reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Sygnatur spokojnie mozna.. MOzna 6 lini tekstu ;-)Dzięki za radę poradzialam sobie z sygnatura ale mogę mieć tylko jeden suwaczek. ;( jak mogę dodać ich wiecej ?
Wiec zrób enter po tej swojej sygnaturce i wklej kod kolejnej , zapisz i wsio
kamilaedi
Fanka BB :)
angel- ja mam dwie butelki z avent (dostalam z bootsa i gdzies jeszcze) i mam komplecik z TT tez w zasadzie go dostalam, takze u nas bedzie TT uwazam, ze sa lepsze :-) a co do zakupow to zamawiaj przez neta wszystko, ja mam wiekszosc rzeczy z e-bay....
Ewstra
kamilaedi odpowiem tutaj ja mam dwa spotkania 1 w 31 a 2 w 32 - z tego co mi polozna powiedziala w 28 to byla zdziwiona ze juz dawno powinnam miec zarezerwowane zajecia -bo u mnie do 27 tyg mozna sie zglaszac, ale wyslalam list i dostalam odpowiedz.Dzis na wizycie tez sie pytala czy jestem zapisana do jakiejsc klasy.troszke nie rozumiem tych klas ale zobacze jak to wyglada, z tego co mowila mi znajoma to spotkania sa w formie pogadani.
kamilaedi
musze ta moja polozna przycisnac chyba.... bo chcialabym miec te zajecia a mam obawy ze mnie to ominie... tu jakos nikt sie nie spieszy z tym...
angel- a Ty juz cos wiesz o szkole rodzenia u Ciebie?
angel- a Ty juz cos wiesz o szkole rodzenia u Ciebie?
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja nie wiem nic :-) Już mam wylane na to wszystko. Dziecko w PL przebadane zdrowe- niech no tylko łaskawie mnie sprawdza czy wszystko ok i musze brac te zastrzyki czy nie i tyle. Tylko 2,5 msc zostalo.
Polozna sie na mnie wypiela, nie mam kontaktu- mieli z listem szpitalnym przyslac i jakis termin spotkania z nowa polozna, zobaczymy.
Aha szczepilyscie sie na grype?? Bo bedac u GP przed tym szpitalem pytala czy mialam i ze mam sie zglosic na to
Polozna sie na mnie wypiela, nie mam kontaktu- mieli z listem szpitalnym przyslac i jakis termin spotkania z nowa polozna, zobaczymy.
Aha szczepilyscie sie na grype?? Bo bedac u GP przed tym szpitalem pytala czy mialam i ze mam sie zglosic na to
nusia181
dziewczynki z UK i Irlandii
Robią u was posiew z dróg rodnych?
Robią u was posiew z dróg rodnych?
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
No moja opieka tu jest zaburzona więc się nie wypowiem.. Ale skoro przez 9 miesiecy nie widzi sie tu ginekologa to ja szczerze wątpie..
Cos na poczatku mnie pytala czy mialam cytologie robiona, mowilam, ze nie to powiedziala, ze to juz po ciązy.
Cos na poczatku mnie pytala czy mialam cytologie robiona, mowilam, ze nie to powiedziala, ze to juz po ciązy.
Podziel się: