reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Nadia-witam w naszym gronie
Maborka-teraz może być już tylko lepiej.

Maborka-teraz może być już tylko lepiej.
Oooo nie tylko nie toto która następna?...
Jak tak piszecie o tych swoich dolegliwościach, skróconych szyjkach...to ja chyba przenoszę ciążę :-):-):-) bo jakoś nic mi sie nie dzieje (w sumie dobrze ale wolałabym szybciej urodzić ;-))

Czytam Czytam i Konca nie widac , konca nie widac, nie widac, nie widac
Sluchajcie dziołszki sukces!!!!!!!!!!!!!!!
Nie musze lezec w szpitalu...szyja sie wydlużyła o 4 mm, ale leżec mam nadal!!! no ale to juz sukces !!!
Kazała mi jeszcze jechac na badanie do szpitala...na posiew z pochwy z szyjki z cala bakteriologią i wiecie co...kosztuje to 115 złjedno badanie i tyle musialam zaplacic....powiedziala zebym zrobila to badanie bo przy skracającej sie szyjce to zemym infekcji nie załapała....
Ale tak sie ciesze ze nie musze zostawiac mojego syneczka!!!!
Poleze jeszcze z 4 tygodnie... i bedzie ok...
No ale co tydzien musze jeżdzic i sprawdzac czy nic sie nie dzieje)
Nie bylo mnie raptem 4 godzinki a tu takie wydarzenia!!!
- kochana trzymam kciukasy za dziewuszki
-NOoooooo pewnie zazdroszczaja zazdroscilam hehe
- Kochana ogromne gratulacje!!!! Złota medalistka!!!!!! Jestes bardzo dzielna mamusia!! i bardzo silna i naprawde Cie podziwiam!!!!!
Trzymam kciuki za Szymusia, jest duzym chłopcem wszystko będzie dobrze!!!!!
- Ojjjjjjj to jednak jajeczkaaaa górą!!!!!! hehe ale przygoda swoja drogą
- witaj witaj... jak widac u nas bardzo wesoło)
Super!!!! Bardzo się cieszę, że szyjka się wydłużyła jak należy i nie musisz jechać do szpitala:-):-):-):-):-):-). Ale oszczędzaj się

Ech, chciałabym już dzidzię przy sobie, ale tak długo przed terminem to nie...niech poczeka przynajmniej do końca 37 tc.....potem może robić, jak jej pasuje ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kochane to ja :-)
maborka silna kobita z ciebie i z dzidziusia tez!!!! dacie rade slońca kochane moje dacie rad ei trzymam mocno kciuki i gratuluje !!! niedziwie sie ze narzekach i masz dosc... po takich przezyciach karzda z nas by miala dosc.... trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo
a ja odebralam wyniki i cytomegalia ujemna :-)
chlamydia ujemna, mykoplasma ujemna, rozyczka ujemna , attp w normie, cytomegalia ujemna czyli wsio ok i mam przeciwciala wiec looozz :-)
jedyne co mam wysoko ponad norme do d-dimery-mowia o krzepliwosci krwi ale to raczej wydaje mis ie z enie moglo wplynac na przedwczesny porod... bo to bardziej chyba na smierc dziecka w lonie mamy by chodzio a u mnie tego nie bylo... no nic ale sie dowiem co i jak jak do gina pojde
ogolnie jest dobrzei staranka ruszyly juz pelna para :-)
maborka silna kobita z ciebie i z dzidziusia tez!!!! dacie rade slońca kochane moje dacie rad ei trzymam mocno kciuki i gratuluje !!! niedziwie sie ze narzekach i masz dosc... po takich przezyciach karzda z nas by miala dosc.... trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo

a ja odebralam wyniki i cytomegalia ujemna :-)
chlamydia ujemna, mykoplasma ujemna, rozyczka ujemna , attp w normie, cytomegalia ujemna czyli wsio ok i mam przeciwciala wiec looozz :-)
jedyne co mam wysoko ponad norme do d-dimery-mowia o krzepliwosci krwi ale to raczej wydaje mis ie z enie moglo wplynac na przedwczesny porod... bo to bardziej chyba na smierc dziecka w lonie mamy by chodzio a u mnie tego nie bylo... no nic ale sie dowiem co i jak jak do gina pojde

Czarnuszka strasznie sie ciesze ze jestes w domku!!! Teraz sie oszczedzaj kochana,i zaciskaj nózki
:*
Oki ja lece szykowac obiadek i do wyrka bo mnie strasznie łupie w plecach.
Patinka pochwal sie co kupiłas jak wrócisz
Buziaczki brzuszki moje kochane, miłego popołudnia, wieczorku i nocki
)) do jutra!
Oki ja lece szykowac obiadek i do wyrka bo mnie strasznie łupie w plecach.
Patinka pochwal sie co kupiłas jak wrócisz

Buziaczki brzuszki moje kochane, miłego popołudnia, wieczorku i nocki
reklama