reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

reklama
Agusia dostalam dzis 2 awizo ale umowienie przez inetrnet....DS secure?mialas tez tak?chyba te dokumenty bo nanic nie czekam:nerd:umowilam sie na jutro.w poniedizalek wyslali dokumenty mojego gdzie wczoraj mieli dostac i mozliwe ze juz dzis mam awizo????kurcze ten paszport juz przezywam tak ze szok................

kwiateczek u mnie bez niczego przyszlo ... ale kto wie pewnie zalezy kto wysyla ...

bylismy w konsulacie w manchester ja nastawilam sie na wlake ale zdecydowalismy ze M pojdzie sam zalatwi jego paszport a ja po sklepach pobiegam ... ale maja tam wielki TK Max ... szok - zakupilam bluzeczke . pozniej z dzieciakami do subway na lunch i do domku. ewstra miala racje z tym zakazem , M mowil ze wisial na scianie ale ze byl tez tam pokoj matki z dzieckiem tzn cos ala... ja zamierzam wystosowac odpowiedni list w 2 egzemplarzach do konsulatu i do ministerstwa spraw zagranicznych ... to niedopuszczalne lamanie praw czlowieka , skoro budunek nie jest dostosowany do norm i przyjmowania rodzin z dziecmi , powinni zmienic placowke . sie za to wezme :tak:

zalatana jestem bardzo nie nadazam z czytaniem , tylko niektore watki mam na bierzaco :(

pozdrawiam cieplutko

Agusia bardzo dobrze.JA NIESTETY NIE MAM w pismie ang bo bym tez wyslala.co za syf.,.....przyjmuja dzieci a niedostosowane do przyjecia matek z dizecmi...jak mi wyslesz kopie to tez wysle.............

Kwiateczek przecież to polski konsulat po polsku będę pisać ;-)
Ale paranoja po prostu ... W Londynie żadnych tego typu problemów nigdy nie miałam ...

No to gratki kwiateczek !!! Mówiłam zeby spokojnie ;-)
U nas burza ze hej ! Grad wielkości piłek golfowych ... Grzmi , blyska normalnie apokalipsa

agusiakemisia popieram pisz... w Londynie w domu polskim była łazienka i miejsce na przebranie dziecka... a w konsulacie to nie wiem bo mąż sam był... ale dla mnie i tak paranoją jest że trzeba jeździć dwa razy i nie rozumieją że ktoś ma daleko...

kwiateczek to super :-) może mi też przyjdzie... wczoraj wysłałam...

u nas też pada... i tak parno okropnie...a my byliśmy się zważyć i mamy 6 kg i 63 cm :-)

reklama
Super Abed ! Na pewno dostaniecie paszport ! Trzymam kciuki ;)

Fakt w Londynie trzeba jechać zeby odebrać , dobrze ze w Manchesterze £5.5 i wysyłają ;)

Do góry