Ja wyglądam śmiesznie w tej ciąży, wszystkie kg poszły w brzuszek i dupkę i piersi.Zawsze miałam szczupłe, aż za szczupłe nogi, a teraz mam chyba kompletny zanik mięśni i mąż się dziwi jak to możliwe, że utrzymuje takie ciało w pionie.Nie zależy mi teraz na wyglądzie ale i tak w lustro patrze niechętnie. Jeszcze trochę i się za siebie wezmę.
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Mi sporo poszło w biodra i mam tam rozstępy:-
baffled:
a tak sie starałam żeby ich nie mieć :-(
a tak sie starałam żeby ich nie mieć :-(
malaga
Fanka BB :)
hehe
ale tylko troszkę ;-)

Jak już pisałam - w uda, kochana, i w cyce - głównieNooo Malaga rośniesz (pomału) ale ja w dalszym ciągu nie wiem gdzie Ci te kilogramy poszły. Góra niczego sobie (co tym razem ujawiniłaś
).

Poza tym przed ciążą schudłam sporo, miałam trochę stresów... Także startowaliśmy od 49 kg ;-)

Musiałybyście mnie zobaczyć przed ciążą i teraz

A
Agutek
Gość
malaga akurat dodatkowe kilogramiki w biuscie sa u ciebie atutem, wiec powinnas sie cieszyc a nie narzekac kochanaa ;-) :-) a w biodrach naprawde nie widac, zebys miala cokolwiek za duzo - sa bardzo szczuple ;-)
M
miloku
Gość
mi najwiecej poszlo w nogi , a na drugim miejscu biodra,ale taka ze mnie grucha od zawsze wiec sie juz przyzwyczailam
tylko juz wiem z doswiadczenia ze z tych patri to jak sie ma maksa nie spoce to nie zejdzie. ciekawe czy starczy mi sil i czasu na takie pocenie sie
dziewczyny jak przyjdzie wam do glowy narzekac na swoje figurki to spujrzcie wtedu na mnie , wielka babe i sie pocieszcie jakie jestescie filigramowe
sluze pomoca

tylko juz wiem z doswiadczenia ze z tych patri to jak sie ma maksa nie spoce to nie zejdzie. ciekawe czy starczy mi sil i czasu na takie pocenie sie

dziewczyny jak przyjdzie wam do glowy narzekac na swoje figurki to spujrzcie wtedu na mnie , wielka babe i sie pocieszcie jakie jestescie filigramowe

sluze pomoca

M
miloku
Gość
szczesciara

malaga
Fanka BB :)
Mnie tylko jedno zawsze denerwowało - jak już tyłam, to bardzo nierównomiernie
Tłuszczyk się zwykle na kadłubku i cycach zbierał, a kończyny zostawały chude jak patyki
Okropnie to wyglądało w efekcie - taki pająk
Zawsze chciałam mieć większe mięśnie pośladkowe i solidniejsze uda ;-)

reklama
Podziel się: