reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

reklama
jak widać wszystko można kupić :-) tylko kwestia ceny... ale jak doliczyć bilet na bagaż lub cenę paczki... no chyba że się przywozi przy okazji

a mi dziś przyszło że mam powtórzyć badanie krwi... po raz trzeci... nie wiem czemu nie mogą określić anty genów... tylko nie wiem dlaczego czy mają złe próbki czy coś jest nie tak...

bambino na ebay??? :szok::szok::szok:
ja zaopatrzam sie tu : Apteka UK, Polskie leki, Polska Apteka internetowa, lekarstwa online najtaniej jak dotychczas :) ostatnio kupilam gaze jalowa do pepka, cherbatke dla matek karmiacych z herbapolu i witaminki dla starszego synka . ale nawet witamine D3 maja dla niemowlat :) kupilam, z Kevinem musialam sciagac z Polski a to zas problem bo tam na recepte itd.
deliverka szybka 2 dni czekalam , placilam paypal-em :)
jednym slowem polecam :p

bambino na ebay???
:szok::szok::szok:
ja zaopatrzam sie tu : Apteka UK, Polskie leki, Polska Apteka internetowa, lekarstwa online najtaniej jak dotychczas :) ostatnio kupilam gaze jalowa do pepka, cherbatke dla matek karmiacych z herbapolu i witaminki dla starszego synka . ale nawet witamine D3 maja dla niemowlat :) kupilam, z Kevinem musialam sciagac z Polski a to zas problem bo tam na recepte itd.
deliverka szybka 2 dni czekalam , placilam paypal-em :)
jednym slowem polecam :p

No nieeee, agusia! Ja juz przeszukałam wydawałoby sie wszystkie polskie apteki uk i na kazdej cos- w jednej bylo to nie bylo tamtego, w drugiej na odwrót- a tu chyba jest wszystko!! Nie wiem czy na magazynie ale z tego co sie wyswietla to i linomag, bephaten, oliatum, końska masc rozgrzewajaca ktorej szukam, no wszystko! :no:
Nie wiem jak to mozliwe - ale dzięki Wielkie!!

mi lekarz powiedział że za każdym razem jak do niego lub położnej... zawsze możesz wziąć najwyżej nie dawać do póki nie zapytają...

a mnie dziś pracodawca wkurzył:wściekła/y: bo chcę żeby poszła już na macierzyński... a dla mnie to jeszcze za wcześnie bo dobrze się czuję i mogę pracować a wolę dłużej z dzieckiem być później... najbardziej wkurza mnie że po 5 latach pracy dla niego nie mogę spokonjnie dopracować tych kilku tygodni jak ja chcę tylko jak on chce... dlaczego my zawsze mamy problemy...

reklama
Do góry