
Najgorzej jak jestem sama.
Dziś zaczęłam sprzątać, firanki nawet zdjęłam, dywaniki w łazience wyszorowałam, dwa prania zrobiłam...żeby nie myśleć...
już wiem jak zmienimy w mieszkanku. chyba przechodzę syndrom wicia tylko, że bez mojego kluseczka w środku...buuu tęsknię cholernie i zamiast niego tulę poduszkę...
w tym tygodniu jest pogrzeb Jasia najpewniej. Mąż i teść ogarniają to...
aż nie wiem jak sobie wyobrazić twoją sytuację...
ale trzymaj się a my z Matim wesprzemy was zdrowaśką tego nigdy za wiele
moniSkaBe
Fanka BB :)
Dzięki stokrotne Mag.
Potrzeba mi otuchy.
Wyszłam ze szpitala na własne żądanie, z braku miejsc na położnictwie do pokoju wstawili mi dwie świeżo upieczone mamusie ze zdrowymi, pulchnymi dziećmi, karmiące piersią...a ja do laktatora odciągam...One patrzą się w te maleńkie oczka i gruchają do nich, a ja... To była moja granica, z tym moja głowa nie była w stanie sobie poradzić. Już dość, już dość
Dziś zaczęłam sprzątać, firanki nawet zdjęłam, dywaniki w łazience wyszorowałam, dwa prania zrobiłam...żeby nie myśleć...
już wiem jak zmienimy w mieszkanku. chyba przechodzę syndrom wicia tylko, że bez mojego kluseczka w środku...buuu tęsknię cholernie i zamiast niego tulę poduszkę...
ojej.. straszne to co piszesz.
Zobaczysz wszystko sie ulozy. Trzymam kciuki najmocniej na swiecie.
Dzięki stokrotne Mag.
Potrzeba mi otuchy.
kochana, żadna zdrowa kobieta nie wytrzymałaby na twoim miejscu
świdomość, że jeden twój synek odszedł, a drugi walczy a inne matki mają swoje maleństwa przy sobie musiała być straszna - nie dziwię się, że wyszłaś ze szpitala:-(
ale nie możesz zapominac o sobie, jestes teraz dla Szymcia najwazniejsza, więc musiz się wykurowac
to tulenie poduchy, to takie odreagowanie, czasami trzeba troche pryczec, wykrzyczec złość, coś rozwalic, żeby wyzbyc się tego, co w nas siedzi
No i pamietaj, że Jas czuwa i nad wami i nad Szymciem:-(
mocno cię przytulam:-(
co do intymności w szpitalu to brak słów jak teraz leżałam była kobitka której dzidzia w 40tygodniu zadusiła się pępowiną i rodziła martwe dzieciątko po czym leżała na sali ze szczęśliwą mamą zdrowego różowego bobaska

mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Naprawdę dziwne! hehe, mnie to można w nocy obudzić i pytać się mnie w jakich godzinach w ciągu dnia jest najbardziej aktywne dziecko, a ja Ci wyrecytuje! heh, jak można się nie orientować w takich sprawach?! Ja nawet jak ruchów nie czuję to wiem ze dziecko się rusza, bo brzuchol mi skacze!pytałam mojego gina o kartę
powiedział,ze nie ma sensu jej prowadzić, jeśli ma się świadomość ruchów dziecka
powiedział mi też, że miał takie pacjentki, które się nie orientowały czy dziecko się w danym dniu ruszało, czy nie - jakieś dziwne, no nie?![]()

co do intymności w szpitalu to brak słów jak teraz leżałam była kobitka której dzidzia w 40tygodniu zadusiła się pępowiną i rodziła martwe dzieciątko po czym leżała na sali ze szczęśliwą mamą zdrowego różowego bobaska![]()
czasem sobie myslę, ze w tych szpitalach jacys debile pracują

dżizas, wystarczy ruszyć trochę mózgownicą i okazać trochę współczucia
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Kochana lekarze nie wiedzą co to współczucie...:-(czasem sobie myslę, ze w tych szpitalach jacys debile pracują
dżizas, wystarczy ruszyć trochę mózgownicą i okazać trochę współczucia
reklama