reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

a mój tegoroczny Sylwek raczej niczym sie nie będzie różnił od innych dni.A Wy dokąd wypuszczacie Wasze brzuszki?

nigdzie
siedzimy w domku i odpoczywamy :-)

u nas w tym roku lipa z sylwesterem:-( do 10 stycznia musiamy się wyprowadzić z mieszkanka i szybko w nowym skończyć remont:tak: powiem wam że nawet jakos nie odczuwam zbliżających się świąt cały czas jeździmy z mężem jak nie po jakieś kleje, płytki, gipsy to notariusz, bank ,kredyt idzie zwariować:wściekła/y: naszczęście przeprowadzamy się tylko klatkę dalej:-D

roksi czy to znaczy ze udalo wam sie pomyslnie zalatwic ta sprawe z kredytem? :-)

reklama
Do mnie próbowało się kilkoro znajomych z dziećmi wprosić ale wolę mieć spokój. Co to za zabawa na leżąco?! Moja mama się ucieszy (chwilowo mieszkamy u Niej), chociaż będzie miała kompanów do wspólnego oglądania TV.

mnie jakos nie ciagnie w tym roku do zabawy
wole sobie odpoczac i pojsc spac wtedy kiedy bede miala na to ochote

mielismy zaproszenie od znajomych, ale to wiazaloby sie z wyprawa i nocowaniem u nich, a to juz nie dla mnie :no:

dodatkowo maz ma dyzur i musi byc pod telefonem, bo w kazdej chwili moze wyskoczyc awaria jakas i bedzie musial interweniowac....

nigdzie
siedzimy w domku i odpoczywamy :-)

roksi czy to znaczy ze udalo wam sie pomyslnie zalatwic ta sprawe z kredytem? :-)
dokumenty już leżą w banku i wszystko jest ok zaraz po świętach idziemy podpisać kredyt:-) mam nadzieje że będzie ok:happy:
właścicielka mieszkania przy podpisaniu umowy przedwstępnej pozwoliła na rozpoczęcie prac remontowych:happy:

dokumenty już leżą w banku i wszystko jest ok zaraz po świętach idziemy podpisać kredyt:-) mam nadzieje że będzie ok:happy:
właścicielka mieszkania przy podpisaniu umowy przedwstępnej pozwoliła na rozpoczęcie prac remontowych:happy:

w takim razie gratuluje pomyslnie rozwiazanej sprawy i nowego mieszkanka :tak:
czyli z dzidziusiem wrocisz juz na nowe 4 katy :-)

mój sylwester bedzie w tym roku telewizyjno- internetowy :-)
mąż bedzie pracowal a córka bedzie pewnie spała
i bardzo mi pasuje taka opcja :tak:
naprawdę :-)

Roksi zazdroszcze, ze juz wiesz na czym stoisz
my od stycznia zaczynamy załatwiac nowe mieszkanie do wynajęcia
znalazłam juz cos dosc interesującego ale jeszcze nic nie robimy w tej sprawie
od nowego roku dopiero sie tym zajmiemy :tak:

My idziemy do znajomych z dziecki na kameralna imprezke .
ulice dalej zebym mogla szybko do domu wrucic;-)

a;le szczerze mowiac to nie chce mi sie nigdzie isc , a i ten wypad nasz swiateczny do szkocji tez juz mi jakos nie po nosie.:no:
zobaczymy moze mii prze:no: jdzie

narazie boli mnie brzucho i jakos kiepsko sie czuje :-(

dzięki dziewczyny:-) ale już mam dosyć tego remontu marze żeby był już koniec bo narazie co tam wejde to wychodzę biała:wściekła/y: cała w pyle od gipsówek:wściekła/y: no mam nadzieje że zdążymy do 10 stycznia:tak:

a to my z synkiem z 28+5

2863xc0.jpg

2867ox1.jpg

2866fm0.jpg

28610dm6.jpg

wygasaly mi strony wiec juz nie iwme czy dobre fotki tu wstawilam

reklama
Do góry