reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Ja też na sylwestra zostaję z mężulkiem i pieskami w domu :tak: Nie chce mi się nigdzie łazić.. Zresztą szybko się męczę i chcę mieć możliwość położenia się do łóżka w każdej chwili :happy:

miloku - rośniesz i bardzo Ci do twarzy z ciążą :-D No i choinka piękna :tak: Ja też już swoją mini choineczkę ubrałam :tak: :-D

I chyba też troszkę urośliśmy (urosnęliśmy??!!) :-D :-D :-D
29t 3d

Malaga Ty Chudzizno <to komplement:-p>:-D 10 kilo?? niby gdzie?:cool2:
ja przytyłam jakieś 12 kilo ale u mnie po prostu widać gdzie te kilogramy są: brzuchal <wiadomo>, pośladki <o zgrozo>, uda, ramiona i troszke twarz < całe szczęście troszke> :laugh2: biust przytył może z 500g - to sie nie liczy bo niewiele widać:-(
Pokaże Wam zdjęcia, jak uda mi sie namówić siorkę żeby mi je zrobiła, bo nie mam tak dużego lustra jak Miloku
Strasznie sie zmęczyłam dzisiaj ale było warto - ubrałam sama choinkę!!:laugh2:
Ale sie w domu świątecznie zrobiło..:-):-):-)

:-) No malaga bardzo pomalutku ale tez juz rosniesz ;-)

ja to juz uroslam w kazdym mozliwym miejscu ,ale jakos jesc przestac nei moge:tak: :-) i o dziwo bardzo dobrze mi z ztym faktem:-D :-D :-D :-p

choineczka u mnie juz stoi od mikolaja , a co trezba sie wbic w2 klimaty swuateczne:-) :tak:

a te fotki to dobry pomysl:tak:

reklama
Do góry