Ja wyglądam śmiesznie w tej ciąży, wszystkie kg poszły w brzuszek i dupkę i piersi.Zawsze miałam szczupłe, aż za szczupłe nogi, a teraz mam chyba kompletny zanik mięśni i mąż się dziwi jak to możliwe, że utrzymuje takie ciało w pionie.Nie zależy mi teraz na wyglądzie ale i tak w lustro patrze niechętnie. Jeszcze trochę i się za siebie wezmę.
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Mi sporo poszło w biodra i mam tam rozstępy:-baffled:
a tak sie starałam żeby ich nie mieć :-(
a tak sie starałam żeby ich nie mieć :-(
malaga
Fanka BB :)
hehe Czasem mam wrażenie, że brzuszek przestał rosnąć, a np. na drugi dzień patrzę z niedowierzaniem, jak "wystrzelił" do przodu
ale tylko troszkę ;-)
Jak już pisałam - w uda, kochana, i w cyce - głównie A "góra" podciągnięta nieco przez podkoszulek, dlatego nie widać Ja tak jak magdakap zawsze miałam chude kończyny, więc może te 10 kg się nie rzuca bardzo w oczy ;-)Nooo Malaga rośniesz (pomału) ale ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie Ci te kilogramy poszły . Góra niczego sobie (co tym razem ujawiniłaś ).
Poza tym przed ciążą schudłam sporo, miałam trochę stresów... Także startowaliśmy od 49 kg ;-)
Musiałybyście mnie zobaczyć przed ciążą i teraz Znajomi jakoś widzą, gdzie te kilogramy poszły
A
Agutek
Gość
malaga akurat dodatkowe kilogramiki w biuscie sa u ciebie atutem, wiec powinnas sie cieszyc a nie narzekac kochanaa ;-) :-) a w biodrach naprawde nie widac, zebys miala cokolwiek za duzo - sa bardzo szczuple ;-)
M
miloku
Gość
mi najwiecej poszlo w nogi , a na drugim miejscu biodra,ale taka ze mnie grucha od zawsze wiec sie juz przyzwyczailam
tylko juz wiem z doswiadczenia ze z tych patri to jak sie ma maksa nie spoce to nie zejdzie. ciekawe czy starczy mi sil i czasu na takie pocenie sie
dziewczyny jak przyjdzie wam do glowy narzekac na swoje figurki to spujrzcie wtedu na mnie , wielka babe i sie pocieszcie jakie jestescie filigramowe
sluze pomoca
tylko juz wiem z doswiadczenia ze z tych patri to jak sie ma maksa nie spoce to nie zejdzie. ciekawe czy starczy mi sil i czasu na takie pocenie sie
dziewczyny jak przyjdzie wam do glowy narzekac na swoje figurki to spujrzcie wtedu na mnie , wielka babe i sie pocieszcie jakie jestescie filigramowe
sluze pomoca
M
miloku
Gość
szczesciara
malaga
Fanka BB :)
Mnie tylko jedno zawsze denerwowało - jak już tyłam, to bardzo nierównomiernie Tłuszczyk się zwykle na kadłubku i cycach zbierał, a kończyny zostawały chude jak patyki Okropnie to wyglądało w efekcie - taki pająk Zawsze chciałam mieć większe mięśnie pośladkowe i solidniejsze uda ;-)
reklama
Podziel się: