Rybka - fajnie że póścił was do domku. A jonogram to po co sie robi? Po tych lekach?
przy fenoterolu bardzo spada potas:-( a za to rosną cukry jak ja opanuję tę cukrzyce
no nic jakoś damy radę
z Bożą pomocą każdy dzień do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rybka - fajnie że póścił was do domku. A jonogram to po co sie robi? Po tych lekach?
uff.. to cale szczescie. Ze nadal w dwupakumy już po wizycie
jesteśmy w domku choć pan dr wolałby nas w szpitalu
dostałam fenoterol co 6 godzin i isoptin i zobaczymy
jutro rano badanka na jonogram i mocz koło 14 wizyta u gina;-);-);-)
każdy dzień do przodu
Kamika - gratulacje sporej córci
jak ja pomyślę że ten nasz synek średnio codziennie przybierał ostatnio 40g to aż nie mogę uwierzyć kolejne usg 29 o ile nic sie nie zmieni;-)
my już po wizycie
każdy dzień do przodu
jak ja pomyślę że ten nasz synek średnio codziennie przybierał ostatnio 40g to aż nie mogę uwierzyć kolejne usg 29 o ile nic sie nie zmieni;-)
witajcie
My juz po usg wszystko pieknie
Mam swietne fotki 4 D jedno naprawde cudowne potem wkleje bo uciekam do pracy
Mala juz duza ostatnio moj gin mowil 1300 gram a dzisiaj sie okazalo ze 1430 i prawie 40 cm
Mam nadzieje ze 4 kilowy paczek nie bedzie
Dobra musze uciekac a mi sie nie chce .
milego dzionka brzuszki
Czarnuszka współczuje Ci teściów...czasem tak myśle że kurcze jak ja bym miała tak mieszkać z rodzicami M to chyab byśmy nie byli razem...Trzymaj sie kobietko!!I tak silna jesteś! ja bym juz dawno sie poddała chyba...dzien dobrek Ja druga
Wiecie co ja tez jestem straaaaaaaasznie wkurzona na glupiego poje*** tescia , wiecie co zrobil....meza samochod stal prawie tydzien nie odpalany bo ma teraz sluzbowy i tym jezdzi no i K do mnie mowi ze bedzie go musial zaprowadzic do kolegi do garazu zeby sie ocieplil troche i go odpalic bo to grat i by siadl akumulator i na dodatek cos jeszcze!! a wczoraj tempy jak but z lewej nogi tesc poszedl do meza auta i go chcial odpalic na mrozie....i z jakim rezultatem...wszystko wybuchlo...tzn wystrzelilo...wszystko co bylo pod maska wszystkie pojemniki na oleje wszystkie takie plastikowe rzeczy wysadzilo i teraz zas trza kupowac wszystko pod maske. Ja niewiem kto temu oslowie kazal to ruszac taki jest tempy wszystko wie najlepiej a jak sie juz wpier*** w jakas rzecz to ja zepsuje i teraz ani ja nie mam samochodu ani sie jak ruszyc gdziekolwiek co za debil...na dodatek ostatnie pieniadze nam zostaly i za co to kupic....a wiecie co mnie jeszcze wkurzylo....ze jak ja bym to zrobila to maz by mnie chyba zabil a ciekawa jestem czy temu ****wi cos powiedzial...pewnie nie...ja powiedzialam ze my tego nie kupimy za swoja kase a jak tesc nie kupi to trudno bedzie stalo auto nie uzyteczne...
U nas nocka ok nawet sie wyspalam...tylko oczywiscie siku o 4 rano
a wczoraj co do mojego woreczka zolciowego to chyba falszywy alarm..poprostu bylam glodna jak diabli hehe
- o Ludzie co za masakra jakas!! daj znac jak wasze sciany..
swoja droga sasiedzi... nie ma co Ty ciezarna musialas wode zbierac... o ludzie...
....
Kuku kuku to ja..zaliczylam astronomie!!)) tylko wczoraj jak wracalam myslalam ze umre..nie wiem jak zimno bylo ale poszułam sie jakbym mieszkala w jakims Władywostoku normalnie...:// jeszcze wiatr to tego mrozu..tragedia!
a moj brzuszek jakos tak dziwnie sie zachowuje...niby ok, ale w nocy co kika minut kłuło mnie tak w podbrzuszu i przestawalo za moment.i tak caly czas..poza tym zrobil sie taaaki jakis wielki ze sie boje czy wczesniej nie urodze...a do 9 lutego mam sesje
przy fenoterolu bardzo spada potas:-( a za to rosną cukry jak ja opanuję tę cukrzyce
no nic jakoś damy radę
z Bożą pomocą każdy dzień do przodu
- Gratuluje zaliczenia!!!!!!:-) u nas na szczescie dzisiaj tylko -3 stopnie to na jakis dluzszy godzinny spacer sie wybiore ) bo ostatnio to masakra z mrozami...jak ktos siedzi w domu to ok ale gorzej gdzies isc dalej buuuuuuuKuku kuku to ja..zaliczylam astronomie!!)) tylko wczoraj jak wracalam myslalam ze umre..nie wiem jak zimno bylo ale poszułam sie jakbym mieszkala w jakims Władywostoku normalnie...:// jeszcze wiatr to tego mrozu..tragedia!
Ewcia co do łososia: normalnie nawet zamarynowanego juz mozna tak góra do dwoch dnie w jakis woreczkach..bo nawet wedzonego powinno sie trzymac w zamrazarce tak ok 4-5 dni:/ ja mma z kolei zmartwienie czy jeszcze cos dostane przedswietami bo tu wszystko wykupione..:// a do władysławowa do rodzinki az nie chce mi sie jechac (gdybym miała samochod to bym cholera pojechala!!!)
a moj brzuszek jakos tak dziwnie sie zachowuje...niby ok, ale w nocy co kika minut kłuło mnie tak w podbrzuszu i przestawalo za moment.i tak caly czas..poza tym zrobil sie taaaki jakis wielki ze sie boje czy wczesniej nie urodze...a do 9 lutego mam sesje
ach.. a teraz czekam na sniadanko do lożka , Jarek ma wolne, Jul w przedszkolu ( ma pod domkiem a nie chcial sie nudzic w domu:-)) i tak sie lenimy...
- Rybka jak super ze wrocilas!!!! wszystko bedzie dobrze mychamy już po wizycie
każdy dzień do przodu
- Gratuluje zaliczenia!!!!!!:-) u nas na szczescie dzisiaj tylko -3 stopnie to na jakis dluzszy godzinny spacer sie wybiore ) bo ostatnio to masakra z mrozami...jak ktos siedzi w domu to ok ale gorzej gdzies isc dalej buuuuuuu
jejku nie ma sniegu ??? u nas normalnie po kolana.... u nas w nocy juz 3 noc bylo -25 na dodatek tez wiatr od gór ciagnie strasznieeDziekuuuje
Słuchaj u nas z wiatrem było wczoraj -20 normalnie 4te zlodowacenie Polski Północnej...i najgorsze jest to ze nie ma prawie sniegu i wszystko ma kolor od tego mrozu jasno błekitny az..chodzniki, powietrze,,,Syberia://