reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Dzięki za radę poradzialam sobie z sygnatura ale mogę mieć tylko jeden suwaczek. ;( jak mogę dodać ich wiecej ?

reklama
angel- ja mam dwie butelki z avent (dostalam z bootsa i gdzies jeszcze) i mam komplecik z TT tez w zasadzie go dostalam, takze u nas bedzie TT uwazam, ze sa lepsze :-) a co do zakupow to zamawiaj przez neta wszystko, ja mam wiekszosc rzeczy z e-bay....

Popieram kamilaedi ! Ja tez wielbie EBay ;-) kupe kaski mozna zaoszczedzic , choc mozna traffic tez fajne promovje w sklepach ;-)

angel jak robie enter to mi sie laduje automatycznie ... nie moge tj ulozyc kodow jeden pod drugim , sa obok siebie :( nie dziala :confused: buuuu

kamilaedi odpowiem tutaj ja mam dwa spotkania 1 w 31 a 2 w 32 - z tego co mi polozna powiedziala w 28 to byla zdziwiona ze juz dawno powinnam miec zarezerwowane zajecia -bo u mnie do 27 tyg mozna sie zglaszac, ale wyslalam list i dostalam odpowiedz.Dzis na wizycie tez sie pytala czy jestem zapisana do jakiejsc klasy.troszke nie rozumiem tych klas ale zobacze jak to wyglada, z tego co mowila mi znajoma to spotkania sa w formie pogadani.

:eek::crazy: musze ta moja polozna przycisnac chyba.... bo chcialabym miec te zajecia a mam obawy ze mnie to ominie... tu jakos nikt sie nie spieszy z tym...

angel- a Ty juz cos wiesz o szkole rodzenia u Ciebie?

Ja nie wiem nic :-) Już mam wylane na to wszystko. Dziecko w PL przebadane zdrowe- niech no tylko łaskawie mnie sprawdza czy wszystko ok i musze brac te zastrzyki czy nie i tyle. Tylko 2,5 msc zostalo.
Polozna sie na mnie wypiela, nie mam kontaktu- mieli z listem szpitalnym przyslac i jakis termin spotkania z nowa polozna, zobaczymy.

Aha szczepilyscie sie na grype?? Bo bedac u GP przed tym szpitalem pytala czy mialam i ze mam sie zglosic na to :confused:

reklama
No moja opieka tu jest zaburzona więc się nie wypowiem.. Ale skoro przez 9 miesiecy nie widzi sie tu ginekologa to ja szczerze wątpie..
Cos na poczatku mnie pytala czy mialam cytologie robiona, mowilam, ze nie to powiedziala, ze to juz po ciązy. :confused:

Do góry